suck...

...ingen bättring här inte!

Jag tänker inte be om ursäkt den här gången, eftersom jag under sommaren har gjort allting annat än haft datorn på! Se där, även Ida kan pausa från det elektroniska! Det har inte lockat mig helt enkelt! Så därför har det vart snålt på inlägg, och jag är så trött om dagarna att jag dör snart. Därav färre inlägg också!

Jag äger förresten ett par träskor nu. Döläckra är de, bilder kommer snart. Köpte dem på Dalaturen förra veckan, i Nusnäs på Nils Olssons hemslöjd! Ära till Dalahästen, de är skitsnygga!

Nu är det bara 3 dagar kvar att jobba och jag är fan lyckligare än tomten under semestertider!
Märks det av att jag inte uppskattar mitt jobb så där överdrivet mycket? Hmm, jag förstår inte.. (haha)

På lördag får jag i alla fall se U2, nästa lördag Madonna och sen blir det Coldplay 22 augusti. Sweet!
Linköping snart! Life is good!

/Ida



Me on the dalahäst, bananas!
Jag ser ju för övrigt lätt störd ut! :P

bättring?

jag är så trött!

har jobbat hela helgen, idag ville jag mest gå hem!

Mina älsklingar har partat hos Linnea i Lotorp, jag och Emeli
var inte med. För vi var hemma och jobbade med panschisar!

Jag ska bättra mig på uppdateringar, jag lovar inte, men jag ska försöka!

Just nu känns det inte som att så mycket händelserika saker inträffar!

Jag saknar bara en massa folk och min lovebug!

Snart Göteborg två helger i rad, samt Tyskland och sprithandling! Yaahoo!

Vart tog solen vägen??

En till tatuering innan jag återvänder till Linkan.
Om ni har tips på fina ordspråk på engelska, spanska, italienska eller franska, skriv dem här direkt! Kan alltid översätta om det endast finns på engelska!
Måste ha något fint att tatuera in!

Nu vankas varma mackor med mozarella och röd pesto, yummie!

Imorn ledigt, sweet mother of life!

Bisous!

/Ida


sweet day of nothing.

Idag är jag ledig. Första dagen på en veckas ledigt lite drygt och jag njuter till fullo. Har hittills inte gjort speciellt mycket. Solen skiner till och från ute, tänkte ta på mig bikinin och sätta mig ute, men har kommit på andra tankar. Dels jobbar jag med datorn, bokar besök.. snarare försöker hitta mailadresser och se om det finns möjlighet att besöka ställen i Geneve. Galet irriterad på saker och ting, folk som inte förstår! Nej tack, varför ska det finnas mailadresser när folk ändå inte svarar. Hög belastning my ass!

Nå väl.

Helgen spenderades i Stockholm hos my love. Det var en alldeles perfekt helg så här i mitten av sommarlovet, och jag kunde inte ana att jag faktiskt hade saknat honom så mycket som jag faktiskt hade gjort. Helt perfekt och nu räknar jag dagarna tills jag är tillbaka i Linköping igen!

Igår jobbade jag förmiddagen, sen åkte jag hem och gjorde ingenting. På kvällen träffade jag Malin och vi köpte med oss en pizza och åkte ut till Malmön för lite picknick. Trevligt tillfälle att snacka skit och skratta åt alla dessa tokiga saker som bara vi skrattar åt. Sen tog vi oss till Q8 för lite inhandling av popcorn och choklad och sedan åkte vi hem till Kolsva och kollade på Patrik 1,5. Alltid lika mysig film!

Det är The Hills-maraton på MTV. Kunde det passa mig perfekt eller vad?! En hel eftermiddag med Lauren Conrad, drama, bratiga personer i Hollywood hills. Nej, inget annat kunde passa mig bättre.. även om jag planerar att stänga av ljudet på TV:n och dyka ner i tredje delen i Twilight-serien. Det har inte blivit mycket läsande de senaste dagarna..

Imorgon ska jag spänna på brännan på baksidan. Annars kommer jag blekna fortare än en åksjuk person i Lisebergsbanan!

Förresten, vet att jag lovade Spanien-bilder, men de dyker upp på Facebook snart. Det har krånglat en massa, så jag har mest svurit och lagt ner! Inom kort!

Bisous!

/Ida


Körde på flätor a la Nicole Richie, Ray Ban Wayfarer, rutig sjal från MQ Herr, skinnjacka från H&M


Malin delade upp pizzan från Pizzeria En Till i Köping


Utsikt ut från Malmön, kl 21:30 en måndag i juli.


Jag var så här glad hela kvällen!


Slappar i soffan


Hola?

Yepp, jag lever, tro det eller ej.
Aktiviteten på den här bloggen har vart värre än besöken på nya Sasha Baron Cohens film Brüno. Men nu, compadros, ska jag försöka komma igång och göra det här ordentligt. Jag lovar.

Har ju spenderat mer än halva juni i Spanien, en välbehövlig semester, även om jag saknade Sverige på många vis. Ett hus, en pool, en bil och hela Torremolinos låg för våra fötter. Familjen Arvidsson på semester är alltid en lyckad träff!
Men tydligen är Spanien lika hett för britter som Markus Berg är för storklubbarna i Europa. Det kryllade av dem, och never mind the brits, men stackars dem som är blekfeta och bär kläder som skulle få de största modehusens grundare att vrida sig plågsamt i deras gravkapell! Jeez, på en mils avstånd kunde man upptäcka dem! Det är inte det att man måste sitta på en massa designeroutfits, men snälla?! Inte köper man kläder på Överskottsbolaget heller! Ni känner ju mig, och hur jag är med kläder.. Ibland lite för mycket!
Blev dock inte så mycket shopping, mer än ett par nya RayBan Aviator. Väl värda 1000 spänn måste jag säga!
Nog om det, semestern var awesome och imorgon kväll kan jag nästan lova att det kommer upp en del bilder. Har en del själv, men systers kamera användes mer flitigt så måste hämta de bilderna också.

Sen jag kom hem har jag jobbat, fram till igår kväll. Varje dag i en hel vecka! Jag var helt slut igår kväll, men mitt hjärta och jag hade en träff på msn och snackade hela natten. Vilket var helt underbart, tills vi båda började blinka för mycket och jag i princip somnade. Då bestämde vi oss för att säga god natt! På fredag tar jag tåget upp till Stockholm och spenderar helgen hos honom. Ska bli mysigt, saknaden är huge! En månad sen sist, imorgon! Efter nästa helg är det en månad igen, så det ska vi försöka klara av.

Jobbar inte mycket den här veckan, bara imorgon och på torsdag. Rätt skönt att vara ledig. Okej, inga pengar för att vara ledig, men samtidigt känner jag inte att det är hela världen ändå.
I och med att jag är ledig kan jag ju göra saker som jag inte kan när jag jobbar. Fast det tråkigaste är att jag inte kan komma ner till Lotorp, det känns så himla tråkigt. Men jag jobbar verkligen hela den helgen, så inget att göra. Ni får helt enkelt hålla ut och så ses vi med stort kramkalas i augusti!

Jag funderar på om det ska bli någon ny förändring i mitt liv.. en ny blogg kanske? Vi får se vad som händer... Kanske skapar en ny, men i så fall kommer alla få reda på det, jag lovar!

Bilder imorgon kväll, jag lovar att försöka komma ihåg!

Bisous!

/Ida

RSS 2.0