Thank you CSN!

CSN har redan betalat in pengarna. Jag säger tackåtack till dem och kunde därför, utan att behöva låna av mor och far, betala in första betalningen på lägenheten i Paris. Hooraay!
Nu väntar jag bara på att få boka flygbiljett, vilket jag tänkte göra imorgon när jag ser att allting är draget till den parisianska banken. När flygbiljetten är bokad, då kommer jag få fjärilar i magen. Shit, jag åker snart. Mamma påminde mig om att jag minsann inte har så lång tid kvar. Det är helgen nu, sen är det nästa helg och sen är det bara att packa och förbereda sig. Jävlar!

Idag har hela familjen varit uppe på Vargheden, som är Kolsvas högsta punkt och även platsen för byns fotbollsplan/fotbollslag och det finns en massa bra elljusspår där man har märkt av några mil i sin ungdom. Både i skogen och på planen kan jag säga. Emma och pappa gick med stavar runt, de tokstollarna ska ju ge sig på Öppet spår igen nästa år, så då är vi med. Jag gick först lite med mamma och Sixten, men sen pallade jag inte mer och drog iväg med hurt i benen. Dock började halsen bränna efter bara ett par 100 meter, men fokus hjälpte och jag kom fram i mål med blodsmak i munnen och ett sjuhelvetes håll i sidan. Men det kändes så bra! Hade dock inte mina nya skor, ville ju inte skita ner dem direkt! De får nog vänta till jag åker ner.

Hade dock ingen kamera med mig, men jag kan ta med den någon annan dag, så kan ni få se lite hur det ser ut där jag spenderar mina somrar.

Har inte fått prata med min pojkvän idag, vilket känns lite segt! Men han har quiz imorgon och har pluggat på så duktigt, så nu ska jag hålla tummarna allt jag kan, trots att jag förmodligen sover när han sitter ner och gör det. Men jag gör mitt bästa!
Det är ett halvår kvar innan jag får kramas med honom, vilket just nu känns helruttet, men det kommer bara susa förbi, det har han lovat mig! :)

Nej, nu ska jag kolla klart på The Tudors och sen chilla lite framför Time Out. Kanske kan få mamma och pappa att trycka några avsnitt av Solsidan ikväll, vore toppen!

God natt på er!

[ida]

100831

Sista augusti! Tiden bara rinner iväg. Detta innebär att jag har 20 dagar kvar i Sverige, 20 dagar på mig att göra typ ingenting. 20 dagar på mig att fundera över hur mycket jag ska packa. 20 dagar på mig att fundera ut över vad jag ska läsa för kurser. 20 dagar på mig att inviga mina nya löparpjucks som jag visade för er häromdagen!

Jag lovade Lina att lägga upp receptet på mina muffins. Det tänkte jag göra på ett lite roliga sätt än bara skriva det rakt upp och ner. Sen är ju en utmaning lite roligare!

Först får ni se hur jag såg ut igår när jag åkte till Västerås.



T-shirt Top Shop London
Sjal kent.nu
Jacka H&M förra året
Tights H&M
Skor Doc Martens, köpta i typ 8:an, alltså 1998 (som jag efteråt smärtsamt blev påmind om varför jag slutade använda; skavsår)
Ray-Ban Wayfarers (favvisar)




Enjoy!

[ida]

100830 - i soffan

Har däckat ner mig i soffan. Fick med mig en ny mascara hem från Västerås, men såg tusen miljoner fina saker. Dock ska ju jag flytta till modets huvudstad om tre veckor, vilket mamma ofta påminner mig om, så jag måste försöka tygla mig. Det kommer ju finnas tusen miljoner fina saker där nere, så jag är inte orolig. Dock är jag ju fortfarande sugen på de där MC-bootsen från H&M. De håller ju en bra prisnivå, och ser ju ut som alla andra. Såg ett par från Eurosko för 1195 som såg EXAKT likadana ut, så jag tror att jag nöjer mig med H&M:s i så fall. Om jag köper dem... eller om jag väntar! Åh, tusan så svårt!

Nu är hela familjen samlad. Vi kollar på fotbollskväll, eftersom det kommer vara ett inslag om Emir Bajrami, Köpingskille som nått proffsnivå. Riktigt skoj, han är ju väldigt trevlig!

Nu börjar det, så jag ska försöka kika lite. Vi hörs senare! :)

[ida]

100830

Idag fyller Stina år! Uppe i 25-årsklassen nu, grattis grattis babe!



Idag blir det Västerås med syster, men först lunch hos mormor och morfar! Just nu sitter jag och kollar på En kärlekshistoria av Roy Andersson, den är väldigt bra måste jag säga! En klassiker, se den om ni får möjlighet!



Vi hörs senare!

[ida]

100829

Jaha, idag är man så där lagom seg i kroppen som man bara blir efter en kväll i alkoholens tecken. Men jag är faktiskt inte bakis. Bara trött!
Lite småirriterad fortfarande eftersom det var någon som ringde tre (!) gånger kl 05:20 med Dolt Nummer till mig imorse. Vem gör det? Jag blev lite småirriterad och till slut stängde jag av ljudet. Minns inte hur man gör när man vill avböja samtalet eller skicka upptaget-ton på min iPhone, men jag vet hur man stänger av ljudet. Sovit i typ två timmar då, hur kul var det?

Sen vaknade jag igen vid halv sju och hade jättekonstiga drömmar och funderingar. Varför vet jag inte och om vad vet jag inte heller... Men sen halvsov jag fram till kl tio då jag klev upp.
Sen dess har jag legat och degat i sängen, pratat med Stina i telefon i typ en timma och nu väntar jag på maten som inte är klar förrän om typ en timma minst. Men gott blir det! Mamma är en hejare på att laga mat. Hoppas jag blir det när jag blir mamma en gång i tiden. Det är roligt när man har energin, och jag ska försöka hitta energin till att göra kalorisnåla portioner med mat i höst. Samt motionera mycket.. hur nu det ska gå då jag kommer ha en metro precis bakom axeln vart jag än går! :)

Men jag ska försöka!

Ikväll ska jag boka flygbiljett. Imorgon ska jag berätta för farmor och mormor om att allting är klart. Känns ju som att de har tjatat och undrat tillräckligt, men vill ändå hålla dem lite på halster. Ska ner till mormor och äta mat imorgon, sen blir det Västerås imorgon eftermiddag med Emma. Kul!

Nej, ska försöka se om min pojkvän vill skype:a med mig eller hur vi ska göra.

Tur att vi köpte chips och dipp i fredags! Det ska jag ta senare!

Nu ska jag sno sportbladet från pappa och läsa om Zlatans transfer till AC Milan.

[ida]

Kvällens outfit! :)





Jag ber om ursäkt för min icke allt för tydliga webcam.

Linne Gina Tricot
Jeans VILA
Armband Childhood, Jämtland och gamla som jag inte minns...


Till det här kommer jag köra på converse, då jag känner att det blir bästa dansskorna för kvällen! :)

Off to Stina! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

[ida]

100828

Off to Stina för partay! Det blir i alla fall jag och Stina som håller 25-årsfanan högt. Även om hon fyller på måndag! Så ska bara sminka mig och sen ska jag knalla iväg!

Ska bli roligt att gå ut och dansa. Ska faktiskt hålla mig på marknivå ikväll, så jag inte är trött i fötterna innan vi ens har kommit ut! :)
Så vi hörs snart igen, så ska ni få se hur jag ser ut ikväll!

[ida]

Just ja, glömde det här!



Bakade muffins härom dagen. Blev riktigt goda och fina!




Nya pjucksen som inhandlades idag! Thank you grandma! :)

100827

Skulle ju boka flygbiljett idag, men får väl diskutera med pappa om pengarna. 20 september lyfter planet från Arlanda airport och jag sitter på. 2 timmar och 35 minuter senare landar det på Charles De Gaulle och jag kliver av med en gigantisk resväska och en väntande lägenhet. Förhoppningsvis kanske jag kan få Olivia att möta upp mig när jag ska hämta ut nycklar och så, om jag känner mig lite smårädd! :) Förmodligen inte, det här är inte rumba... som Tony Irving skulle ha sagt!

Nå väl!

Har varit upp till Skinnskatteberg och köpt mig ett par nya träningsskor. Eller farmor har köpt ett par nya träningsskor till mig. Det var bra, ska ut och testa dem någon dag nästa vecka eller förmodligen redan på söndag. Beror på hur jag mår efter morgondagens festligheter. Dock blir inte hela skaran samlade av olika anledningar, men jag och Malin håller uppe fanan för de fyras gäng, då Stina är the hostess herself och måste mingla med alla.

Gud så jag längtar! Det kommer gå så segt dessa tre veckor. Bara för att sommaren rusade förbi som en virvelvind så kommer just dessa tre veckor gå jättesaaaaaktaaaa! Jag kommer bara gå och fundera en massa. Packning, hur kommer det bli? Kommer jag vara helt nollställd på föreläsningarna? Kommer jag fixa poängen för terminen? Allt sånt. Iofs har jag inte ens en tillstymelse till oro för kurserna, sånt löser sig liksom. Jag har fått uppfattningen att andra personer är mer oroliga för min situation än jag är.. Det är ju snällt! :)

Men familjen har också blivit lättade nu när allting är okej med boende, CSN, m.m. De har också funderat över var jag ska bo, hur det ska bli. Självklart!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten.

[ida]

100826 - bra mage!

Nervositeten har släppt, allting har släppt och efter många tårar, hopplös känsla inombords så kommer nu jag och Ilaria att dela lägenhet. Yes, det blir jag och la figlia italiana som ska koka ihop i en liten lägenhet på 30 kvm i centrala Paris. Centrala Paris, jag vill bara säga det! Inte utanför, inte lite mindre centrala, utan centrala Paris!

Jag är henne evigt tacksam för att hon ville göra på det här viset och nu väntar vi på att berätta för Olivia att det har blivit så här och that's that! Känns ju så klart taskigt, men man ser ju till sig själv närmast. Sen tror jag att vi två är mest lika, vilket innebär att vi nog skulle ha kommit bäst överrens. Sen är det aldrig bra med 3. Three's a crowd!

Anyway!

Kommer nog inte åka förrän 20 september nu, eftersom Ilaria inte kommer ner förrän 24 så kan jag lika gärna vänta till dess! Jag har ju inte jobbat i sommar, så har inga pengar att hålla mig med ändå, så det är lika bra att vänta tills dess.

Imorgon blir det mer att stå i och jag ska även iväg och köpa nya löparskor!

[ida]

100826

Har ont i magen. Nervös-ont-i-magen ni vet! Så där som man kan få ibland när man inte riktigt har kontroll över situationen, eller man väntar på ett besked, eller väntar på en person som man inte sett på länge.. Vad som helst som ni kan tänka er gör er lite nervösa.

Detta är dock inte en ond nervositet, utan en bra nervositet. Vill bara klargöra det! Ni kommer förhoppningsvis kunna läsa senare att det är lugnt och att jag inte har ont i magen längre. Förhoppningsvis!

Jag har nu lämnat studieförsäkran. Pengarna planeras betalas ut när? Jag har ingen aning, men det brukar vara när man blir registrerad, fast jag hoppas att det blir tidigare eftersom jag har noll kronor och kommer i så fall få låna av mamma och pappa fram tills de kommer in på kontot. Tusan.

Nu kanske jag inte åker ner nästa vecka. Det visar sig. Eventuellt att jag åker ner veckan efter. Men ingenting är säkert än, vi får se. Mina roomies åker inte ner förrän senare, men tänkte ju att jag skulle få lite tid där nere, chilla lite med fransmännen. Kommer i och för sig säkert bli jättetrist att knalla runt själv överallt, men då kommer jag säkert kunna ordna med en massa saker. Sen att jag hade planer på att åka till Euro Disney får jag nog slå ur hågen eftersom jag inte har några pistoler på kontot. Men men, det står ju kvar flera år till.
Jag klarar mig nog! :)

Nu ska jag slå på en film. Riktigt ruggigt väder ute så en film passar riktigt bra idag! :)

[ida]

hahaha!


100825

Kan börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men var borta i helgen som ni alla vet och sen har resten av dagarna flytit på med annat.

Har fått godkänt från CSN så nu ska jag bara lämna studieförsäkran och så något annat som de behövde för vårterminen.. Jag vet inte, men det var bara att skriva på och skicka in verkar det som. Hur som helst, viktigast var att jag fick godkänt för hösten, så 68 584 kr kommer in på kontot, tack så mycket!
Sen får vi ju stipendie från skolan, vilket iofs kommer slungas in på sparkontot Singapore så fort det kommer in. Kommer inte ta av det om jag inte behöver.

Ska inte leva utöver min budget. Märker att jag har nog gjort det en del när jag var hemma i Linkeboa i våras. Det blir lätt så ibland. Men nu ska jag vara ekonomisk, spara så mycket jag kan! Vi får se hur det går, men mat kommer jag ju inte lägga mest pengar på, bara det nödvändiga! :)

Usch, mitt hjärta har slagit stress-slag hela kvällen, det gör jätteont! Jag måste lägga mig plant. Det här är inte bra!

Ni får lite bilder från helgen åtminstone! :)

[ida]











Jag har även en härlig film! Den kan ni också få se, min så kallade hoppfilm! :)

Har parkerat mig i linas nya lägenhet. De...

Har parkerat mig i linas nya lägenhet. De kommer snart hit och lämnar lite saker, sen ska jag nog knyta mig. Tentan imorgon lockar inte alls, men det blir roligt efteråt! Önska mig lycka till så hörs vi en annan dag!:)


100820

Jag har haft lyckan att lära känna personer som har förändrat mitt liv. Personer som jag förhoppningsvis kommer hålla kontakten med långt fram i tiden. Personer som alltid finns där, som man verkligen trivs med. Ni är grymma tjejer och jag kan inte ens börja tänka på hur mycket jag kommer sakna er i höst! Tufft, men ack så roligt vi ska det vår sista termin tillsammans!

Har precis duschat och klätt på mig. Pallade inte mer plugg för idag, så nu får det bära eller brista. Har pluggat i en och en halv vecka, så det känns som nog. Varit duktig och tagit mig upp vid åtta varje morgon är också fruktansvärt bra, måste jag säga. Nu är jag väldigt trött, kommer förmodligen vara ännu tröttare på söndag men då får jag ändå sova ut ordentligen sen när jag kommer hem.

Medan Fredrik åker till Tioman i Malaysia i helgen, så åker jag till Linkeboa istället vid fyra halv fem. Vilka kontraster alltså. Men jag ska inte säga något, skulle också passa på när man ändå var där nere!
Ska spela hög musik i bilen och äta gott och blandat! Har varit sugen på det i över en vecka nu, men har jag köpt något? Nej, jag stillade mitt begär och har druckit mängder med vatten istället. Substitut? Nja!
Jag hade ju gått ner hela 2 hekto sen i slutet av juni, hallelujah. Hahaha, fan så lite. Men med tanke på att jag inte har gjort någonting så är det väl bra att jag har gått ner något alls. Tänk om det hade varit jag istället för pappa som skulle gått ner 8 kg, då ni.

Nej om man skulle ta och packa lite kläder och någon slags luftmadrass innan mamma och pappa kommer hem. Sen blir det tacos och så innan jag åker.

Ha en trevlig helg, det kommer jag ha! :)

[ida]

Vill ha!









100819 - frågor...

Alltså, jag ska börja med någonting som säkert inte intresserar er alla, men ja. Det intresserar mig i alla fall. I höst är det val, och vi alla som känner mig vet att jag kommer rösta blått och i år igen så lägger jag min röst på Folkpartiet. Även i Frankrike i år igen, men det hör inte till saken.
Jag är helt öppen med vad jag tänker rösta på, varför ska man mörka det? Vad spelar det för roll? Det jag däremot inte håller på med, det är att påpeka vad andra tänker rösta på. Folk får rösta på vad fan de vill, så länge de röstar med hjärna och hjärta och inte för vilken politiker man tycker bäst om eller för att man kanske inte gillar färgen blått eller vad man nu kan ha för anledning. Det jag inte orkar med är folk som ska hålla på och övertyga människor om varför man ska rösta si eller varför man ska rösta så. Orka hålla på! Jag säger; var man/kvinna är sin egen så låt folk rösta för deras egen skull, deras barns skull, deras framtids skull. Vad kommer gynna dem bäst i längden?

Att hålla på och smutskasta partiledare eller andra politiker i det block man inte röstar på, är omoget och tillhör inte en bra politik. Se till vad de intresserar sig för för frågor och inom detta kan man sedan lägga in kommentarer och debatter. Att hålla på och snacka skit om andra partier får en ju bara att tappa förtroende för den personen. Så strunta i det.

Jag hade ju skrivit en bra kommentar på Facebook idag, om att jag anser det bra av Jan Björklund att lägga fram förslag om elitklasser. Det står jag bakom till 100 procent. Jag anser att de som är högt begåvade barn inte ska behöva dela klass och undervisning med de elever som inte är lika begåvade. Genom att dela upp barn redan på högstadienivå kommer leda till att vi får ett toppat samhälle och därför ett mer intelligent näringsliv i framtiden. Jag själv har många gånger lidit av att ha delat klass med personer som kanske inte förstår undervisning lika snabbt eller lika bra som jag har gjort. Säkert många med mig som känner så. Egentligen så skiter jag faktiskt i vad folk tycker och tänker om det här. Ni tycker säkert att det är helt idiotiskt att skapa dessa elitklasser och förmodligen kommer det inte fungera i det långa loppet, men det får ni tycka. Jag tänker inte klanka ner på er för att ni tycker annorlunda. Sverige är uppbyggt på att folk tycker olika, annars skulle vi inte ha något riksdagsval!

Whatever you say, it's your choice to speak the words.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Folkpartist - ja visst!

[ida]

100819

Det närmar sig, det jag så länge har önskat. Eller sen i söndags åtminstone! Snart är veckan över, jag susar ner till kära Linköping imorgon kväll, sover över hos Lina, skriver tenta, äter Linas mammas köttfärssås (tackar så mycket) och bär sedan lådor till förbannelse! :) Jag är ju en van bärare efter den här sommaren, så visst, det är klart jag hjälper Lina att flytta!
Sen på kvällen hoppas jag på vin, eller någon annan form av alkohol, och sedan trevligt umgänge med eventuella inslag av dans.

Nå väl. Det är helgens bravader. Ska ta mig igenom eftermiddagen. Har fått psykbryt på en uppgift som jag verkligen inte förstår, inte genom att kolla facit heller, så nu ger jag upp på den och håller tummarna för att jag ska förstå den om det dyker upp en liknande.

Nu ska jag försöka fortsätta här. Nu är jag på G med en ny tenta, och har helt plötsligt fått världens bästa känsla inombords! Kan det vara så??? Berättar mer sen!

[ida]

100818

Jaha, då är det kväll igen. Sitter och funderar på om jag faktiskt ska ta och lägga mig och läsa. Känner att mitt huvud skulle må bra av det. Jag har lite ont faktiskt. Tryckande, precis som det brukar vara när det antingen ligger åska i luften, eller när man stressar runt och har fått för lite sömn.

Håller på och mailar fram och tillbaka med hyresvärdar. Det verkar som att jag har fått två napp än så länge, men man behöver ju ställa några nödvändiga frågor, samt verkligen diskutera med sina blivande roomies över vilken vi ska välja. Oturligt nog så befinner sig den ena hyresvärden i London, då hans son har varit med om en fruktansvärd olycka. Varför skriver man så i ett mail? Bra ändå, så slipper jag undra. Han var ju ärlig. Jag väljer att tro på att han är ärlig!

Nu är det två dagar kvar, av hästplugg. Två dagar kvar att pinas i nationalekonomins grepp innan jag får släppa det för den här terminen. Jo, tro mig. Med min tur så kommer jag nog få skriva den när jag kommer hem igen. Tusan också! Inga negativa tankar! Ni får överrösa mig med positiva tankar här, annars kommer det gå dåligt! :)

Tror jag faktiskt ska knyta mig nu, lägga mig och läsa Jane Austen, eller titta på Mansfield Park, också Jane Austen.

Förresten, gå in på spotify och lyssna på Sarah Dawn Finers låt Kärleksvisan. Helt fantastisk låt! Jag blir alldeles rörd och ska lära mig den på piano och gitarr.

God natt!

[ida]

100818

Jag vill åka nu! Sitter och kollar ut genom köksfönstret och tänker på hur det kommer bli i höst. Bra gjort när man egentligen ska fokusera på NEK-en. Men jag gör en ny fusklapp samtidigt som jag räknar ut lite olika uppgifter, så det blir ju att slå två flugor i en smäll so to speak! :)

Bara onsdag idag. Typiskt. Även om jag hade varit lite smått ofokuserad om det hade varit fredag. Nu är det hårdkörning fram till fredag kl 16 då jag tar snabba bilen och susar ner till Linkeboa där Lina väntar med sovplats i hennes nya lya. Dock på luftis men vad gör det?! Hoppas på en mer bekväm sovplats natten till söndag.

Idag ska jag ner till mormor och äta igen. Mammas kusin är här och hälsar på, hon är nästan som en extramoster till oss, eftersom vi sågs så mycket när vi var mindre. Det var längesen, så ska bli roligt. Sen ska jag förbi apoteket för att hämta ut lite saker. Gud, önskar man bodde i Västmanland, särskilt när det kommer till att hämta ut p-piller. Det är svindyrt i Östergötland, och jag får ju betala det priset när jag hämtar ut här hemma i Kolsva. Minns när jag bodde hemma, 100 kr på ett år.. Ta det gånger 8 så får ni vad jag betalar nu, sen jag skrev mig i Linköping. Hjälp mig! Tack för att jag har så snälla föräldrar! De är fan bäst! :)

Men nödvändigt är det i alla fall att ha dem!

Nu ska jag fortsätta!



Man är så snygg när man bara pluggar! Här i Flins-tröjan och SOF Funkis-tische vid köksbordet! Hallelujah för nästa vecka då jag inte behöver se ut som att jag är sjuk! :P

[ida]

100817 - desperation

Jag befinner mig i ett stadie av desperation! Har passerat mitt förtvivlande stadie och nu är det bara så att jag känner ren och skär desperation! Hur ska man lösa boendefrågan i Paris? Jag har panik, skyller på mig själv för att jag inte haft fixat tidigare, utan att jag nu kommer få bo ute i förorten och vara rädd på tåget hem, och har en massa ångest!

Dock stillade det sig lite av att både Karin och Fredrik lugnade mig med det vanliga: Det ordnar sig, även om det inte känns så nu. Men det kommer lösa sig!
Tack, det sitter fint att få höra kanske de mest vanliga orden. Jag har uttalat dem själv ganska många gånger i sommar, så jag känner väl att jag måste börja tro på dem också!

Just nu kanske det till och med blir studentboende, korridor. Men so what, jag behöver ett ställe att sova på! Gärna ett badrum och en liten dusch också.

Jag ska inte tappa hoppet, det dyker alltid upp någonting.

Jag har tre dagar kvar att plugga på eftersom jag inte åker till Linkan förrän sent på fredag eftermiddag. Ska bli roligt att få träffa de personer som är kvar där. Inga tårar när vinet har intagits, okej! Inga sentimentala konversationer! :)

Nej, jag ska försöka tänka positiva tankar idag, det är ju trots allt en riktigt bra dag idag!

Tack till alla ni som kommenterar min blogg och som inte är några jag faktiskt känner! Det är jätteroligt att se att fler folk läser bloggen och inte bara ens vänner! :) Fortsätt gärna med det, och väl i Paris lovar jag mer bilder, mer videobloggar och fler uppdateringar! :)


[ida]

100817

Idag är det vår dag! :)



Tu me manque mon amour!

Jag längtar väldigt mycket efter att få åka till Paris. Ska bli så spännande! Men längtar ju även efter att få åka till Singapore, har ju aldrig varit så långt borta själv. Att flyga själv inom Europa är okej, det är liksom inga konstigheter eftersom det inte tar så många timmar. Men att flyga så långt bort, själv, i väntan på någonting alldeles underbart, kommer få mig lite spattig veckorna innan! :) (räkna med det tjejer)

Nu ska jag sätta igång med plugget!

Vill att veckan ska vara över! Tror jag börjar bli förkyld!

[ida]

100816 - kväll

Men väx upp för fan!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/osakra-man-otrogna-1.1154721

Vad är det frågan om i dagens samhälle? Nu får man som kvinna tydligen inte tjäna mer än sin man/sambo/pojkvän för då ni, då är han otrogen! Vad är det för män som lever ute i Sverige i så fall? Varför har man en partner och påstår att man älskar den personen om man ändå är avundsjuk hela tiden och sedan ska gå och ha sex med någon annan? Vi lever ju faktiskt inte på medeltiden, det här är 2010, ett modernt och utvecklat samhälle där vi lever för varandra, inte för att tjäna pengar. Eller jo, för somliga är det nog mer tjäna pengar än att leva ett gott och älskat liv, men det hör inte hit! Vi lever inte på 1800-talet där det ansågs skamligt om en kvinna gifte sig med en man av lägre rang, lägre inkomst. Vem fan bryr sig om den ena partnern tjänar mer eller mindre pengar, huvudsaken är väl att man kan leva ett bra liv på det man har tillsammans?! Eller har jag fel?
Att det alltid är män också! Har ni svårt att hålla snoppen i styr eller vad är det för fel? Jag kanske inte låter klok, och ni får fan tycka vad ni vill, men tänk efter före nästa gång. Känner du dig hotad av din flickvän/fru för att hon har ett bättre jobb eller tjänar mer pengar, gör slut eller ännu bättre; VÄX UPP OCH INSE VERKLIGHETEN!!!


Ikväll såg vi Inception. Den var faktiskt riktigt bra, rekommenderas av hela familjen! Jag var lite nervös, för mamma och pappa är ju inga jättefans av sci-fi, men det var liksom inte så mycket sådant, eftersom man redan har läst psykologi och vet om att man kan trixa med människor medvetna och undermedvetna. Det blev liksom inte overkligt på något vis. Så ja, se Inception!

Nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och kolla på senaste avsnittet av True blood. Så grymt spännande!

Lägenhet i Paris verkar fortfarande stå på noll, men hoppas på svar imorgon!

[ida]

100816

Woop woop!

Ikväll ska vi se Inception på bio. Fick med hela familjen så det ska bli skoj. Vädret är fruktansvärt blåsigt, inga varma vindar är det heller så att vara ute är otänkbart.
Idag har jag en sån här några-dagar-före-tentan-dag, då man känner sig så ruggigt trött, orkeslös, inspirationslös, motivationslös! Usch och fy och blä för såna här dagar, eftersom man ju behöver plugga men mest bara stirrar på en uppgift och varken kan göra bu eller bä.



Var hos mormor och åt. Pannkaka, glass och blåbär. Mums! Sen blir det mat igen om några timmar, då vi ska käka innan bion. Top notch för mig. Kommer ju känna mig som en ballong. Det här med 5-7 rättersmiddag är nog ingenting för mig!

Vill bara att veckan ska vara över. Då har ännu en vecka passerat och jag är närmare Paris, närmare ett spännande liv i Frankrike, närmare konstiga människor som äter grodlår, närmare historiska vindslag, närmare mode, närmare jul och till slut närmare Singapore! :)

Det är ju ett jävla tjat om Singapore i den här bloggen, I know! Men hur kan jag inte ha min nedräkning liksom?! Vad skulle ni ha om ni satt kvar på ena sidan jorden och den ni är så otroligt kär i befinner sig på den andra sidan? Då skulle ni också skriva om det! Just det!

Nej, en sista tenta ska jag kämpa mig igenom innan jag ger upp för idag! Nästa vecka ska vi köpa nya trainers, så jag håller tummarna för att jag ska kunna ha ett par Reebok easytone. Good for the thighs and booty! That's right!


[ida]

100815

Hej och hå. Vilken oproduktiv dag jag har haft. Väldigt bra har den varit, men ack så oproduktiv.
Vaknade vid halv tio, helt genomsvettig för att jag drömde en väldigt läskig dröm. Har drömt den förut, men den här gången var det en annan karl som stod utanför fönstret och kollade in med hotfull blick. Förra gången var det Bosse Ringholm och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det... Kanske har att göra med att jag inte kommer rösta på Socialdemokraterna så länge jag lever eller? Jag vet inte.

Jag har i alla fall gjort en marängtårta till familjen. Den blev så klart väldigt god, väldigt söt och väldigt fin!



Sen var Emma och jag uppe på vinden och letade efter våra Doc Martens! Vi hade det när vi gick typ på högstadiet/gymnasiet. Provade dem och de satt som en smäck. Dock är de marinblå, men det går ju det också. Eller hur?



Välanvända eller hur?! :)

Pappa rotade ju fram dem och sa med bestämd röst att de minsann skulle användas nu och inte bli ståendes någonstans. Nej nej, jag lovar. Ska använda dem till fullo nu när jag är hemma, sen får vi se om jag bara tar med mina MC-boots och converse. Packningen alltså, den ska bli rolig att tänka på! :)
Jag är väldigt bra på att packa när jag vet vad jag ska ha med mig, men jag har verkligen ingen aning! Det enda sug jag har är att köpa en massa nytt nytt nytt, men för vilka pengar då?!

Nej, nu ska jag försöka göra någonting vettigt av de resterande timmarna på detta dygn!

[ida]

100814

Gårdagen bjöd på väldiga trevligheter när vi tog ut Stina på en för tidig födelsedagsmiddag/överraskningsfest! Riktigt roligt men drack lite väl snabbt, så vinglade hemåt vid tolv. Haha, ja vinglade var nog rätt ord! Väl hemkommen satt jag på sängkanten i väntan på att badrummet skulle bli ledigt. Mamma och pappa hade nämligen inte gått och lagt sig.
Jag förklarade lite slöddrigt att jag var för trött och för full för att hänga med ut, enligt min egen åsikt. Haha, tur att de har varit såna snälla föräldrar och skjutsat och hämtat från krogen, så jag inte behövde skämmas.

Idag har jag väl mått som jag förtjänade, inte allt för dåligt. Har mest varit en seg dag, med vinbärsplockning i stugan. Dock plockade jag inte så mycket eftersom det var typ tusen getingar i buskarna, så mamma plockade på istället. Emma och jag gav upp! :)

Imorgon ska jag satsa på att göra några övningstentor till omtentan nästa lördag. Gjorde en igår och det gick faktiskt bra, men ringrostig är man ju.
Sen vet jag inte vad mer som händer. Fotboll på TV, Bajen krossar Assyriska så klart! :)

På måndag ska vi se Inception hela familjen. Den ska ju vara riktigt bra, och vad jag sett på trailers så är det nog en film i min smak.
Ska ladda upp lite bilder från gårdagen så ni får se. Men nu vankas det mammas burgare ute på altanen och vattenmelon till efterrätt! Smarrigt!

För övrigt saknar jag Fredrik, men snart åker jag iväg till Paris och sen säger det swoosch och så är jag nere i Singapore! :)

[ida]

100813

IT SUCKS!

Just nu är jag i not such a great state of mind! Börjar lätta lite på mitt egna lilla åskmoln och jag vet ju att någonting jätteroligt väntar ikväll, men det här har inte varit en bra start på dagen!

Först blir jag väckt ur en alldeles för underbar dröm. En sån man verkligen försöker hitta tillbaka till när man kämpar för att somna om. Men det gick inte, och det var synd. Hade behövt det! Allt jag har är mina drömmar nu, så det får man ju värdesätta på högre nivå än vanligt.


Annars har vi ju ingen lägenhet helt plötsligt, men tack för att jag har en sån bra kontakt på den där agenturen, som absolut inte har glömt oss utan letar förbrilt efter boende för oss. Så snälla! :)
Jag har mina tummar intryckta i händerna så hårt det går, nu ska det tusan lösa sig!

Nu ska jag plugga!

Ikväll får jag träffa min Helén! YAY!

[ida]

100812

Som ni vet har jag varit en sväng till Västerås med syster. Tanken var att hon skulle beställa en iPhone, men eftersom det är lite speciellt med denna telefon, så kan man inte göra det. Hon kommer få betala den kontant i så fall, vilket damen på Telias kundservice sa att hon inte behövde, utan att hon kunde köra på ändå. Nehepp, det kunde man visst inte! Så ingen iPhone 4 för syster idag, utan hon väntar till senare.

Apropå iPhone så kommer inte jag kunna använda min iPhone i Paris, då den inte går att låsa upp förräns den är 1 år. Typiskt! Detta gäller alltså bara iPhone. Förra gången jag var i Frankrike så kunde jag använda min telefon med ett franskt simkort, utan att den var upplåst. Typiskt Apple! Men kommer ha med den ändå, kan ju göra andra saker på den! :)

Sen hjälpte jag syster att installera hennes nyinköpta router. Detta var gjort i ett killevipp (hrm hrm) och nu har hon trådlöst. Sweet, då jag sneaker på hennes på min tele när jag är där. Kom på att jag faktiskt ska införskaffa mig en när jag kommer hem från Paris. Det är praktiskt och det minskar antalet kablar på golvet! :)

Apropå Paris så verkar det ha löst sig med lägenhet nu. YES!!! Jag vågar inte hoppas på någonting än, men den är reserverad för mig, Olivia och Ilaria, så jag hoppas ju att det kommer bli så. Den såg riktigt fräsh ut och ligger nära Saint Sulpice! Vilket ju passar mig perfekt... eller som en väldigt speciell person påpekade idag när vi Skype:ade: "Mm, men det passar ju inte dig, du gillar ju inte kyrkor och sånt där med historia och mysterier och sånt.. hahaha!"

Someone knows me too well I think! ;)

Nu ska jag kolla klart på Sense & Sensibility och sen blir det Sommar med Ernst. Säga vad man vill om barfotamannen, men bra och smarta idéer, det har han allt! :)



Idag blev det skjorta och linne från Gina tricot, samt jeansshorts från WESC och mina RayBan Wayfarer!
Till detta avslutade jag med mina vita Converse High top.


[ida]

100812

Jag pluggar för fullt faktiskt, men kände att jag behövde ta en paus. Himlen är väldigt svart och jag börjar fundera på om jag behöver skruva ur modemet och dra ur TV-antennen. Det är väldigt varmt ute, så förvånar mig inte om jag får sitta här inne och plugga medan åskan knallar utanför. Mysigt i så fall.

På eftermiddagen ska jag följa med Emma till Västerås, hon ska beställa en iPhone 4. Good god, önskar att det var till mig, men eftersom min telefon inte är ett år än, får jag gott hålla mig till nästa vår innan jag köper en ny iPhone..
Sad but true!
Men jag är nöjd med min, väldigt nöjd är jag! :)

Ska fortsätta plugga nu så det blir någon ordning på mitt liv!

[ida]

100811 - god natt!

Nu ska jag knyta mig. Var ju uppe till halv två inatt och kollade klart på Borta med vinden. Jäklarns ni, den är faktiskt 3 h 52 min lång. Började 21:20, med en paus på ca 15 min för att äta glass. Förstå! No wonder det är intermission i såna här gamla filmer.
Det var längesen jag såg hela, och jag mindes typ ingenting mer än att Scarlett O'Hara och Rhett Butler är inte en av tidernas mest älskvärda par, utan ett av tidernas mest hatkärleksfulla par. Men ack så bra den är! En klassiker, från 1939, med klassiskt ekoljud, studioinspelade utomhusscener och Barbie-docksliknande skådespelerskor.




Men som sagt, nu är jag rätt slut. Gick ju upp tidigt imorse så jag skulle hinna plugga några timmar på förmiddagen. Blir ju samma imorgon, plugg plugg.

Avslutade kvällen med att kolla på Marley & me, en av mina top 5-filmer! Faktiskt. Gråter så mycket varje gång, och den är så bra! Det finns en person som vet hur och varför jag tycker den är så bra, och han befinner sig just nu i Singapore! :)





Hade ni också åska, blixtar och skyfall med kolsvart himmel? Här var det full cirkus! Hann dock inte knäppa några kort på himlen innan det började ösregna...

God natt!


100811 - kväller

Vad gör folk i det vanliga livet? Jo, de arbetar, de kommer hem och de lagar mat. Typ.

Vad gör Ida i det vanliga livet? Jo, hon går hemma, gör diverse hushållsarbeten och lagar inte mat. Typ.

Jag ska aldrig bli stay-home-mom! Inte en chans i världen. Alltså, det jag försöker säga är att det var den här sommaren, no more utan jobb under sommaren, I tell you! Fine, jag har njutit i fulla drag och hade älskat om värmen hade hållt i sig för då hade jag varit pepparkaka, medans jag nu i stilla ro bleknar för var dag som går. Nå väl.
Jag klagar inte, men det här var nog i tuffaste laget måste jag säga. Tror nog att mamma och pappa också föredrar mig arbetandes under sommaren, än att jag har gått hemma och dragit vareviga dag. Men jag bidrog till avkoppling för dem också genom att åka iväg på semester. Som de betalade! :/

Nu ska jag gå och duscha. Har kli över hela kroppen och gräs lite här och där efter klippning i stugan. Förresten, att plocka vinbär är ett straffgöra som jag nu har genomfört och är glad att jag har gjort det nu. No more! Min rygg är fan paj nu!

[ida]

100811

Man kan ju bli trött för mindre! Nu har det kört ihop sig och så klart är det som vanligt när jag ska försöka fixa något. Trodde det var klart, att vi bara behövde vänta på meddelande från hyresvärden, men så var det tydligen inte. Nu bor det någon i lägenheten vi skulle få, men de har valt att förlänga sin vistelse och vi får gott stå tillbaka och vänta på en ny.

Blev så irriterad nu, menar. När man uttrycker sig som att det ska vara klappat och klart, men att man bara behöver ett litet ok, så tror man ju på det också. Nehej, så var det tydligen inte! JAG ÄR SÅ IRRITERAD!

Nu ska jag försöka samla mig och göra något vettigt av dagen!

[ida]

100810

Det här är vad jag har sysslat idag! Den sista låten är på god väg på gitarren.. vänta ni bara, så lovar jag att ni ska få se en video med mig och min gitarr! :) Njut av de här så länge, helt underbara låtar!








100810

Jaha, andra inlägget för idag. Vet faktiskt inte riktigt varför jag skriver, för jag har egentligen ingenting att skriva om. Det händer inte så mycket när man går hemma hela dagarna och gör ingenting.
Kom hem från stan för en liten stund sedan. Hjälpte mamma att köpa nya gardiner, handlade på systemet (med mamma kändes det lite som när man var under 20), och sen handlade vi på ICA. Nu sitter jag och är döhungrig! Hoppas på att det blir mat snart, men kommer väl få vänta i säkert 1 timma till!!! JAG DÖR!
Potatis tar lång tid att koka, och jag har matlåda från i söndags. Så jag skulle egentligen kunna äta när som, men det finns två till som ska göra tusen saker innan de börjar med maten, och man vill ju inte äta själv.

Vilka bestyr jag har! I-landsproblem nr 1! Jösses, hur ska det här gå? Kallas det att bortskämd eller vad kallas det?

Imorgon börjar jag i alla fall dagen med att öppna NEK-böckerna och räkna några tal. Mamma och pappa jobbar så då får jag lite lugn och ro. Sen ska jag upp en vända till stugan och klippa gräset på order av chiefen dvs. pappa då! Men det blir en paus på eftermiddagen. Kommer inte kunna plugga efter fyra, för då är det full rulle här hemma igen. Det är det sämsta med att plugga hemma. Det är ett jävla liv hela tiden och jag får inte en lugn stund då det ska hjälpas till och göras det ena och det tredje. Men det är ju lugnt och skönt på dagtid och det är då jag har min high i plugglivet!

Nä, jag döööör snart av hunger! Tur att spisen är värsta raketen så blir nog maten klar snart!

[ida]

100810

Vad krävs för att ni ska finna det här intressant att läsa? Jag vet snart inte vad jag ska skriva om, för det verkar ju inte intressera en jäkel! Känns ju lagom kul, det är ju för er skull jag skriver!
Jag känner mina trogna läsare, och det är inte till er jag riktar mig, men det är ju inte heller bara ni som läser den här bloggen. Det vet jag ju, eftersom jag ser det! Meen men, ni kanske också sitter som på nålar och väntar på att jag ska komma iväg till la capitale de la mode som jag gör!

Nå väl!

Sitter just nu och plitar på ett personligt brev till ett stipendium. Hoppas på att det blir bra, det är lite svårt att skriva ner vad man har för mål med utbildningen utan att det ska låta för klyschigt. Men tror att jag har fått till det hyfsat bra nu.

Har förresten lite filmtips för er:

The Runaways
- bra musik, bra film om ett band som ägde på 70-talet. Världens första all girl rockband, och i huvudrollerna ser vi Kristen Stewart (Twilight) som Joan Jett och Dakota Fanning som Cherie Currie.

Dear John - Underbar film gjord av Lasse Hallström (Gilbert Grape, Chocolat m.fl.), en adaption på Nicholas Sparks (The Notebook) bok med samma namn. Handlar om John och Savannah som träffas under två veckor och blir kära direkt. Han åker iväg med armen och de håller kontakten med hjälp av brev, men efter ett tag upptäcker de slitningarna som uppstår i och med 11 september.

Remember me - Robert Pattinson (Twilight-serien) går ifrån sin godtrogne karaktär Edward och spelar en strulig son till Pierce Brosnan som träffar en tjej, Emilia de Ravin, som han faller för väldigt snabbt. Hon har förmågan att dra far och son närmare varandra samtidigt som hon tampas med sin egen far. Inte en typisk tjejfilm!

Ska fortsätta skriva på mitt personliga brev. Hur avslutar man ett sånt? Allting känns så otroligt fånigt!

[ida]

100809

Det är alltså nu man tar på sig våtdräkten! Det verkligen öser ner regn här utanför mitt fönster och jag är glad att det inte gjorde det idag när vi var i Västerås och for omkring på diverse möbelvaruhus och andra ställen.
Mamma och pappa har köpt en ny hatthylla till ena hallen. Äntligen! Sen lite annat krafs, men det blir ju alltid mer.
Jag har fått en ny hårddisk, och även en USB-sticka på 4 gb, så jag kan spara ner bilderna på den när jag är i Paris och även när jag kommer till Fredrik sen.

Har precis pratat med honom på Skype. TACK alla ni nördiga internet och datakillar där ute i världen som skapar såna underbara verktyg så att man kan kommunicera med sin pojkvän på andra sidan jordklotet. Jag tror inte riktigt att jag skulle klara mig annars! Man blir ju lätt lite tårögd av att prata med honom, men bara av lycka! För han finns där, fortfarande, så nära men så långt bort! Jag fick höra hans röst, det var underbart!

Nu ska jag installera min hårddisk, sen ska jag skära upp lite vattenmelon och käka innan det blir film och nya True Blood-avsnittet!

Idag har jag mittbena igen och flätor runt huvudet.






[ida]

100808

Jag ska gräva ett stort djupt hål för att se om man kan ta sig till Asien den vägen! Det borde ju gå, tycker ni inte det? Det blir ju framför allt billigare, om än lite skitigare. Men då kan jag gå och komma som jag vill, och som han vill.

Ibland har man stunder som man inte vill ha, men allt som oftast är det lugnt inombords! En behaglig känsla har lagt sig över mig, som en tunn tunn slöja. Den slöjan blåser bort om det blir negativt, men blir om möjligt lite tjockare vid positivt besked! Vi håller tummarna för det bästa!

Nu ska jag sova, så att jag kommer upp tidigt imorgon. Västerås, ny hårddisk och skype:a med älsklingen väntar!

[ida]

100806

MIN HÅRDDISK ÄR DÖD!!!

Det gick alltså inte att komma åt någonting! Nå jävla participartioner som inte fanns eller vad det stod. Alla mina bilder är alltså borta. ALLA BILDER! Känns ju jävligt kul!
Okej, alla bilder från semestrar med familjen har ju Emma, jag kan få tillbaka i princip alla bilder från Nice. Men det är ju NolleP-bilderna, alla bilder från våra roliga fester, alla filmer från våra roliga fester höhö! Fan också!

Det känns ju lagom surt det här. Nå väl, vad ska man göra åt det? Ingenting faktiskt. För det går inte att göra något åt det, för nu är det kört. Ingenting man kan göra något åt!

Bara att börja köa på nerladdning av alla serier jag måste ha med mig till Paris. Nu ska jag ju inte bo själv, men det kommer nog bli kvällar då man vill vara för sig själv. Hur nu det ska gå på 26 kvm?! Ja, dvs om vi får lägenheten.
Har inte hört något än, men hoppas väl att det ska ordna sig.

Så jaha, nu är det bara att köpa en ny. Tack snällaste mamma och pappa för att ni köper en ny åt mig. Tack Tack Tack!

Så på måndag blir det att lägga in en massa saker på den, hjälpa mamma och pappa att fixa deras och så där. Mina bilder! :(


Men ni tjejer har väl bilder från NolleP och många av festerna vi har haft? För i så fall tar jag gärna en del av det. Men det löser sig ju alltid.
Får kopiera de här från fejjan tills vidare, det är ju de enda bilderna jag har kvar.

Suck (en jävligt djup en)!!! Varför kan inte bara saker fungera och hur många back-up:er ska man behöva ha egentligen? It sucks!

[ida]

100805

Jag kan inte låta bli det! Och nu har det ju inte varit så mycket skriverier om just det, men nu kommer det. Nu kan jag inte hålla mig längre!

Jag S-A-K-N-A-R min pojkvän! Att han befinner sig på andra sidan vår underbara jordglob just nu, 6 timmar plus i tid, känns bistert! Men, och det ska ni veta, jag är så glad för hans skull, eftersom jag vet hur gärna han ville komma dit!

(Plus att det känns roligare att få flyga själv 18 timmar till ett land jag aldrig varit i, än att behöva sitta typ 4 timmar på ett plan till Schweiz.)

Jag hade varit stolt över honom då också förstår ni väl! :) Men det är ju roligt att få resa till Asien och bli mött av världens finaste person, insida och utsida! :)
Men det är ett tag kvar, typ 7 ½ månad.

Nu ska jag maila till bostadsagenturen och försöka boka den här lägenheten. Så hoppas jag verkligen att det blir bra!
Lovar att skriva så fort vi fått ett JA, och efter jag har ringt farmor eftersom jag lovade henne att hon skulle få reda på boendefrågan först av alla! :)

Jag måste bli bättre på att lägga upp bilder och videobloggar, men hinner inte eller orkar inte. Imorgon ska jag i alla fall in och höra om min hårddisk är fixad. Jag hoppas ju verkligen verkligen att den funkar som den ska, börjar bli lite orolig. Alla mina bilder, det är dom jag är orolig för! Det är dom som är viktiga, det är dom jag vill ha tillbaka.. om så ingenting annat, så vill jag ha mina bilder!!!

[ida]

100805

Okej hörrni! Håll tummarna för nu har jag nog en lägenhet på G. Detta hoppas jag verkligen löser sig, för det är det enda jag har fått tag på och det verkar vara en okej agentur. Svensk också, så.

Det blir jag, en brittisk tjej och en italienska. Hurra för att jag kommer vara sämst på att tala franska i lägenheten! Den brittiska tjejen studerar nämligen franska, tyska och linguistik i York. Mamma mia, det är ju galet. Och den italienska tjejen är ju inte helt korkad på språket hon heller.

Men det här kommer bli bra för mig. Övning ger färdighet ger bra jobb ger en säker framtid!

Idag fick jag prata lite med min finaste. Det kändes bra och det var även trevligt att vakna och kunna läsa ett mail från honom det första man gjorde i morse. Jag saknar honom så klart, men vet att han har det riktigt trevligt där borta, och snart är det dags för mig att åka iväg och då kommer tiden bara rusa förbi!

Vilka kommer och hälsar på? Jag vill ju egentligen att alla ska göra det, men det förstår jag ju om ni inte kan göra. Men det vore roligt och min tid skulle gå så mycket lättare med folk som kommer och hälsar på.

Nej, jag måste se om jag ska göra något annat. Har blivit för mycket sittande vid datorn och jag känner mig lite fyrkantig.

Kanske har jag ett boende snart! :)

[ida]

100802

Regnet bara öser ner, och snart ser nog Sverige ut som ett russin. Det är inget fel med regn, visst alla svampälskande personer bara jublar, men inte jag. För det går inte att planera en enda outfit i det här vädret. Fine, det är rätt varmt ute så det går inte att ha hur varma kläder på sig, men alltså. Det är ju liksom spöregn! Tack för att jag köpte mina Hunterstövlar i våras!

Så idag blir det shorts, jeansskjorta, linne och hunterstövlar när vi åker till Västerås. No strange things!

Jag längtar faktiskt till Paris! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag ser verkligen verkligen fram emot att få åka bort. Det är jättetrevligt att vara hemma hos mamma och pappa, don't get me wrong! Jag älskar mina föräldrar, men som i alla relationer förälder - barn (på 25 år, van att klara sig själv) kan det ibland tära lite på att umgås 24/7 under en hel sommar. Men majoriteten av dagarna är helt underbara, då jag har världens bästa föräldrar! Dock är ju den här rusten en vagel i ögat på oss alla tror jag!

Nu ska jag försöka få på mig lite kläder och sen ska jag hjälpa mamma att laga mat!
Förresten, vad tycker ni om headern? Det hade varit roligt om man fått lite feedback. Är den skitful eller är den helt okej? Det var lite bök med den...

[ida]

100801

Redan 1 augusti. Kanske ska börja tro på att tiden faktiskt rusar förbi..

Idag har det regnat hela dagen, från och till. Kul? Nja. Men jag och familjen har varit hos mormor och morfar på mat, och när jag kom hem mådde jag illa.
Det är ungefär min dag idag. Vaknade, åt frukost, åkte ner till mormor, kom hem, satte mig vid datorn, fick se min favorit en liten stund i webbisen (världens finaste person, så alla vet om det), hjälpt mamma, kollat på 4 avsnitt av the hills, de sista för säsongen, och nu sitter jag här och funderar på om jag ska slå på TV:n eller gå och lägga mig. Min mage är som en ballong!

Imorgon är det Västerås och Skultuna, i regnet. Sen vet jag inte vad som väntar. Leta boende förmodligen.
Hittade en jättebra svensk förmedling, men så funkade det inte att kolla på deras längre boenden. Fanns en lägenhet för 1-6 personer, vilket skulle vara perfekt, då vi just nu är typ 4 som ev ska bo ihop.

Nå väl, allting löser sig..

[ida]

RSS 2.0