Pappas dator död - nada internet!

Just nu har jag kopplat i den lilla sladden som vanligtvis sitter i pappas stationära. Hans dator har sagt hej då, fått ett virus och nu inte samarbetar. Jag som ville ha internet på min dator! Nej då!

Så ville meddela att det kanske inte blir överdrivet mycket bloggande över jul och nyår.

Jag har iaf bestämt mig för att stanna kvar här över nyår också. Ledsen tjejer, men jag kände att det är väldigt skönt att vara hemma och bli ompysslad. Kommer ner den 3:e januari, då är det plugg för fulla muggar som gäller kan jag ju meddela!

Jag saknar min älskling redan, och att han inte kommer vara inom sms-radie känns ju aningen besvärligt! Men jag får helt enkelt slänga iväg några mail så fort jag får möjlighet och så får vi höras på det viset. Som vi säger, klarade vi av sommaren, klarar vi av två veckor!

Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma och pappa lite med julbestyren. Dock har lite av det inneburit att pilla med pappas nu lite virusattackerade dator.. Men men, vad gör man inte för julefriden hahah!

Här är det mellan -18 och -21 grader och väldigt mycket snö! Underbart tycker jag!
Men ser ändå fram emot våren, mycket händer. Skolan kommer äntligen ha lite mer Ida-värdiga kursen, Åre, London! Jag vet redan nu att den kommer bli alldeles underbar!

Men då vet ni iaf hur läget är, och så får vi höras via sms istället!
Saknar er alla, hoppas ni också får kalla och snöiga jular!

God Jul och om vi inte hörs innan, Ett Gott Nytt År!

[ida]

Vinter på riktigt.

Det är -16 grader i Linköping. It sucks om man inte har en varm jacka och bra skor. Sicken tur att jag har världens skönaste parkas och mina Sheperds. Jag fryser från övre delen av vaden och strax ovanför knäna..

Ska snart bege mig hemåt till min lägenhet. Först ner på stan, köpa en sak till Fredrik. Sen hem och städa av lite där hemma. Det är faktiskt på tiden. Skönt att komma tillbaka till en icke allt för dammig lägenhet.

Ikväll blir det mys på hög nivå, sen imorgon drar jag mig hemåt Västmanland. Det ska bli skönt att komma hem ett tag.

Nej dags att ta tag i sista dagen här i Linköping!

[ida]

Det är över nu!

Det är jullov!

Jag har skrivit två tentor idag, och därav är jag helt slut, mina ögon går i kors och min kropp känns sargad. Men det sista kan även bero på den horribla cykelfärden hem. Det är snöstorm i Linköping, typ -10 grader och jag saknar bil.
Pallade inte med tentafest ikväll, kändes okej igår, men sen idag rann lusten ur mig helt. Men det blir kanske så när man skrivit två tentor på en dag. Två maffiga tentor också!

Men nu är det jullov. Nu är det bara mys. Klart, kommer behöva plugga en del, men det är ju självförvållat.
Åker hem på söndag, så fram till dess ska jag bara mysa runt. Greja lite hemma i lägenheten, greja lite i Fredriks lägenhet, och sen på kvällstid mysa med min älskling. Det är bara två veckor, men det är två veckor då han inte ens kommer vara i Sverige. Så ja, jag prioriterar honom på kvällstid nu!

Nej, om man ska försöka ta sig ut till köket och se vad det finns för mat att laga.
Sen ska jag lägga mig i soffan under täcket och se på en mysig film och vänta på hjärtat!

[ida]

La vita e bella!

Ja, ibland måste man få tycka så!

Jag och Lina kammade hem full pott med två godkända projekt i Regressionskursen! Awesome!
Känslan var lite som att hitta ett tenta-resultatmail där det står G.
Så allt jag kan säga är AWESOME!

Vi var ju bombsäkra på att få komplettering, men se där. Icke sa nicke, vi kan visst vi med!

Har pluggat hela dagen i skolan, är ganska trött i huvudet, men konstaterade att det är bra övning inför vad som komma skall. TVÅ tentor på torsdag, vilket jag ska verkligen kämpa för att klara också. Nu jävlar är det dags!
Jag har bra magkänsla, och den stärktes nu i och med vårt G. Hurra för oss!

Nu ska jag äta, sen hoppa ner i sängen och kolla på Vänner. Blir att sova tidigt ikväll, så jag kan vara pigg imorgon då det är sista rycket!

Snart jullov, snart jullov!


[ida]

It's the most wonderfull time of the year!

Ja, det snöar faktiskt ute. Känns fantastiskt roligt och man får riktig julkänsla. Dock kan man inte bara slappna av och njuta av att det faktiskt är söndag, 3:e advent och även Lucia idag. Nehej då, jag har spenderat hela dagen i skolan och pluggar regression med Lina. Varför? Jo, för vi har tenta på torsdag! Gud bevare mig, det kommer gå åt pipsvängen! Nej då, det känns faktiskt helt okej. Index-uppgifter behöver inte komma, i så fall sjukt enkla. Annars är jag inte så orolig. Var mer nervös inför förra statistiktentan, men den kommer jag ju sätta i januari!

På torsdag eftermiddag när alla andra får åka hem, vila, kanske gå på stan eller göra vad de vill sitter jag kvar i skolan och skriver ytterligare en tenta. Den å andra sidan känner jag väl inte riktigt mig så där jättebekväm med.
Ska plugga lite på kvällstid till den hade jag tänkt, så jag känner mig bekväm med det.

Snart går jag in i väggen, har vart en riktigt jobbig höst, och det ska jag säga: Att få lite ledigt hemma i Kolsva är välbehövligt, för annars tror jag snart att jag blir utbränd!
Men nu är det sista rycket och det ska gå vägen den här gången!

Ikväll är jag hemma hos mig. Älsklingen skulle fixa lite med saker som jag inte får vara med på, vilket innebär att han ska greja med julklappar till mig. Eller julklapp, jag har inte den blekaste vad han håller på att fixa ihop. Jag har lite kvar med hans också, men tänkte att det tar jag på fredag.
Har precis ätit, och nu ska jag hoppa in i duschen. Är fortfarande som en isbit efter cykelturen hem. Min bakbroms är paj igen, så nu får vi hoppas på att det inte blir allt för halt. Sen ska jag kura ner mig i sängen med lite marsipangrisar jag fick av mamma och pappa igår, sen sova tidigt.

Hoppas ni haft en bra lucia-dag!

[ida]

Fredag och sittning.

Julsittning ikväll. Har funnit att allt är i sin ordning, och jag andas ut!
Ska bli riktigt roligt ikväll, plockade fram en klänning ur garderoben som jag inte tittat på sen förra året på Gasquen. Tänk, att man aldrig får tillfälle att använda såna här fina kläder. Inte så ofta i alla fall.

Ska bli riktigt roligt att få klä upp sig ikväll, inte alltid man gör det som sagt. Plus att jag uppskattar alltid när folk är lite uppstyrda. Jag själv ska bli mer uppstyrd till våren! När jag under jullovet vinner 50.000 i månaden i 25 år på Triss.. hahahahaha!

Tänk, om man ändå hade en massa pengar. Vad livet vore helt underbart då! Hade jag kunnat köpa det jag tänkte att jag skulle kunna köpa, men som jag inte kunde köpa för jag inte hade råd.

Dags att börja få någon ordning på mig själv. Att fundera ut vad man ska ha på sig har jag redan tagit itu med, annars hade jag haft ångest a la BIG TIME! Men nu är det: Vad ska jag göra med håret?? Hur ska jag sminka mig?? Funkar den lilla svarta jackan till?? Mycket som ska till för att allt ska gå i lås :)

Som sagt, jag ska befinna mig i Ryd om två timmar, fram till dess ska jag ha fixat allt det här!

Ni får se bildresultat innan jag åker iväg! Hoppas det blir godkänt!

[ida]

Tiden flyger fram.

Jösses, redan torsdag kväll. Vart tar dagarna vägen?

Imorgon är det äntligen dags för julsittningen/examenssittningen. Ska bli riktigt trevligt. Vi ska till Martha innan, vilket ska bli mysigt. Hoppas jag hinner fixa min klänning innan bara, annars får jag vara helsvart. Tråkigt, men vi får se.

Idag har jag och Lina pluggat regression i skolan hela dagen. Har bara två uppgifter kvar i övningshäftet, sen ska jag bita tag i tentorna, vilket blir imorgon. Nu är det hårt tentaplugg som gäller, för jag har ju i bakhuvudet vad som står på spel om jag klarar alla tentor jag har kvar nu. Så vid ****** vad jag ska plugga nu!

På lördag kommer mamma och pappa. Det ska bli riktigt skoj, vi ska gå på stan och mysa runt. Mycket trevligt. En vecka, sen åker jag hem till Kolsva igen. Två veckor hemma, sen åter i Linkan igen. Har dock inte ledigt från plugget hemma heller, eftersom jag har två tentor efter jul som jag ska naila, så skam den som ger sig!

Nu ska jag diska, sen poppa popcorn och mysa ner mig under täcket med Lasermannen. Snart kommer Fredrik hem och då ska vi mysa. Har tänt en massa ljus här hemma, plus att ljusstaken lyser fint i fönstret.
Härlig känsla, älskar att ha en massa ljus tända. Man blir så harmonisk, vilket är något jag behöver vara inombords för att förstå allt plugg.

Ha en trevlig helg allesammans!

[ida]

Oh man? Yeah man!

Idag har det bara vart en bra dag. Med en knackig morgon, så lyckades jag och Lina få G på vårt Projekt 1, sen kom jag in på alla kurser som jag har sökt till våren. Tackade ja till två av dem. Får se om jag hinner med båda. Det beror ju på hur schemat ser ut. Men om jag kan, så tänker jag ta båda :)

Nu ska jag gå och förbereda maten. Vet inte när Fredrik kommer hem, men idag kan jag förbereda.

Igår vann United sin grupp i CL. Awesome, Michael Owen (årets sämsta köp??) gjorde hattrick och vi kommer få en bättre lottning. Sweet!

Imorgon är det tentaplugg hela dagen lång. Veckan har gått fort fram. På fredag har vi sittning och på lördag kommer Mamma & Pappa och hälsar på. Väldigt trevligt!
Snart jul.


Mat. nu.

[ida]

I fell in love...

.. and I was dancing the whole way home!

Inte någon på hela jordklotet kan komma och påstå att den är lyckligare än jag är just nu!

Jag är kär, har hittat många bra julklappar och tentaplugget kan inte gå annat än superbra!
Snart jullov, bara två tentor att fixa först, sen är vi på G igen!
Svinis är motarbetad, nu har jag ont i armen. Inte sjuk som mina vänner, och jag hoppas ni kryar på er mina bönor!

Har jag sagt att jag har världens största leende på mina läppar?!

[ida]

Kom igen för fan!

Först och främst!

Jag skrev inte det där om bongotrumman för att jag inte gillar bongotrummor eller för att jag inte gillar personer som spelar bongotrummor. Det var för att jag försökte plugga, för som alla vet, att på universitet måste man plugga. Det var inte speciellt lätt när det enda man hör ovanför sitt huvud är: boom boom booom bi booom boom!
Så om det nu var någon som missuppfattade, så ber jag om ursäkt. Spela bongotrumma så mycket ni vill, men bo helst i villa, ej radhus, lägenhet eller tvåfamiljshus! That's a rule!
Grunden är mest att jag blir störd, och jag gillar inte att bli störd, och när jag känner att något irriterar mig så kan det gå dåligt för personen som orsakat den irritationen.

Nu ska jag fortsätta plugga lite till, sen ska jag ta några avsnitt av Vänner innan jag möter upp Linnea och Emeli vid Ladan. Vi ska kolla på På spåret.

Imorgon blir det lite shopping av julklappar, och sen blir det bio på kvällen med Fredrik. Sista Stieg Larsson blir det.

För det andra!

Jag är väldigt väldigt trött!
OCH HÅLL KÄFTEN HÄR OVANFÖR INNAN JAG GÖR NÅGOT JAG SENARE KANSKE KOMMER FÅ ÅNGRA... ELLER BLI ÅTALAD FÖR!!!

[ida]

på krigsstigen!!!

Min granne ska dö! Det här går för långt!

JAG SKA SLÄNGA DEN DÄR BONGOTRUMMAN TILL KENYA DÄR DEN HÖR HEMMA!!!

God natt!

En ny dag, nya tag.

Jag ska egentligen plugga, men just nu har jag lite paus.
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, försökte få klart juridiken till fredag tillsammans med Lina, men det resulterade i några fattiga meningar och många frågetecken. Det är stört bara. Ska försöka få klart allting idag, så slipper jag fundera över det mer.

Annars pluggar jag, jag ser ju knappt världen någonting. Det är sanslöst hur man försvinner när man har så mycket att göra! Hur kommer det bli nästa vecka liksom?
Kvällen den 17 december är en kväll låååångt borta, men ack så välkomnad den kommer vara! Ni förstår inte, SÅ VÄLKOMNAD!

Nu ska jag sätta mig in i det här igen!

[ida]

RSS 2.0