Näe!

Jag tror det fattas något hos mig som gör att jag verkligen verkligen inte ska klara av NEK:en! Vad är det frågan om? Snälla, den som sitter på smarthetspillren till NEK, ge mig ett fort! För även fast jag förstår och tycker att jag svarar bra och utförligt på frågorna så blir det ändå fel! Nu får det fanimej vara nog!

Jag åker och köper en ny dator. Om priset den låg på i lördags har höjts, kommer jag börja gråta på plats!
Jag orkar faktiskt inte mer!


Jag har världens finaste vänner och världens underbaraste pojkvän! Tack gud för er!


The end is near.

Snart är NolleP över! Då blir juniorerna ettor och vi kan börja gå tillbaka till normalt leverne igen. Det vill säga satsa på plugget ordentligt!
Ikväll är det chill vid Flamman, imorgon Platå och på fredag är det Gasquen. Det ska bli riktigt skoj på fredag, ser fram emot det.

Annars är jag mest trött! Röda korset är kirrat, stenen som har tyngt mitt hjärta en längre tid!

Nu blir det mat, sen ska jag bara packa ihop lite saker och sticka till Linnea.


[ida]

Bad taste?

Yes!

Ikväll kör vi på bad taste-sittning. Finsittning, fast fult om man kan säga så! Ska bli så sjukt roligt, och trots att jag är den enda i vårt lilla gäng som är nykter fadder, så gör det mig ingenting. Alla vet att jag ändå låter högst på sångerna! :)

Nej, dags att hoppa in i duschen och sen off till Linnea!

Bilder kommer från hela NolleP, jag lovar! Vart dålig på uppdatering, men har knappt vart hemma något. Sover antingen hos Fredrik, eller så är jag här hemma och då har jag så mycket för mig att det inte blir av att blogga!

Bättring utlovas!


[ida]

NolleP är igång!

Nu har de börjat, nya Nollan på Pol.kand-programmet. Alla blev så fina när de fick på sig sina rosa tischar! Garanterat lite nervösa, vem var inte det första dagen? Förutom Lina då!
Men nu är det full rulle i två veckors tid och jag har en svag aning om att vi kommer vara lika trötta som Nollan när allt är över! Men vad roligt vi ska ha det och så mycket kul som kommer hända!

Jag är dock nykter fadder på båda sittningarna. Gör väl inte mig så mycket. Ville inte vara det på MünchenHoben, så då tog jag det. Kommer ha riktigt roligt ändå!

Nu har jag åkt hem till Fredrik. Han och Tom sitter och kollar på Mission Impossible 1 och jag sitter här framför datorn. Den filmen är rätt töntig nu när man ser den så här 12 år efter man såg den senast.
Ska väl ta och lägga mig i soffan jag med. Är rätt trött men imorgon har vi ingenting förrän vi ska möta upp Nollan vid Kårallen kvart i fem. Härligt! Hela dagen på mig att maila en massa besök och så där.

På återseende! Bilder kommer senare i veckan!

[Ida]

Se där...

så blev det enkelt, stilrent och jag är nöjd.

Det kan bli för mycket med en massa trams i headern tycker jag. Så det fick bli så här för ett tag framöver.

Nu åker jag iväg!

[Ida]

Nya dagar, nya tag!



Oj oj oj. Här ligger jag och segar i soffan. Gårdagen var.. annorlunda. Hade en trevlig eftermiddag med väskpackning till nya Nollan, sen lite mackedonken på det innan vi begav oss iväg till Flamman för lite fadderutbildning och indelning av grupper. Jag är då en "Rumpnisse"!
"Vadå, hur kan du vara det? Vad innebär det?" Tänker förmodligen ungefär 70 % av mina läsare. Jo, det är så att vi har tema Astrid Lindgren så alla NolleP-grupper heter något från Astrid Lindgren. Jätteroligt måste jag säga, något annorlunda.

Nå väl.

Kvällen spenderades hemma hos mig med brudarna. Det vankades utgång på NH, det var fullt ös och höga klackar. Väl där var det väl roligt (för min del) i ungefär en halvtimma innan jag gick hem med rödsprängda ögon och världens bästa pojkvän cyklandes bredvid. Men, man kan få en snefylla anyday. Bara tråkigt om det händer en kväll när man tänkt sig haft så sjukt kul. Äsch, NH står kvar och om två veckor är vi där igen, dock på Gasque iförda fina klänningar och samma höga klackar! Love the shoes!






Idag har det var segt. Förmiddagen spenderades med Fredrik innan han begav sig hemåt vid halv två.. ungefär två timmar efter att han började prata om att han skulle åka hem, och jag hade ingenting med det att göra! Vid klockan tre ramlade det in finaste flickor som alla var helt förstörda, en med ett fuckat knä, och vi käkade pizza. Det var inte gott och jag ska aldrig mer köpa kebabpizza utanför Köpings kommun! That's IT!
Nu ligger jag här, ska snart bege mig ner mot Åbylund och pojkväns lägenhet. Soft nu när man kommer kajka runt i samma kläder i två veckors tid. Overallen på, fadder-tische och FLiNS-luvis. Sweet life, jag som alltid har ågren över klädval!
Nej, bara att vänta på grönt ljus, sen åker jag. Imorn börjar vi skolan, känns väldigt strange. Men så underbart att vara tillbaka i gamla spår igen.
Life is for the moment WONDERFULL!

[Ida]

Dag nr 2.

Nu kör vi igen, rätt in i kaklet på NH!

Dag nr 2 för mig och Martha, dag nr 3 för de övriga brudarna. Stenhårt måste jag säga, men nu kommer ju två veckor med "sunt" leverne! Det vet ju alla.

Bilder kanske kommer upp imorn, efter vår pizza-bakis-skvaller-häng!

/Ida

Börjar man bli för gammal?!

Nej, jag tror inte det. Men att ha en pojkvän som kliver upp strax innan sju så här morgonen efter var ingen hit. Speciellt eftersom jag vaknade och inte kunde somna om sen. Nåväl, jag får väl försöka hålla igång så gott det går. Om två timmar ska jag möta upp Linnea, dags att packa väskorna till Nollan. Jag har en stor kartong som jag ska få med mig. Det ska bli intressant, undvika gupp med cykeln är nog det enda rätta säger jag!

Igår var vi ute. Det var Flamman från början men det var stängt så vi gick till [hg] istället. Not too great måste jag säga. Typ bara killar där, gick nog 40 killar på en tjej. Vi drog vid 01. Kom hem och kröp ner under täcket.
Dock var förfesten hemma hos Jennie superrolig, som vanligt!

Idag är det fadderutbildning kl 15, sen blir det grill och fest igen, hemma hos mig den här gången. NH hägrar, där kommer det vara kalasfullt av I:are. Men det ska bli skoj, får man ju klä upp sig lite, för på måndag slutar man fundera vad man ska ha på sig. Då gäller overall och faddertröja/FLiNS-tröja. Skönt måste jag säga.

Nu ska jag försöka rycka upp mig. Borsta tänderna och bädda. Packa upp mina väskor ska jag också göra. Det har liksom skjutits på, då jag hade tenta igår och icke prioriterade det innan. Men idag blir det av.

/Ida

PS: Jag har en ny stilikon - Taylor Momsen, vilken inspirerade mig till min outfit igår och så även ikväll, då hon har haft typ likadant både privat och i Gossip Girl. Hon är supergrym!




Kan det vara så att...

... den här pirriga känslan jag har haft i magen hela helgen helt enkelt är excitement!?! Ja, jag har konstaterat att det måste vara det. Var lite rädd för att det var den där nervösa känslan, ni vet den där man får när man anar ugglor som fårakläder.. (ugglor i mossen för er som inte förstår er på Nilecity). Men nej, det är ju inte det. Känner mig lika med noll inför tentan, så det är bara att jag är så förväntansfull på att träffa alla, att köra igång igen! Ska bli så roligt!

Göteborg och Tyskland var awesome! Madonna, som jag har drömt att sett sedan 1991 då jag dansade framför teven till The Blonde Ambition Tour som vi hade inspelat på VHS. Otur att den blev så slutkörd att den inte finns kvar! Det hade vart något. Tänk er, 1991, jag var 6 år då. Madonna var en av mina absoluta favoriter och nu fick jag äntligen se henne LIVE! Så jävla häftig show, mer kan jag inte säga!

Tyskland blev 6 plattor öl, bacardi x2 och Captain Morgan. Nu behöver jag inte köpa så mycket mer i höst. Sweet med Tyskland, det säger jag!

Nej, mer hade jag inte på hjärtat. Imorgon återvänder jag till mitt älskade Linköping, har längtat så himla mycket efter allt och alla! Nu är livet tillbaka på normala spår igen!

/Ida 


Hej Göteborg!

Imorgon sticker jag och familjen till Göteborg för att gå på Madonna, Liseberg och sen dra iväg till Tyskland på söndag kväll. Där ska det inhandlas diverse alkoholhaltiga drycker. Kan ju alltid behövas nu när hösten är på ingång, och många fester ligger uppraddade! :)

På onsdag nästa vecka återvänder jag till Linkan, känner bara ett lyckorus över hela grejen! Längtar så mycket efter alla! Ska bli tufft att behöva läsa dubbelt, men jag kommer klara det. Jag är ju wonderwoman... nästan..

Nå väl!

See you på tisdag! Eller onsdag, kan jag ju inte svara på nu!

/Ida

Last day to stay.

Imorgon är sista dagen på jobbet, och jag skuttar gladeligen dit, gör mina timmar och gör glädjetjut när jag får cykla hem kl 14.
Det är inte så att jag inte har trivts på jobbet, det har jag ju. Men hade jag fått välja, så hade jag sett att jag gärna fått ett annat jobb. Så är det, men jag är oerhört tacksam att jag haft ett jobb den här sommaren. Synd om de stackarna som inte fick något.

Idag har jag gjort följande:

* Pluggat
* Solat medan jag pluggat
* Åkt till Skultuna med Familjen + Farmor och hälsat på trevlig släkt
* Ätit korv med bröd på altanen

Nu ligger jag här. Imorgon ska jag till frissan efter jobbet, på tiden kan man väl säga! Usch så jag har slarvat.
Sen ska vi grilla hamburgare och jag ska eventuellt träffa Malin.
På fredag blir det mer plugg, i princip hela dagen blir det plugg. Sen på lördag åker vi till Göteborg!

Linköping onsdag 12 augusti, längtar längtar!


Solning på hög nivå!


Innan U2


Älskade Snow Patrol var förband!


Bono - mäktigt!


Scenen som rörde på sig.


Mina fina träskor som jag köpte i Nusnäs!

/Ida

Välkommen välkommen hit...

... vem du än är, var du än är!

Idag har jag + Päronen vart i Linköping och grejat i lägenheten. Stor förändring kan man säga, och jag är så nöjd!







Jag är så nöjd med soffan! Nu kan vi äntligen ha lite fika hemma hos mig! Blåbär i stora lass har jag, så nu blir det till att göra blåbärspaj! Välkomna!

Åter i Linköping 12 augusti! Längtar så mycket!

/Ida

RSS 2.0