I guess nothing could last forever..

Ni vet den där härliga känslan man får när man vaknar och ser att klockan bara är fyra på morgonen.. man får vända sig om och somna om. Det fick inte jag imorse. Klockan började spela Hakuna Matata vid 04:51 och jag slog upp ögonen och önskade att jag inte behövde gå upp. Men bara för en stund. Jag insåg snabbt att jag faktiskt inte var så trött trots allt. Hade ju fått sova 7 timmar, lite precis. Så jag klev upp, halsade lite blåbärssoppa, tog mitt ägg och min väska och cyklade iväg med flickorna + Christian till HU. Där fick vi köa i två och en halv timma för biljett till UK. Men nu är det gjort.

MEN... det här är inte rumba! (sagt som Tony Irving)

Jag är så in i nordens trött nu! Det måste komma efter. Jag skulle kunna stå och somna på fläcken! Grattis till mig som inte har föreläsning idag, det hade inte gått. Vi har trots min trötthet hunnit med ICA Maxi, IKEA och jag har tvättat och håller just nu på att städa! Det blir fint och jag kände att det var sjukt nödvändigt. Innan jag blev uppäten av dammråttorna. Nä riktigt så farligt är det faktiskt inte, men jag behövde verkligen städa. För min egen skull och för att dammsugaren var tvungen att användas!

Imorgon åker jag till Kolsva och kommer inte tillbaka förrän på måndag. Långhelg på bruket! Jag hoppas det blir en trevlig helg, mycket sol, gå promenader med mamma och Sixten och träffa mormor och morfar samt farmor. Pappa kommer hem på lördag, känns roligt! Sen dröjer det en månad innan jag sätter min fot i Kolsva igen. Jag vet inte, känns som att det kan bli sista sommaren i Kolsva. Nästa år kanske jag åker iväg tidigt om jag får praktik, och är det så att jag åker i augusti, kanske jag väljer att jobba någon annanstans eller så där. Vi får se vad som händer!
Jag har börjat lista praktikplatser i alla fall. Sjukt lång lista och jag ska söka allting jag kan tänkas komma på. Mycket fransktalande men överst på listan står trots allt New York!

Nej, nu skriker dammsugaren efter mig!

/Ida


bildinlägg!

Idag får ni hålla till godo med ett bildinlägg, känner inte riktigt för att skriva så mycket!
Det är väl ungefär helgens bravader, en väldigt trevlig helg, på alla sätt och vis!


Lina fyllde 24 år och det firades med hembakt tårta som var smaskens!


Fredagskvällen blev det grillning i Ryd innan vi drog oss vidare till Flamman!




Prio ett, två, tre! Chips, choklad och korv (som inte syns i bild)




Lördagen spenderades i Norrköping på Bloggfest! Så fina så fina!


Värdinnorna - Ulle, Sara och Beata


Vi drack drinkar som hette Undress me (det var inte det tänkta namnet)


Eller Virus... (allting var lite datainspirerat/modeinspirerat som tidigare)


Söndagen spenderades i Ryd med chips och Singoalla


Söta högtalare som fanns med i goodiebagen vi fick i lördags!


Blivande FBI hade sin andra(?) invigning och vi i FLiNS ordnade en station!
Alla var apraka!


Som ett brev på posten! I min brevlåda låg dessa underbara skor! Loves it!
Satt helt perfekt, trots mina tjocka hälar som sticker ut lite! Det är petitesser som
jag inte tänker bry mig om! 11 cm hög klack, det ni!

Nu ska jag städa upp lite kläder, göra i ordning en tvättpåse som ska ner i tvättstugan det första imorgon bitti och sen lägga mig ner och kolla på nya Gossip Girl!
Än så länge, inte ont i fötterna! Ai caramba! :)

/Ida


This land is your land...

Minns ni när man var liten? Si så där 10-12 år, precis innan man började hetsa sig själv till bättre betyg och andra funderingar. Vilket enkelt liv man levde då!
När man (snart) fyller 24 har man lite andra funderingar i livet. Betyghetsen finns fortfarande kvar, även om det just nu handlar mer om att genomföra en kurs med något så när hyffsat G. Men det handlar fortfarande om att göra bra ifrån sig, eftersom man annars blir så sjukt besviken på sig själv och kanske gör andra besvikna också.
Jag skulle inte vilja vara 10-12 år idag, för jag har levt ett så underbart bra liv, kunde knappast haft det bättre! Jag menar, vart hade jag vart nu om inte mina föräldrar hade funnits där och stöttat mig genom allting, pushat mig, ibland så mycket att man blivit arg och kastat böckerna i golvet och smällt igen dörren, men insett ganska snart att det bara var för att de ville en väl. De vill ju att det ska gå bra för en!
Jag har bara dem att tacka för att jag sitter där jag sitter.. i en etta i Linköping, redo att cykla till skolan för ännu en mikroföreläsning. Ja, just föreläsningarna kan man ju ifrågasätta, eftersom jag just nu inte alls förstår vad italienska maffian eller att män som har hög intelligens vill ha blonda kvinnor har med mikroekonomi att göra!?! Jag har ju läst in allting i mikroboken, så nu blir det till att gå tillbaka, markera och läsa om. Samt åta sig Marknad och Politik. Den är ju hejdundrande kul!!! Känns så skönt att ligga i fas för en gångs skull. Känns just nu väldigt bra med mikroekonomin, och jag hoppas att det fortsätter vara så. Då kanske jag till och med kan lära mig uppskatta den också!

I helgen ska jag vara i Kolsva. Åker hem på onsdag eftermiddag och återkommer måndag eftermiddag/kväll. Det ska bli så himla skönt att komma hem till mamma. Pappa är i Polen så honom träffar jag inte förrän lördag. Sen ska vi fira min födelsedag som är om en vecka imorgon tisdag! Jag har inte önskat mig något speciellt, så vi får se vad jag kan tänkas få. Inte så viktigt vad jag får, allting uppskattas. Presenterna är inte det viktigaste, det känns bara härligt att ha en egen dag och att alla mina nära och kära kommer och firar den med mig. Även om jag på min självaste födelsedag inte kommer få sång av mamma och pappa, ja mer än på telefon! Inga kramar och pussar från mina föräldrar.. kommer kännas himla konstigt att ingen kommer in och sjunger för en på morgonen. Jag har ju alltid haft det så, det blir första gången i år. Det är det enda negativa med att fylla på en veckodag! Men det blir bra ändå!

Nu ska jag göra mig i ordning, dags för en lång dag i skolan. Eller två timmars föreläsning, sen fadderutbildning hela eftermiddagen. Ikväll blir det till att somna tidigt, upp i ottan imorgon!
Längtar efter mamma!

På återseende!

/Ida

Off and away!

Yes! Ikväll är det lördag, dags för bloggfesten! Så laddade som vi är kan det inte bli annat än lyckat!
Idag har jag shoppat en hel outfit, känns super nu!

Nej, det kommer bilder och annat från helgen imorgon! Förvänta er ett långt inlägg! Jag ber även om ursäkt för min dåliga uppdatering senaste tiden, men mycket annat har kommit före. Plus att bloggen fortfarande är under konstruktion, jag håller på att meckar och gör den lite finare. Så ha överseende med det! :)

Peace out partypeople!

/Ida

Check it out!




Ny design!



Tröja Gina Tricot
Jeanstights Vila



Hittade mina fina kinaskor hemma i Kolsva. De är väl använda och jag älskar dem. Använder mycket svart och grått, då är det fint med en färgklick på fötterna!
Härligt!

Nu ska jag kila iväg till Gurkan och möta Linnea. Var är vårvärmen?
Jag vill att mitt hår ska växa jättejättefort så jag får så långt jag vill ha!


-----------

Jag är i stort behov av en ny design, lite coola bilder på mig och annat i headern, ändra allt! Jag måste fixa nytt. Så här kan den inte se ut! Är det någon som kan sånt, så kom gärna med tips!
Plus, alla ni som faktiskt inte känner mig, men tycker att jag har en bra blogg, kommentera gärna och sprid bloggen vida! Jag gillar att läsa kommentarer, både från vänner och andra människor!

Det blir ett projekt som jag inte bör göra när jag egentligen ska plugga, men vad är roligare än att plugga mikroekonomi? Det mesta!

Dags att fixa i ordning sig och sen knalla iväg till Gurkan för att möta upp Linnea. Traska upp till VilleValla pub och kika på nya Polemiken. Trevligt!

Mitt hjärta har hittat ett annat hjärta! Det hjärtat är varmt, stort och alldeles underbart! Jag tycker om det hjärtat!

The heart of life.

Det plingar till. Hon kikar fram under täcket och sträcker sig efter telefonen. Varje gång han skickar sträcker det sig ett leende över hela hennes ansikte och hon får varma pirriga känslor i hela kroppen. Hon läser meddelandet och lägger ifrån sig telefonen. 5 sekunder senare ser man en liten hand med röda naglar sticka fram under täcket och greppa den igen. Hon måste läsa det igen, och somnar med ett rofyllt uttryck i ansiktet. Hon skiner som solen, och ingen har någonsin sett henne så glad som just nu!


Idag har vi pluggat (försökt) i skolan. Det blev en heldag i A-huset, effektiv tid ungefär 1 timma av 6! Starkt jobbat mina bönor! Martha kom och gjorde ett gästbesök på lunchen, det var trevligt!
Annars har jag mest funderat på annat!

Jag har ett papercut mellan pek- och långfingret, hur tror ni det känns?

/Ida

The Heart of Life
(lyssna på den här, ni kommer älska den)


djungel!

Det är en evig djungel av skor, klänningar, tunikor, toppar, jackor osv. Jag vill ha allting!!!
Varför var man inte gjord av pengar? Eller hade en pappa som hade ett svart AmEx! Nej nej, just nu lever man på CSN och måste budgetföra vartenda inköp så man inte spenderar över en viss gräns. Oftast 1000 kr i månaden! Fan!!

På lördag är det Saras bloggfest. Jag är så laddad, ska bli väldigt roligt och spännande! Men så klart måste man ju ha en ny outfit tills dess. Kan ju inte gå runt i de gamla trasorna man har hänger i garderoben.. även om några av dem inte är använda så där jättefrekvent!
Men nya skor, höga tack! Ny klänning eller någon form av cool topp som man kan ha till skinntightsen och några schyssta pumps! Vad som än blir, så blir det nog bra!
På fredag kommer CSN, då blir det till att betala räkningarna det första man gör, sen åka ner på stan på eftermiddagen och kika runt!
Vem älskar inte att shoppa?!

Äntligen kommer solen tillbaka! Hurra!

Själv solade jag och Martha under fejksolen i Campushallen dvs. solariumet! Det var superskönt faktiskt, längesen nu. Men lite färg vill man ha, och även fast det inte är bra för kroppen att sola solarium, så kan man helt enkelt inte springa runt och tänka på malink melagnom.. då ska jag ju inte åka till Spanien i sommar heller liksom! So hello solarium, du är välkommet!

Nu ska jag göra något vettigt, som att duscha t ex. Sen kommer Linnea hem idag, så jag ska ta mig till henne och återberätta småsaker!

När djungeln ligger tät, det är då du plockar fram kreditkortet! - gammalt Ida-ordspråk!

/Ida

Here comes the sun!

Jeez, solen skiner lite halvt ute, från och till, men trots det höga gradtalet på 16,5 så nöjer sig inte Linköpingsvädret. Det är fortfarande kallt ute! Varför då? Vid 16 grader är det inte kallt ute! Jag kanske har nämnt det förut, men blåst är no friend of mine!

Idag ska jag försöka vara lite produktiv, läsa något kapitel i Microeconomics, även om det tar lite emot. Kan ju försöka börja på lektionsuppgifterna. Det vore ju en idé kanske! Kommer förmodligen fastna på första och sen ge upp! Då vet jag vad som sker, Ida lägger ifrån sig allting och sätter sig med antingen en film eller Vänner (tv-serien då). Jag är så skapligt rastlös idag. Vet inte vad det är med mig! Jag har hittills lagat en riktigt stor frukost, målat naglarna, bäddat sängen ordentligt för en gångs skull, plockat ögonbrynen (som inte borde växa ut när man väl har fått en fin form som man är nöjd med, vore inte det härligt?!), diskat. Nu borde jag ta fram dammtrasan, men jag tror det får vänta. Sjutton gubbar, så dålig jag är på att göra saker jag egentligen borde göra! Men det finns ju så mycket roligare saker att göra än tvätta och städa!

Idag blir det köttfärspaj, gott gott!

Annars är jag free as a bird, lovar att om någon hör av sig och frågar om vi ska hitta på något, så är jag den första att svara ja! Kanske borde ge mig ut på en promenad när jag ändå är så rastlös som jag är?!

Well, here comes the sun...




/Ida

Sweet!

Alla klär i Toga!
Det är ett faktum. Även om min inte var på mer än ett par fattiga timmar under kvällen, sen åkte den av vid halv två! Kanske var ett nödvändigt ont, vem vet!

Känns som att jag har vart så oproduktiv här på bloggen de senaste dagarna.. men vem kan begära att man ska skriva en massa när det enda som kommer ut från hjärnan är små rosa moln där det står: åååh!
Gårdagen var sjukt oproduktiv och jag kom iväg till Lina vid halv sju. Ett pitstop på Mackedonken och jag var i full flärd med lakansknyt och vinpimplande hemma hos Lina med Emeli! Galet vad man klär i Toga haha! Jag tror inte jag fick blåmärke på halsen faktiskt, det var ju bra det!
Mer folk kom, det spelades gamla hits och vi hade hejdundrande trevligt! Kårallen nästa och där var det mycket folk. Jag har ingen aning om när vi kom dit, men vet att jag åkte hem vid 01:20. Uppenbarligen, eftersom jag då hade skickat ett sms till Emeli. Bra där!

Idag blev det mysmorgon återigen, såg på Slumdog Millionaire, ack så bra den var! Jag är så nöjd! Fin film, mycket fin film. Plus att soundtracket var fränt! Det ska vi nog fixa hem tror jag!

Sen mötte jag tre av mina bönor på stan, vi skulle till Café M för ett litet vernissage. Det var mycket fina tavlor. Sen traskade vi till Steve's coffee (inte espresso house hör och häpna!) och där snickelisnackade vi igenom gårdagen och allt annat mellan himmel och jord! Underbara de är, mina bönor!

Nu sitter jag här i mitt lilla kök och tänker på typ en enda sak! Känner man mig väl kan man nog räkna ut vad, annars får man väl fundera ut något. Det är inte varmt ute, även om man kanske kunde tro det. Nej nej, det blåser, som alltid, och det är kyligt. Hade glömt vantar och kofta hemma, vilken miss! Snacka iskall när jag kom hem sen!
Ikväll blir det ensam hemma-kväll, får nog bli lite popcorn och en film. Kommer nog somna rätt tidigt, har blivit lite sent den här veckan, av någon anledning ;)

Imorgon ska jag försöka tvätta resten av allt som ska tvättas, träffa min darling Lina och så vidare. På måndag är det back to reality, skola och allt! Blir till att börja hänga i skolan igen, kan ju inte plugga hemma alls. Så varför inte!
Nu blir det ett avsnitt av nya säsongen av The Hills, härligt! Ipredlagen - eh njaa!
Haha, jag har kommit på en rolig sak också! Ni vet när man plaskar lite lätt med skon i en vattenpöl, ljudet som blir då är lite klatsch så där.. Så låter det om man klappar nakna fötter mot mitt golv!
Det är bara jag som kan tänka på såna här konstiga saker!

See you sweets later!

/Ida

Äntligen!



Det här ska jag köpa! Det är ju som det Carrie har i Sex and the city-filmen. Jag älskar det verkligen, så jävla snyggt!
Finns på Chicy.se, så för er som är sugna, kika in där. Jag ska ha ett svart!



De här vill jag också ha!
Hittade dem på asos.com

Who'd have known?

Yes, nu sitter jag här i köket och det enda jag ser är min tomma godisskål! Det är mitt eget fel, men vem kan motstå en massa god påskmarsipan?! Inte kunde jag det. Kanske för att jag försöker skjuta på mitt tvättande ytterligare några timmar, högst troligt! Solen ligger på och gör mina fönster varma. Tänkte om jag skulle satt mig i fåtöljen och öppnat balkongdörren, men avstod. Kom på att jag faktiskt hade viktigare saker för mig, som jag än så länge inte har tagit tag i. Jag är så dålig ibland!

Men diskningen måste göras, så det tänkte jag underhålla mig med nu i typ en kvart. Sen blir det till att släpa ner en tung IKEA-påse med tvätt och hoppas på att alla maskiner är lediga. Jag har ibland riktig tur, men allt som oftast väldig otur och då blir jag bara irriterad och låter det stå till en annan dag. Den här gången går det nog inte, då jag snart får leva utan underkläder. Den gränsen är nådd, jag vet. Kalabalik i tvättkorgen nu!

Alla känner väl till det myntade uttrycket: man ler ikapp med solen! Ja, visst.. men jag har nog gått om solen med hästlängder! Hela min insida och utsida ler! Det beror enbart på en sak.. en person!
I don't see what anyone can see in anyone else.. but you!

Imorgon TOGAfesten, det kommer bli intressant! Undra hur många wewes and huhus som kommer fly about i hoppborgen?! Ingen hoppas jag på, jag vill inte behöva skära ut mina ögon pga skräckupplevelser på Kårallen!
Det kommer bli en härlig kväll!

Jag måste köpa magneter!

På återseende!

/Ida


det pirrar..

...och bara jag vet varför!
Hela jag är helt upprymd. Är det fel? Nej, det tycker jag inte att det är. Nu vet jag varför det pirrar i magen, det är inte nervositet, det är för att jag inte känt mig så glad på länge som jag gör nu! En väldigt härlig känsla!





Idag hade vi vår första föreläsning i mikroekonomi. Han verkar ju inte allt för dålig den där läraren, även om han inte är någon Peter Andersson direkt. Men rätt skön och jag tror det kan bli en bra kurs. Jag skuttade ju av glädje när han sa att vi inte skulle arbeta så mycket med elasticiteter. Kan han menat att vi redan skulle kunna det? För i så fall är jag körd! Jag kan typ bara två. Jag får försöka plugga lite extra på det. Ryktet går att vi inte ska få ha miniräknare ens på tentan! I'm so screwed! Damn you LiU säger jag då!
Jag ska banne mig klara den här tentan!

Annars har det inte hänt så mycket mer den här dagen mer än att vi hade FLiNS-möte på förmiddagen. Mycket givande! Jag ska nog skriva i Polemiken, har lite idéer som snurrar runt i huvudet. Ska börja fila lite på det!
Annars traskar jag mest runt och ler.. kan ju låta fånigt men vem bryr sig?! Vill jag vara lycklig, vem ska då kunna beröva mig den känslan? Ingen!

Oui, c'est la vie! Je suis très heureux maintenant!

På återseende!

/Ida

Jag vet inte vem jag är..

.. men jag vet att jag är din!




Maybe.. we'll swim in a deep sea of blankets?

/Ida

Pirr pirr!

Nej, tro inte det pirrar för att jag ska skriva tenta på tisdag! Inte alls faktiskt. Klart, man är väl lite stressad och man märker av det på ytliga saker som att naglar och hår reagerar på den undermedvetna stressen.. Men nej.
Det är inte därför det är pirr pirr just nu!

Dags att få tentan avklarad? JA!
Dags att ta tag i sitt liv på andra vis än skolan? JA!
Kommer allting lösa sig innan maj? JA!

Tackar Lina, du spådde min framtid väl! Och det ser ljust ut innan maj du!



Världens gulligaste låt! Jag blir kär bara av att tänka på den.. sweet!

På återseende! Nu prickar vi tentan birds!

/Ida

come pick me up

Ibland är det inte värt att plugga! Särskilt inte när man tappar sugen!

Imorgon (läs idag söndag) ska jag nog dunka makroboken i skallen på mig själv några gånger, så där som präster gör... Då får man kanske inte lite termer i huvudet. De verkar ju få in jesus-budskap på det viset! Jag ska testa! Så om ni funderar över varför jag är blå i pannan på tisdag, så är det för att jag tog i extra hårt!

Paniken börjar göra sig gällande! Jag funderar ändå om det inte var lite dumt att komma hem den här helgen. Fast samtidigt har det vart så trevligt och skönt att vara här! Dock längtar jag till nästa vecka!
Jag är väldigt glad inuti nu! Och jag vet precis vad det beror på!

Nej sjutton gubbar! Sovtime för mig nu kanske! Det blir tidigt varje dag och på onsdag får jag sovmorgon! :)


Friends.



Jag älskar Friends reklamer och vad de arbetar för! Inte för att jag är världens största Darin-fan, men här har ni den videon han har gjort i samarbete med Friends. Lyssna på texten, den säger mycket!


(när man egentligen borde plugga makroekonomi, sitter man på YouTube istället! Yeah!)

Life in technicolor!



Plugg plugg plugg!



Köra bil!



Hängde med Stina och co i hennes nya crib!



Vi spelade WiiSports!



Jag var nöjd över att slippa Makroekonomi för en stund!



Jag åt påskägg! :)

GLAAAAD PÅÅÅÅÅÅÅSK!

Paow!

Well, idag har jag träffat Malin, så trevligt! Inte varje dag man får spendera med den bönan!

På eftermiddagen var jag + Päronen i Västerås. Pappa skulle köpa nå kläder på Naturkompaniet så jag tänkte varför inte! Orkade inte vara hemma. Plus att vi skulle leta efter en iPod till honom, men ingen fanns. Tråkigt för honom, eftersom han vill ha en. Men men, det verkade vara utletat. Det fanns bara 16 GB och det är på tok för stort för honom. Menar jag, självaste musikfreaken har bara 8 GB, så varför skulle då han ha dubbelt upp!
Sen köpte vi, på order av morfar, ett luftgevär. Vad nu han ska med det till!!?! Men vi har ju god nytta av det, haha. Redan vart ute och provskjutit lite. Så kul är det!

Prickade kokosnötterna uppe i skogen! Det blir som en drog, skulle lätt kunnat skjutit upp alla 500 skotten i burken!

Mer tänker jag inte skriva. Tänkte lägga upp lite bilder också under helgen. Inte på allt jag pluggar, på allt jag gör förutom pluggeriet. Min syster har fläskläpp och rivsår på kinden! Stackars Emma! Jag kommer och passar upp på dig ikväll syster!

På återseende!

/Ida



Pappa skjuter med luftgeväret! Han är grym!



Jag var grym (såklart!!)



Har fått lite pluggande gjort också!



Och lekt med Sixten! Han ser dock lite skeptisk ut på den här bilden! :)

Alla ekonomerna på en och samma gåååång!

Jag har blivit lite peppad genom att lyssna på Peter Anderssons låt. Den är grymt bra gjord och allting i texten stämmer överrens! Hade det vart skönare att fira en påsk där man kunde slappna av och hänga med familj och vänner? JA!
Kommer jag få en stressig helg där jag hela tiden kommer känna ångest för varje minut jag inte lägger ner på pluggeriet? JA!
Men vill man klara tentan på bästa möjliga sätt så varför inte?
När mikron börjar ska jag verkligen bli så asocial som det bara går. Här ska det pluggas så jag slipper ha två omtentor i höst. Plus att jag nog kommer få lite hjälp på sidan av, känns toppen!
BASTA!

Men nu sitter jag i alla fall här hemma i Kolsva. Instängd på rummet och ska snart ta tag och plugga lite innan sängen väntar. Fick inte mycket sömn inatt, hostande och så där! Men inatt kommer jag förhoppningsvis få sova litegrann. Imorgon väntar hårt plugg och lite fika med Malin på dagen. Härligt! På eftermiddagen väntar nog en tur till Västerås med Päronen, kanske följer med. Blir en skön paus i makroplugget. Så effektivt som jag planerat mitt plugg så kommer det nog gå vägen!
Sen på kvällen ska jag in till Emma och kolla på film och så ska vi analysera våra liv. Eller sönderanalysera kanske vi ska kalla det. För det är väl vad systrarna Arvidsson gör som bäst?!

Nå väl. Det var mest det jag hade att skriva om. Det regnar ute, världens tråkigaste väder!

Det kan bli lite mer av bildinlägg i helgen, om jag inte orkar skriva så mycket. Men det kan ju vara roligt det också!

På återseende!

/Ida

What I've done!

Jag vet att det vart lite dålig uppdatering på sista tiden. Jag som skriver varje dag i princip, har ju knappt skrivit en rad på flera dagar! Nu är jag mest arg, inte på just det här, men återigen på ignoranta människor som inte förstår!

Check it out! Det här är en bra låt, och en fruktansvärt bra video! Lyssna på texten!



Annars mår jag bra! Nu känns det som att ingenting annat hägrar förutom makroekonomi! Förresten klarade jag inte omtentan heller. Hade ju bättre poäng än sist, men ändå. Det räckte inte. Det är den där stora elefanten som jag måste försöka fösa ut! I höst blir det nya tag på den kursen, jag får helt enkelt ha det lite kämpigt då! Det ska nog gå bra, jag känner motivationen komma krypande redan nu!
I sommar ska jag försöka repetera varje dag så jag kan rabbla den där kursen utantill. Det sega är ju att jag faktiskt tyckte det gick bra, men tydligen hade jag inte riktigt koll på läget! Varför inte kan man fråga, men det tänker jag inte göra! Jag pluggade som en gnu, och ja. Det är helt enkelt så att jag inte riktigt har förstått innebörden. Det är tur att jag samlade poängen på makrodelen, då det är vad som kommer om en vecka!

Elin -  det kommer inte dyka upp en bild här, det kan jag svära på! Finns vissa bestämda regler i just mitt läge, men du kanske får se en imorgon!

På återseende!

/Ida

Hemma igen!

Nu sitter man här, på samma gamla plats man har suttit på hela hösten/vinter/vår! I a-huset, där vi just nu jobbar med projektarbetet! Snart klara, det känns väldigt bra, för jag vill faktiskt inte jobba med det nå mer nu.

Igår kom vi hem från Vemdalen. Spenderade väl ungefär 1 timma i Kolsva innan jag satte mig i bilen med stereon på högsta volym och körde ner mot Linköping. Åkte direkt till Lina för lite samtal och panikkänsla! Men allt kommer lösa sig och förhoppningsvis blir allt bra oavsett vilket riktning jag vänder mig!

Vemdalsskalet var underbart! Så härligt med ett litet brejk i vardagen. Gick kanon att åka skidor, så nästa år blir det minst en vecka och jag ska dra på mig ett par twin tip! Mamma har fått mig att inse vikten av att ha hjälm och ev skaffar jag ett ryggskydd också. Tänkte nog försöka hålla till mer i parken då.
Sol i lördags, skaffade lite bränna i ansiktet. Kändes härligt, hade iofs tyckt att alla dagar borde vart som i lördags! Men en dag gjorde susen!

Annars har jag bara en bekymmersrynka i pannan, kan bli flera! Men jag mår väldigt bra nu, väldigt bra!

Lina: Maj kanske börjar i förtid? Eller vad tror du?

På återseende!

/Ida

Vemdalsskalet dag 1.

Yes nu är vi här! Vemdalsskalet är verkligen paradiset, just nu är det bara att njuta för fullt! Har redan åkt några varv i backen och tog ett hopp i barnbackens lilla fun park.. Imorgon ska det gå ännu bättre, även om jag inte ska ge mig iväg till stora fun park:en riktigt än!
Men skidorna funkar riktigt bra och jag känner att det känns rätt att åka skidor just nu! Det är min period i livet, skid-perioden!

Men nu ska vi ha en riktigt skön helg här, även om jag ska försöka plugga litegrann också. Fast det har jag ju bestämt mig för så jag tänker faktiskt avlägga lite tid för det. After-ski och utgång blir det ändå såklart! :)

Hoppas ni har det bra där hemma i värmen! Bra Linnea att du är egentligen är typ 1 år! :)
Jag ska ta det testet nu om det funkar! Kanske inte blir äldre jag heller!

Saknar er! Bilder kommer kanske på lördag!

På återseende!

/Ida

oh!

Jag var bara tvungen att lägga in ett till inlägg idag. Just nu är det reklam på Grey's Anatomy och jag är lite i chock! Jag såg nya Gossip Girl innan och det var galet bra! Jag tänker inte avslöja någonting för er som läser bloggen och följer Kanal 5:s tidsschema. Men gud vad ni kommer tappa hakan i framtiden!

Nå väl, packning pågår, eller ompackning rättare sagt!

Nej nu börjar Grey's igen!

Vemdalen nästa! Kanske blir några uppdateringar där uppe! :)

På återseende!

/Ida


PS: jag är kär i Chuck Bass och Nate Archibald!

Fjälls!

Yes, nu sitter jag här, ska snart packa klart och dra mig hemåt Kolsva. Imorgon sticker jag till fjällen, Vemdalsskalet för att vara mer korrekt! Det ska bli härligt att komma bort lite, även om jag måste plugga som en gnu trots min härliga semester! Det är sjuttontusen grader varmt här nere i Linkan, känns härligt. Flickorna (minus mig och Martha) kommer få en kanonhelg! Det skulle visst kunna sträcka sig uppåt en tjugo grader. I'll be damned, that's hot!

Själv ska man försöka sig på någon schysst gogglesbränna, ni vet ju alla hur käck man ser ut i det! Men det är fränt du! Ska ju kila med skidor den här gången, så brädan ska lämnas hemma. Var sjukt längesen jag åkte skidor, säkert 10 år sedan. Spännande, och jag lovar, inga ben kommer brytas!

nej, dags att packa ihop allting i rask fart, sen ut till bussen!

Nu sticker jag till fjälls hörrni, see you ladies on Sunday!

På återseende!

/Ida

RSS 2.0