100731

Fredrik har landat i Singapore. Fick sms 07:32 svensk tid att han hade kommit fram till rummet och så. Känns skönt, då vet jag att han är safe and sound iaf!

Nu är det så här förstår ni. Jag provar mittbena idag. Mittbena som jag i typ hela mitt liv inte har kunnat ha, eftersom jag tycker att mitt ansikte blir avlångt som hela Sverige. Så är tydligen inte fallet enligt min kära syster, och därför testar jag det idag. Krävs lite mer jobb så här på sommaren, vilket innebär att jag måste föna håret om jag vill ha mittbena. Annars låter jag det oftast självtorka. Det är ju bra att inte slita på det för mycket, då det slits väldigt mycket under övriga tiden på året!

Okej, jag lägger upp en bild på det här, en helt naturlig här-har-ni-mig-bild!



Inte jättebra ser jag nu, men ni ser ju iaf benan. Nå väl, jag ska försöka ha så här idag och om jag kan vänja mig vid min spegelbild, så kanske det blir fler gånger. Man vet ju aldrig! :)

Roligt förresten att sitta i sitt lilla flickrum och fota! Det är så fin bakgrund! :)

Nu måste jag rusa, ska åka in till ICA och köpa vad som är nödvändigt för kvällen tillsammans med systeryster!

[ida]

100730

Ah, Paris!

Nu ni ser bloggen ut som jag vill att den ska. Lite pixlig blev headern, men är nöjd med tanke på my lack of erfarenhet so to speak! :)

Känner inte många som kan göra det bättre, ingen som jag orkar ta kontakt med nu iaf! :)
Saken är biff om man tar det i egna händer!

Paris ja, det är ju själva fan att det ska vara så dyrt att bo där. Men, no harms done yet, jag kämpar på och letar vidare efter någon classy appartement att bo i. Svindyr, men vad gör det?! Jag ska bo i Paris!
Det känns inte riktigt som att det är sant än, och jag vet att det enda jag tjatar om är min pojkvän och hans andra sidan jorden-upplevelse, men saknaden får tala för sig själv. Det får ni helt enkelt räkna med! Dock ska jag säga på ren svenska: DET SKA BLI SÅ JÄVLA COOLT ATT BO I PARIS ETT HALVÅR!!!

Åååh, fjortis! HaHaHa!

Men som mina kära vänner påpekat; vilken reunion vi får sen när vi ses! Längtar redan nu, och när man väntar på något gott, så väntar man aldrig för länge! (för tiden bara rusar förbi)
När väl flygbiljetten till Singapore är bokad, då lovar jag att sluta tjata! ;)

Ikväll ska vi in till Emma och käka pizza och kolla på film! Förresten är köket helt klart nu. SÅ SKÖNT! Den känslan går igen i hela familjen. Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu.







Nu är jag väl medveten om att ni som aldrig har varit hemma hos mig vet om hur det såg ut innan, men det kan jag visa någon annan dag! Nu är det äntligen ett kök! :)

Nej, time for kebabpizza à la Köping! Sweet!

[ida]

100730

Jaha, då var den här dagen kommen. Dagen jag har förberett mig på sen förra hösten. Sen beskedet kom. Det har varit många tårar, det har varit tandagnisslan, det har varit orolig mage. Och allt detta helt i onödan! För varför ska jag oroa mig? Varför ska jag känna mig utelämnad åt mitt öde som "nästan gräsänka" i lite mindre än ett år? Det behöver jag inte. Det har Fredrik försäkrat mig om. Allt jag har känt inför det här, som inte har varit glädje och lycka över att min pojkvän faktiskt fick den skola han ville ha, har bara varit i onödan! Förstår ni hur snabbt det kommer gå? Jag förstår.

Om ni vill följa Fredriks äventyr och bravader så kolla in hans blogg här. Funkar det inte, så får ni skriva in adressen själva: fredrikregner.blogspot.com

Själv har jag lite funderingar kring min blogg. Måste kolla lite och mixtra ihop en hel del bilder på mig, på Paris, och så mecka ihop någon härlig titel på bloggen! Jag ska inte byta, men däremot kommer jag "frencha" till den lite!

Har ni några tips och idéer välkomnar jag det! Har ni någon som vill hyra ut en lägenhet i centrala Paris, så välkomnar jag det ännu mer! :)

[ida]

100729

Igår åkte jag hem från Stockholm efter att ha spenderat 3 dygn med Fredrik. Det var inte en jätterolig upplevelse kan jag säga. Eller alltså, jo, det var helt underbart att vara där och umgås med världens bästa, men att stå på centralen vid tåget och säga hej då och veta att det är sista gången jag kysser honom på 7 månader, sista gången jag kramar honom på 7 månader, sista gången han håller om mig och stryker mig på kinden och ser på mig på det sättet som bara han kan på 7 månader, fick mina tårar att rinna!

Men jag har fått höra från några vackra birds att det är bra att låta tårarna rinna, så det tänker jag göra varje gång jag känner att jag är i behov av det! Sen vet jag också att tiden kommer flyga förbi, så fort jag kommer ner till Paris kommer det gå undan och jag kommer ju behöva plugga som en tok så det kommer nog inte bli några problem. Sen är det jul, jag kan boka flygbiljett till Singapore, och när den väl är bokad så är det bara att njuta av tiden tillsammans med mina vänner nästa vår. Mina vänner som jag kommer sakna som en TOK!

HUR SKA DET GÅ? Nu när Elin inte ska till Lille har jag inte ens en vän bara en timma bort. Sjutton också! Linnea är närmast, i Nottingham, i ett annat land. Där jag faktiskt förstår slangen till och med. Men, vem är nervös? Inte jag!
Vet bara att jag kommer tapetsera mina väggar med en massa fina bilder på er mina fina vänner, allihopa!
Men räkna med att ni kommer få trängas med Fredrik lite! :)

Jag funderar på att göra om min blogg... eller skapa en ny kanske till och med. En speciell Paris-blogg? Vad tycker ni? Eller så franskar jag bara upp den här, det kanske är bättre. Så slipper det bli en massa krångel. Lite fina bilder från Paris, lite bilder på mig som fransman.. :)

Vi får se, det kommer som en glad överraskning. Ni kommer få länk till Fredriks blogg också, det lovar jag!

[ida]

En tygpåse med kents logga samt en dödskal...

img_0335 (MMS)

En tygpåse med kents logga samt en dödskalle på, och en sjal! Vapen och död härjar bland den eviga kärleken!


Awesome! Konsert 2 av 3 på hela sommaren ...

img_0324 (MMS)

Awesome! Konsert 2 av 3 på hela sommaren men kent. Konsert 3 av 4 på hela 2010. Kent får man aldrig för mycket av. Trots ösregn och poncho på så var det magiskt! Nu ska jag torka fötterna och ladda inför torsdag då vi åker till Sthlm och ser konsert nr 4! Sen får man längta igen!


Vi har regn här hemma nu. Behövs! Nu mys...

Vi har regn här hemma nu. Behövs! Nu myser vi framför teven tillsammans med Ernst och hans påhitt! Han kan få inreda mitt sommarhus sen!:) Martha, jag har två saker till dig! 1) mons kallentoft rules! Har börjat på andra boken idag och har redan läst halva. 2) vi hade en ännu större groda utanför altanen nu ikväll. Den var slemmig och ful, så pappa och jag hällde vatten över den! Då stack han under altanen! Sånt är livet!:)


Titta! Vi hade en liten groda på baksidan ...

img_0304 (MMS)

Titta! Vi hade en liten groda på baksidan imorse. Det rubbade min frukoststämning en aning! Men liten var den, alltså inte farlig!:)


Heja Spanien! Ole Ole Ole Ole!:)

Heja Spanien! Ole Ole Ole Ole!:)


Hej hej! Vi sitter ute på Marthas altan o...

Hej hej! Vi sitter ute på Marthas altan och dricker vin. Snart ska vi börja grilla och sen blir det dans!:) Klart att jag saknar världens finaste kille och klart det kommer bli konstigt och lite ledsamt att inte kunna ta och pussa på honom som jag vill, men det går fort! Nu börjar jag bli sugen på mat!


Sitter i bilen på väg ner till Skåne nu...

Sitter i bilen på väg ner till Skåne nu. Vi är någonstans vid Mjölby typ, så har ju en bit kvar. Fyra i bilen, jag och Fredrik har parkerat oss i baksätet! Det här blir bra!:) Hoppas ni alla har det bra!


Är framme i "storstan" nu, eller kom ju f...

Är framme i "storstan" nu, eller kom ju fram på eftermiddagen. Varmt men så skönt! Älskar värmen, allt som oftast iaf! Nu ska vi sova:) god natt alla kära läsare, ni som finns!


Jay-z var sjukt bra! Vilket gung! "I got 9...

img_6807 (MMS)

Jay-z var sjukt bra! Vilket gung! "I got 99 problems, but the bitch aint one"!


Yeah! Nu kör vi på med borlänges stolthet!:)

img_6807 (MMS)

Yeah! Nu kör vi på med borlänges stolthet!:)


Det är så varmt idag! 33 grader, men vem k...

img_6807 (MMS)

Det är så varmt idag! 33 grader, men vem klagar? Folk är rätt lojja idag pga värmen. Men de börjar komma igång snart. Det är medelhavsvärme här för sjutton!:)


The Ark! "caaaaaalleeeeeth youu, coooooooo...

img_6807 (MMS)

The Ark! "caaaaaalleeeeeth youu, cooooooooooommeeeeeeth IIIII, that's how it is!"


Howlin' Pelle Almqvist! Helt underbart!:) ...

img_6807 (MMS)

Howlin' Pelle Almqvist! Helt underbart!:) we are the Hives!


Det är sånt här roligt man kan ligga och t...

img_6807 (MMS)

Det är sånt här roligt man kan ligga och titta på när det inte spelar någon man vill se!:) kan med all säkerhet säga att han inte är nykter! Hahaha!


Kent!!!!!!!!

img_6807 (MMS)

Kent!!!!!!!!


Solen skiner! Snart Robyn!:)

img_6807 (MMS)

Solen skiner! Snart Robyn!:)


Nu kör vi!:) solen skiner, hoffmaestro spe...

img_6807 (MMS)

Nu kör vi!:) solen skiner, hoffmaestro spelar och emma och jag är grymt varma! Men vem klagar?!:) peace and a little love!


RSS 2.0