Here we go again!

Ja nu kör vi på med nya kursen - Makroekonomi! Kommer passa mig bättre känner jag, då det verkar vara mer teoretiskt. Än så länge finner jag det intressant och lärorikt, även om det var segt att sitta tre timmar framför en PP-presentation idag.
Regnet har fallit över Linköping hela dagen och snön smälter. Inte mig emot dock, jag blir bara glad, ju fortare våren kommer, desto lyckligare blir jag! Men jag kan säga, man blir bortskämt med bil. Gud, jag kommer sakna den nästa vecka. Idag var vi till ICA Maxi och handlade, det blev fullt i bilen och Jennies påsar gick sönder. Det var inte det roligaste men jag tror hon fick upp varorna ändå. Så roligt att få storhandla och jag har nu ett diskställ som snart ska få bära disk för första gången, då jag har lite att diska sen lunch. Det är dock segt att jag inte fått besked om bostadsbidrag än, känner lite att det tar på ekonomin att göra så mycket. Idag gick handlingen på 700:-, på fredag ska jag till Frissan, vilket kommer gå på säkert 1200:-!
Hej då välstånd!
Jag klarar mig, det är inte det, men samtidigt är det lite segt att inte kunna ha någonting på kontot. Men jag har mat nu, det är viktigast! Nästa vecka ska jag nog göra något med kyckling, det var längesen!
Ska förresten fixa ICA-kort och MedMera-kort idag. Det är väl några vuxenpoäng på det i alla fall.. haha.
Dags att växa upp nu kanske!

Nej, dags att ta tag i diskberget så jag piggnar till. Sen blir det lite läsa i Makroboken och senare Grey's Anatomy och samtal med SysterYster! Imorgon har jag föreläsning, FLiNS-intervju och hemfärd mot Kolsva återigen. Nu kommer det dröja ett tag, ungefär en månad innan jag kommer hem igen och då är det för att fara upp till Vemdalsskalet, tjoho!
Påsk - då är jag hemma!

Kollade in lite grejjer på Nelly.com.. ska beställa två saker trots att jag inte har råd egentligen. Men jag har kollat på dem så länge och det kommer bli en bra deal!


ett sånt här band man har runt huvudet ni vet.. det är fint!


en stor och mysig sjal från Mastiff!


På återseende!

/Ida

Jaha...

...nu har jag skrivit den här tentan då. Känner väl mig inte nöjd direkt, kan jag inte påstå. Den var riktigt svår och jag har en känsla av att jag missade på en hel del. Jag kan helt enkelt inte sånt här. Eller så är det för att jag inte har hunnit plugga så mycket som jag hade velat. Det är som det är, och nu blev jag så besviken när jag såg att omtentan minsann låg 21 mars och inte 20 mars som vi alla trodde från början! Så nu kan jag inte åka hem den helgen, och kommer därför missa DM! Såg fram emot att åka med mamma till Uppsala, men det blir inget av med det som det ser ut nu.

Nej, imorgon sätter det igång igen! Nu jäklar ska det pluggas makro så fingrarna blöder och håret börjar lukta bränt. Det här ska jag klara, jag ska fanimej klara det här!!!

Nu ska jag däremot gräva ner mig under täcket, vara lite ledsen över DM och försöka släppa tentan!

På återseende!

/Ida

Welcome home Mr Robentaille!

Jaha nu sitter man här i ensamheten med grov tentaångest! Jag hade ju helst sett att den var om en vecka, och att jag hade alla dagar att plugga på! NEJ! NEJ! NEJ!
Tentan är imorgon och det är sann fakta! Hur fan ska det här gå?
Jag lägger min tröst till "fusklappen" som vi faktiskt får ha med oss. Har skrivit så smått så smått, och nu har jag fyllt ett A4 fram och baksida. Måste säga att det kanske inte alls kommer gå åt fanders, men vi får se. Jag säger ingenting! Det kan gå åt pipsvängen och då blir det sillsallad av hela alltet, men det kanske går super och då blir det kalas för allting! Jag nöjer mig med ett G kan jag säga. Jag kräver inget mer i dessa svåra tider.
Jag känner ju liksom att jag haft lite käppar i hjulet som satt stopp för min bra planering jag hade innan kursen började. Jag hade tänkt mig vara färdigpluggad innan Tjejvasan, vara helt klar. Nej, det var jag ej! Fem dagars däck av 40 graders feber satte stopp för mycket.
Men nu får vi sluta älta, imorgon skriver jag tenta och hoppas på att frågorna håller en relativt normal nivå. Vi ska inte hoppas på för mycket, men samtidigt kommer jag göra mitt yttersta för att allt ska gå åt det håll jag vill, dvs framåt i livet!

Jag har bil, det är väldigt skönt i dessa svåra tider. På onsdag blir det storhandling på ICA Maxi med flickorna, jag har ingenting i min kyl haha. Det finns lite, men inte allt för mycket.
Nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det en stor skål popcorn och lite O.C. Sovdags kl 22 sharp!

Vi ses imorgon, pigga - glada - nervösa!

Heath Ledger fick en Oscar postumt för bästa manliga biroll i "The Dark Knight"!
Det blev som jag hoppades på!



På återseende!

/Ida

Sista etappen - jag är klar!

Jag kan nog inte säga att jag har vart mer stolt över mig själv eller mamma någon gång tidigare! Gud så skönt det var när man såg målet i Mora, när man hörde pipet vid målgränsen. Jag var så jävla slut sista två km, så jag var beredd att ge upp, men någonting inom mig sa: "Kom Igen Ida, du klarar det här! Kämpa sista biten!" Gissa vad jag gjorde? Jag tog i som jag aldrig tagit i förr. Klassisk stil! Men nu är vi klara, Tjejklassikern är gjord och jag gör gärna om det! Jag och mamma har haft riktigt roligt hela vägen och jag måste säga att det har gjort mig gott att ha någonting att se fram emot. Nästa gång ska jag pricka tiderna som skyttar prickar de svarta gubbarna! Det här kan verkligen rekommenderas!
En sak avprickad på meritlistan!

Nu sitter jag här igen, i Linköping. Rätt stel i kroppen, plus att jag suttit i en bil i två timmar. Det var inte så att man kände sig som gummimannen när man klev ur bilen, snarare som en stel 90-åring. Jag väntade mig nästan att rullatorn skulle rulla fram!

Jag är trött, men framför allt är jag så nöjd med mig själv! Nu blir det till att plugga så sidorna börjar brinna, för på tisdag är det tenta och med viss framgång kanske det ska gå vägen det också. Högst otroligt som jag känner nu, men hoppet finns där!
Jag ska ta det lugnt, gå igenom alla frågor långsamt och noggrant, så kanske jag kan skrapa ihop tillräckligt med poäng. Annars vankas det hårt dubbelplugg fram till 20 mars!

Nej, dags att plocka fram böckerna! Bilder från Tjejvasan kommer till helgen!

På återseende!

/Ida

Finally!

Äntligen är det här, Grey's Anatomy är igång igen! Vardagen är räddad, och jag kan åter leva som en normal människa. För er alla, onsdagkvällar kl 21:00 - stör mig ej eller titta med mig! Inget tjafs, så kommer det få vara tills det åter är slut på säsongen.. typ i maj eller när nu det blir!

Skolan idag, i princip hela dagen. Åkte hem efter föreläsningen som slutade kl 15 och grejjade här hemma. Fixade mitt CV, plockade ordning bland mina kläder som faktiskt inte alls trivs slängda i hög.. satte in papper i pärmen. Ja, det var på tiden!
Imorgon åker jag hem till Kolsva och hänger där fram till söndag. Eller hänger och hänger, jag ska ju skida hela lördagen så det blir nog inte så mycket häng. Måste plugga sjukt strukturerat imorgon när jag kommer hem, ensam hela eftermiddagen!
Nej, dags att fortsätta kolla på Grey's Anatomy!

På återseende!

/Ida

Yep, that just sucks doesn't it!

Well well, jag håller på att vrida ur min hjärna som en disktrasa! Nationalekonomin är på krigstigen och har mig som byte! Det lovar inte gott. Men jag ska försöka ta mig ur den här knipan och försätta mig i en säker position där livet är härligt och ingenting kan störa mina tankar! Vrid tillbaka tack!

Idag har jag verkligen vart i skolan hela dagen. Kl 8 kom jag dit, kl halv 6 åkte jag hem. Lektion där emellan och en lovande lunch. Imorgon ska min matlåda inte vara kall i mitten. It did not taste the same!
Om en vecka har vi tenta, en vecka! Jag tappar hår, inte bara från huvudet, den här gången. Magen gör ont, bokstavligt talat, stressen gör att jag viker mig dubbel av smärta. Det är något fel med universitetet, det kan inte vara hälsosamt att känna så här. Men det kommer säkert gå bra, jag sätter min tillit på lappen vi får ha med oss.

Jag hade mina funderingar och jag fick lovande prognos från Lina. Maj verkar vara månaden som någon kommer stå på en kaffevagn, eller på golvet i Baljan kanske, och förklara varför just jag är den mest underbara, vackraste och finaste människan på jorden och att han vill ingenting annat än att jag ska bli hans. Woho, lovande prognos! Jag ser fram emot maj månad!

Imorgon blir det en heldag i skolan igen innan jag styr kosan mot Kolsva på torsdag morgon. Väl hemma kommer jag sprida ut böckerna på köksbordet och sätta igång med plugget igen. Ingen tid att spilla här inte! På lördag kör jag Tjejvasan och det är sista köret. Åter i Linköping på söndag! Vill du hitta på något då?

På återseende!

/Ida

Holy Mack!

Ja ni, det var ju en överraskning! Mer tänker jag inte säga.
Idag när jag kom hem väntade världens gulligaste brev i lådan. Jag som aldrig får post och allra helst inte sån här trevlig post blev så klart överlycklig. Det var ett alla hjärtans dag-kort från mamma och pappa, supergulligt! Min dag blev genast bättre i och med det.

Idag har jag suttit i skolan till tre. Sista timmen på föreläsningen kände jag mig som Trötter i Snövit, kunde ha dunkat huvudet i bänken och inte vaknat igen. Så trött var jag. Det är inte mitt fel att jag får en massa griller i huvudet som nödvändigtvis måste tänkas på när man ska somna. Sånt är inte bra, för det sätter sig i mina drömmar sen och jag sover inte bra då!
Jag skulle ha lagt mig för en halvtimma sen, men jag har liksom inte kommit ner under täcket än. Jag sitter i sängen, och är beredd, måste ju bara skriva klart det här först.

Så, på torsdag åker jag hem för förberedelse inför Tjejvasan på lördag. Det ska bli sjukt roligt och jag känner mig laddad. Mamma har ju knatat på ganska bra i spåren hemma i Västmanland, och jag har bara åkt en gång, men det ska nog gå bra. Jag kommer ju inte direkt vara sämst. Det finns några längdskidsmil i dessa ben, tro mig.
Då är jag klar med sista etappen och klar med Tjejklassikern. Det känns ganska stort måste jag säga, för mig själv är det en milstolpe i livet. Kommer kanske göra den igen någon gång, för att testa på kroppen. Om två år eller så.
Hoppas på fint väder på lördag och bra spår. Då kommer allting glida på toppen!

Imorgon blir det A-huset hela dagen, plugga morgon, lektion kl 10 (tror jag) och sen plugga hela eftermiddagen. Detta går inte annars. Jag har fått ont i magen redan inför den här nek-tentan. Uscha! Men men, det ska nog gå bra, jag gör alltid mitt bästa även om det tydligen inte räcker till varje gång!

Någon som är sugen på Changeling, Body of Lies eller Australia? I så fall är du välkommen!

På återseende!

/Ida

It's OK.

Jag är inte besviken längre. Klart jag var det inatt, men nu har jag fått god tid att tänka över det hela och jag är faktiskt nöjd över att inte komma med. Pratade med mamma nyss och hon fick mig att inse vissa saker som man kanske inte inser i stundens hetta. Jag söker till FLiNS och kommer jag inte med där heller, so what?! Då säger ödet mig att satsa benhårt på skolan och ha ett bra liv ändå! För det vet jag att jag kommer ha med eller utan organisationsansvar.. eller vad man ska kalla det!

Plus, ja... haha.. ni vet ju vad jag sa igår kväll.. nu är det fritt fram :)

Nej, det var väl det jag ville säga. Jag vet vilket bra jobb min snäcka Elin kommer göra, hon är ju sjukt organiserad, eller hur var det? Du som däcka i soffan eller? :) Litar på att du sätter vissa på plats.
Philip kommer göra ett killer-jobb, det är jag väl medveten om. Det kommer bli bra oavsett.

Dags att sova, imorgon blir det plugg hela dagen. En vecka kvar till tentan och jag har en upptagen fredag/lördag! Skida skida skida.. låååångt!

På återseende!

/Ida

Stor besvikelse!

Jag är så sjukt besviken nu! Men vad ska man mer göra? Det är inte upp till mig att bestämma, och tydligen så blev man överkörd av nått jävla mähä som inte ens är med i klassen. Men det är lugnt, det blir säkert ett bra gäng det där.. säkert!
Det är två, enbart två personer, som kommer göra ett bra jobb där. Det är jag iaf säker på!

Inte fyllebitter, jag lovar er. Detta är bara en ren och skär besvikelse!

Fan!!!

Music for the lonely one

Här är min playlist för dagar man känner sig lite nere, men ändå inte känner sig deprimerad!

1. Kent - Det kanske kommer en förändring



2. Bright Eyes - Lime Tree



3. Håkan Hellström - Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



4. Ryan Adams - La Cienega just smiled



5. The Killers - A Dustland Fairytale



6. Jeff Buckley - Hallelujah



7. Bob Dylan - The Times They're A-Changing



8. Snow Patrol - Run



9. Mando Diao - Mr Moon



10. Coldplay - Trouble




Lite tips for your blue days! Jag vet mycket väl att några av artisterna inte faller vissa av mina läsare i smaken, men om ni ger det en chans, så kommer ni kunna uppskatta det underbara i vad som brukar kallas musik!
Anledningen till att det är en bild under varje är att jag alltid tycker det är lättare att relatera till musiken om man vet på ett ungefär hur bandet/artisten ser ut. Sen är det alltid trevligt att kolla på bilder!

Senare - en äkta Ida-lista med alla älskade band som bara hon gillar!

Se allt detta som en process i att verkligen veta vad som döljer sig bakom mig!
(och få lära sig lite om riktig musik!)

På återseende!

/Ida

The future.



Det är lite så här jag ser mig när jag blir vuxen och gravid. Som Nicole Richie! Kanske kommer som en överraskning men hon är kanske den skönaste människan i världen, med den coolaste stilen!

Kan hon, så kan jag också!

/Ida

Scary - not so scary!

Love is in the air... or? Jag vet inte, inte finns det någon kärlek i mitt luftrum i alla fall. Det är torftigt på det planet! Den enda kärleken jag har är från mina vänner och gud vad den är bra. Så mycket bättre än all annan kärlek tillsammans!
Ikväll ska vi ses och baka mums mums = kärleksmums och försöka kolla på någonting på TV. Jag tvivlar på att det blir så där överdrivet mycket tittande, då jag känner på mig att det kan bli mer pladder än tittande. Inte mig emot, jag älskar att pladdra med mina darlings!

Imorgon är det kärlekskravall och vi ska dansa i overall på den desperata köttmarknaden! Men fasen vad kul vi ska ha och när man är så snygg som vi är, då kan man inte rå för om de är på en som gamar på dött kött! Vi är ju one of a kind, varje unik person. Inte många gäng som slår oss i snygghet, måste jag säga!

Idag är det kyligt ute. Jag är mest trött på is och grus, då gruset är som glas och det hade sönder mitt däck. Nu var cykelreparatören världens trevligaste människa och fixade min cykel in no time at all medan han pratade som bara den om allt mellan himmel och jord. Det är ju sånt jag gillar, när folk beter sig som folk.
Så nu är den fixad och jag kan åter rulla framåt i livet!

Nej, nu har jag lite på agendan, som att försöka städa, sortera tvätt, hänga in lite kläder, dammsuga och äta mat. Men först ska jag vila lite och värma upp mig med ett avsnitt av O.C. Jag kan inte låta bli, jag är fast! Den är ju klockren den serien, har allt! Eftersom jag är kärlekstörstande just idag så måste jag leva lite på andras relationer och vad är inte bättre än en amerikansk teenage drama serie? Jag är lite som en vampyr haha!

På återseende!

/Ida

Challenge accepted.

Vart dålig på uppdatering, men här kommer en. Nationalekonomi enbart. Det enda som styr mitt liv just nu, ingenting annat. Så där, nu har ni fått er uppdatering!

Sara utmanade oss på en grej:
Regler:
-Gå in i mappen "mina bilder"
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den
-Utmana andra personer och länka till dem
 



2007-11-08
På väg till skolan antagligen. Mycket snö denna tidiga novemberdag. Jag älskar den här bilden, den får mig att se riktigt vacker ut, om jag får säga så om mig själv. Det är något med ögonen som gör den spännande!

Med detta vill jag utmana Henrik och Emma!

Nu ska jag sova, dags att gå upp tidigt och räkna imorgon. Näst sista lektionen. Känns skönt, lektionerna är ett slöseri med värdefull tid som jag behöver för att lära mig andra saker. Viktigare saker!

På lördag är det kärlekskravall. I say love is in the air...

På återseende!

/Ida

Tick Tick Boom!

The Hives-biljetter!

Jag och Emma den 26 mars 2009!

Tick tick tick tick tick tick Boom!



The Simple Life

Ja, kanske man kan säga att man lever i. Egentligen, även fast man är en fattig student som jag är för tillfället (shoppingstopp) så lever jag ett gott och enkelt liv, till skillnad från många andra. Jag fick 40 graders feber förra veckan, sure thing, pappa svängde ner och hämtade hem mig. På två timmar så var han här, på två timmar så var jag hemma och nerbäddad med full klädnad och duntäcke över mig - hackade tänder! Men andra har det inte så lätt. De bor typ 108,5 mil härifrån och har det inte lika bananskaligt på det viset. Jag är nu glad över att jag har mamma och pappa så nära, för hade jag inte vart hemma nu under min sjukdomsperiod, hade jag nog sakta tynat bort!
Tack för det, ni är bäst!

Nå väl, där hemma i Kolsva är det nästan 1 meter snö. Det gjorde ingenting annat än att snöa när jag låg i soffan och kollade film på film. Så sjukt vackert hemma nu. Kallt som attan, men vad gör det. Hejja för snö och kyla, då finns det goda chanser på bra före till nästa helg! Woho!

Då smäller det, Tjejvasan. Som jag har längtat. Sista etappen liksom. Det ska bli roligt, sen får man klä på sig Klassiker-overallen! Jag lovar, finns det tygmärken ska jag köpa ett och sy på, måste ju vara en given grej att ha när man faktiskt har genomfört Tjejklassikern.

Jag har nyss ätit mat och kollat på The Simple Life. Det blev Greta med potatisklyftor. Gott gott, och jag är så nöjd att min aptit har kommit tillbaka. Nu ska jag diska upp det här, sen ska jag byta lakan och fixa mig för kvällen. Då blir det Gossip Girl först, sen två kapitel i Makroekonomi. Låter ju härligt, tycker ni inte det! :)
Imorgon blir det skola. Kanske hela dagen, jag vet inte. Får se om jag känner för det, annars blir det hem och läsa istället.
På lördag blir det KraValentine, trevligt. Köttmarknad here we come! Nå Emeli, bli inte rädd för mina påståenden, vi håller ihop. Ett team sviker aldrig varandra, I promise you that! Vi är inte slaktdjur, vi är färskvara och oss kan man inte stycka upp hur som haver, mohaha! :)

Nej, dags att diska!
På återseende!

/Ida

not yet spring...

Kände att det kanske var dags för en uppdatering då jag faktiskt inte har speciellt mycket feber nu. Kom som ni vet hem i torsdags eftermiddag. Pappa kom och hämtade mig och när jag kom hem visade det sig att jag hade 40 graders feber. Så skönt att få komma hem och bli ompysslad. Sen dess har jag väl vart däckad i soffan i ca 48 timmar, igår hände det väl inte speciellt mycket heller. Jag har inte orkar tagit upp böckerna, jag har inte orkat engagera mig i någonting. Jag bara snorar och hostar. Det trycker upp tårar i ögonen, det är nog det värsta när man är förkyld. Man ser ju helt förstörd ut, lite som jag gör nu.
Men nu är jag på bättringsvägen och återvänder till Linköping imorgon förmiddag. Så dags att återvända till verkligheten. Nog för att detta har fått mig att inse att verkligheten minsann existerar i Kolsva också. Här har det snöat tokmycket sen i fredags, och ja inte slutat förrän nu typ. Vet inte riktigt hur mycket snö det har kommit men nog ett par tre decimeter i alla fall. Härligt med vinter, men nog börjar vi tröttna lite på det. Jag känner att efter 21 februari får det nog börja bli lite vår!

Nu ligger mitt mål på att fixa NEK:en, bli frisk och göra så bra ifrån mig som möjligt på Tjejvasan. Sen är jag klar med Tjejklassikern och en nöjd person. Mamma och jag ska köra på och hoppas på bra väder och bra före!

Nej, dags att kanske öppna NEK-boken och få in lite kunskap i huvudet! Det börjar rinna ut känner jag.
Annars fortsätter jag mitt kollade på My Super Sweet 16MTV.. haha, heeelt sjukt! Man får sig ett gott skratt av hur verklighetsfrämmande dessa barn är!

På återseende!

/Ida

Take an orange.

Japp, nu har jag samlat tillräckligt mycket kraft för att knåpa ihop ett kort men förhållandevis informerande inlägg om min status i livet!
Jag mår som en påse skridskor!!! Kroppen värker, huvudet värker, öronen värker misstänksamt likt början till öroninflammation, nyser, snorar, har ont i halsen, hostar... listan kan göras lång, men jag tänker inte informera er om det övriga. En klassisk influensa kanske man ska kalla det. Mamma och pappa, som ringde varsin gång idag på dagen, plus att jag pratade med båda ikväll, sa att jag kunde komma hem. Efter lite övervägande bestämde jag och pappa att han kommer ner och hämtar mig imorgon, så skönt att få komma hem och bli ompysslad lite. Jag känner mig inte riktigt fit om vi säger så. Jag är dock glad att det kom nu och inte om två veckor. Då hade jag gråtit mer än vad jag gjort idag.
Vet inte varför, men när jag är sjuk så rinner tårarna fritt. Det kanske är vanligt att man blir mer känslig när man känner sig så pass svag att man anser det ett livsverk att gå på toa, jag vet inte. Jag har i alla fall lätt till tårar när jag är sjuk!

Ska försöka plugga lite i helgen, göra så mycket jag orkar dvs. Inte säker på hur pass bra jag mår i helgen. Så flickor, ni får klara er utan mig. Vet att det kommer gå bra ändå! Emeli, jag kommer och fikar hos dig så fort jag kommer tillbaka och är frisk. Just nu känns det som att jag kommer kunna smitta hela Sverige. Inte bra!

Nej, ska försöka få lite sömn i ögonen. Har nyss tagit en Ipren och hoppas få sova lite inatt. Det var svårt, men fick lite sömn idag på dagen. När till och med Vänner blir tråkigt, börjar man verkligen förstå att det är influensan man har!

Hoppas ni mår bättre än mig!

/Ida

PS: The Hives spelar på Louis De Geer i Norrköping 26 mars, jag är given! Vem mer?


in sickness and health.

Well, jag är i alla fall in sickness. Känner mig sjukt risig i kropp och knopp, halsen svider, huvudet värker och jag har tappat energin. Känns ju si så där att behöva bli sjuk nu. Så typiskt mig också, blir ju alltid så här innan en tävling. Nej nej, jag har nog klunkat i mig tre koppar te snart och ska ta lite att äta och en Ipren. Så får vi hoppas allt allting löser sig. Det är liksom inte lägligt nu, eftersom jag har sjukt mycket att läsa och göra. Har verkligen inte tid med att tjafsa runt och vara sjuk nu. Nej nej, inte nu! Om tre veckor, då kan jag bli sjuk. Det tycker jag låter bättre.

Idag har jag spenderat några få timmar i skolan. Lektion och sen lunch. Det är LARM09 för LinTek nu så det är en massa teknikföretag här, så som Sandvik, Scania och Ericsson. Inte riktigt vår arbetsmarknad, men när det finns godis och pennor så säger man inte att man går Pol. Kand! Sen åkte jag hem för jag kände mig superhängig. Känns likadant nu, men hoppas det hjälper om jag klämmer i mig en-två Ipren och lägger mig ner en sväng. Visste direkt när jag vaknade i morse att en stundande förkylning är på G. Dessa symptom känner jag igen. Här har vi ingen rookie i förkylningssammanhang direkt!

Nej, om man skulle ta tag i Marknad och Politik kanske. Lägger jag mig i sängen kommer jag somna, och det är inte bra. Så det får bli till att sitta kvar i fåtöljen. Om jag är duktig nu, kan jag njuta av nya One Tree Hill senare. Gossip Girl, vart har du tagit vägen?

På återseende!

/Ida

disappointed!

Sjukt besviken, sjukt dåligt, jävligt låg självkänsla!

Fan också!


Sunday bloody sunday.

Jaha, då var man här igen. Slutet på ännu en vecka. De bara susar förbi och vi är nu redan inne i februari. Jag har återkommit till Linköping efter en helg hemma i Kolsva. Den var skön och bestod mest i att ta det lugnt och åka skidor. Så nöjd med min insats, kändes bra att vara ute i spåren igen. Fick in en bra teknik tycker jag och allt kändes bra. Får man bara upp flåset ännu mer så kommer allting lösa sig. Den 21 februari står mamma, jag och Emma i startgroparna, I fädernes spår. Klassisk! Det ska bli så roligt och hoppas verkligen på lika bra före som i lördags.

Tågresan hit var dock inte lika rolig. Jag hade ju tänkt att jag skulle få sitta lite, läsa lite i boken osv. NEJ! Det var så mycket människor och ett pluttelitet tåg, jag kan inte säga hur många det var som stod. Sjukt dåligt av SJ! Det är vid såna här tillfällen man vill skicka ett klagomål och få återbetalning på biljetten. Sen stod det att det faktiskt var obokat tåg och man fick minsann sätta sig om det fanns plats. Ja, skönt tänkte jag när det gick av lite folk i Eskilstuna, där blev det en plats ledig. Jag hinner sitta ungefär 1 sek innan en tant med alldeles för mycket smink för sin ålder och sitt eget bästa kom och sa: Jaha, det där var visst min plats, nr 7 ja. Du får nog resa på dig!
Aaaah! Jag sa ingenting utan pustade högt och fick stå resten av resan.. ungefär 2 timmar! Jag känner mig lite trött just nu, kanske är förståeligt! Trött och irriterad!
Men nu är jag hemma och har till och med vart och handlat det nödvändiga på Konsum. Så nu ska jag lägga mig ner, inte känna ångest för att jag inte har pluggat så mycket elasticitet som jag borde ha gjort och äta en Japp!

Imorgon ska jag inte vara irriterad längre utan glad som en lärka!

På återseende!

/Ida

Här kommer lite bilder från skidåkningen i Säfsen!






RSS 2.0