Som jag trodde var Eclipse riktigt riktigt...

Som jag trodde var Eclipse riktigt riktigt bra!:) Emma och jag är riktigt nöjda med kvällens biobesök! Imorgon är det peace and love dag 1. Jag ska försöka blogga lite under kvällen!


100630

Idag har jag smält bort i solen! Galet varmt, men ack så brun man blir av utearbete! Sweet!

Imorgon ska det regna, och förmodligen åska, så jag vet inte riktigt var agendan har att bjuda på. Hjälpa pappa med att lista tak och golv, bli döv av spikpistolen och så vidare.
Imorgon kväll ska Emma och jar se Eclipse, ska bli riktigt spännande. Har inga som helst förväntningar, eftersom boken förmodligen kommer vara bättre, men tror ändå filmen kommer vara bra!

Sen är det Peace and Love på torsdag - fredag - lördag. Sweet! På söndag beger jag mig till Sthlm för att spendera tid med min älskling, och vi åker ner till Skåne på tisdag. Underbart!

Nästa helg är det Sandviken med brudarna! Sweet! Längtar efter er flickor, det kommer bli riktigt skoj!

Nu blir det grillat! Mmmm!

[ida]

Dags att bättra på brännan lite! Bikinin ä...

img_6807 (MMS)

Dags att bättra på brännan lite! Bikinin är från stadium, köpt förra året!:)


100627

Dagarna far framåt med en rasande fart, och då har jag ändå inget jobb att gå till som brukar få tiden att rusa förbi. Mitt jobb är ju som alla vet hemma hos pappa och mamma. Inget jag sörjer över, förutom de pengar jag hade hoppats kunna tjäna i sommar. Systemkameran kommer tyvärr inte inhandlas i år, tråkigt nog. Men inget att göra åt det, så är det ibland!

Tänkte på det, sommaren 2006 satt jag här, förväntansfull över att åka till Nice, bråkade med CSN, och var väldigt nervös över att åka iväg någonstans där jag inte kunde prata språket alls, och där de inhemska är otroligt petiga med att man ska kunna prata språket.

Den här sommaren, 2010, sitter jag återigen och väntar på att få bege mig iväg till Frankrike. Paris den här gången, Sorbonne. Mina drömmars skola ska jag få studera på, och jag ska verkligen passa på att njuta av tiden jag är där. Tiden jag verkligen vill ska gå fort, så jag får komma hem, för att sedan åka iväg till Singapore! Där väntar min kärlek, min finaste pojkvän, som jag inte träffat sen i juli. Magknip, men det är ingenting som jag tar så allvarligt på, jag vet ju att det är vi två! haha, det rimmade!

Med förväntansfulla steg tar jag mig mot Paris. Livet som fransk påbörjas i september, och jag hoppas att det går min väg, annars kommer det mest bli tårar och tandagnislan! Men ingenting jag funderar på nu, för nu är det sommar och jag njuter av tiden!

På torsdag är det dags för P&L, ska bli riktigt roligt. Sen är det måndag och då får jag äntligen krama min älskling igen efter nästan 1 månad ifrån varandra! Hurra!

[ida]

100622

Oj oj, nu har det varit lite dålig uppdatering. Skulle ju bli bättre på det här i sommar, men se där. Det gick inte!
Livet är inte jättehårt, sliter hemma hos pappa. Hjälper till med huset och diverse utejobb. Haha, dåligt betalt men väldigt soft jobb måste jag säga. Det är så det blir när det rinner över med jobb hemma hos päronen och det inte finns något annat jobb att ta. Lite surt så klart att det inte blev något jobb, men men. Inget jag kan göra något åt!

Fotbolls-VM pågår för fullt. De stora europeiska lagen skämmer ut sig, ett efter ett åker de ur redan i gruppspelen. Vi får väl se hur det går för England på onsdag. Annars får jag heja på Brasilien. Det är i alla fall rolig fotboll!

Vädret är superfint, fått en riktigt brun rygg, då jag hela tiden verkar stå med ryggen mot solen. Benen kunde ju vara samma färg, men man kan ju inte få allting! Nästa vecka är det lite paus från jobbet, då Emma och jag åker på Peace & Love, sen åker jag ner till Skåne med älsklingen och sen Sandviken med brudarna! Sen kommer min älskling hem hit och myser innan han åker iväg till andra sidan jorden!

Nu ska jag kolla på fotboll!


[ida]

100619

Kärlek omringar Sverige idag! Äntligen får kronprinsessan sin Daniel Westling från lilla Ockelbo. Ja, jag är medveten om att jag låter som 70 år och värsta royalisten! Men who cares! Jag tycker det är vackert!

Såg konserten igår, som Sveriges riksdag hade anordnat som gåva till brudparet. Kända artister spelade kärlekslåtar och det avslutades med Adolf Fredriks musikklasser som sjöng tillsammans med alla artister och två små barn sjöng solo till brudparet. Så fint! Salem al Fakirs låt var jättefin, specialskriven just till brudparet och gårdagskvällen, Sarah Dawn Finers låt var helt underbar, och Lisa Nilsson gjorde en väldigt fin version av kents låt Utan dina andetag. Mycket bra och jag blev alldeles rörd. Hur kommer det bli idag då?!

Mamma och jag ska snart bege oss in till stan och kolla på hela kalaset med Emma. Pappa är inte jätteintresserad direkt, så han ska vara hemma och greja. Det ska bli mycket trevligt och jag är spänd på vad hon har för frisyr, klänningen, alla gästernas klänningar, och allt annat. Det är svårt för vissa att förstå hypen kring allt detta, men det är roligt tycker jag. De är ju våra främsta ansikten utåt, de är vår svenska representation och jag gillar Victoria. Hon verkar vara så himla härlig och glad. Så jag är lycklig för hennes skull, och säkert många med mig!

Nej, måste fortsätta hjälpa till här hemma med lite saker innan mamma och jag åker iväg.

Hoppas ni har en lika trevlig dag som jag har, och ni brudar i Stockholm får en skymt av kronprinsessparet!

[ida]


Hemma i Kolsva, så skönt! Dock fortfaran...

Hemma i Kolsva, så skönt! Dock fortfarande campingliv men det börjar bli klart. Idag får vi spis, ugn och micro inkopplat. Sen kommer förhoppningsvis kakelkillen! Det artar sig!:) Idag är det 17 juni, jag och min fina kille har varit tillsammans 1 år och 1 mån!:) Ska ner till mormor och morfar för mat idag, sen in till stan med hårddisken! Förresten, kom på en sak: Carl-Henric Svanberg har sämre engelska än Lasse Lagerbäck, och han ska vara styrelseordförande för bp! Skäms!


100616

SOMMARLOV!!!


SOMMARLOV!!!


SOMMARLOV!!!



Jag är ungefär så här glad idag!



Snart kommer mamma och pappa hit ner! Känns skönt att få åka bil hem. Ska knapra i mig några ägg nu, men först ska jag hämta handdukar och lakan som jag tvättade lite snabbt efter tentan! Jag är en snäll dotter som inte tar hem en massa smutstvätt i år!

[ida]

100615

Idag fyller min lilla flicka Martha 21 år! Grattis babe, vi ses i juli!

Annars är det nog ingenting som är bra med idag. Det enda som kan tänkas vara bra är att det är dagen före imorgon och imorgon ska jag skriva en tenta på förmiddagen och sen trampa hem, låsa fast cykeln ordentligt och vänta på att mamma och pappa ska dyka upp! För imorgon får jag åka heeeeem!!!

Jag vet inte vad som har hänt med mig?! Men jag är så trött på det här, jag vill bara åka hem, få vara hemma, slippa göra en massa måsten! Jag längtar hem!

Nu ska jag samla ihop tvätt och bege mig till tvättstugan. Sen ska jag börja packa en massa kläder, böcker och annat. Ska slänga en massa saker också, typ badrumsmattan. Man har så mycket saker, jag funderar vad man använder allting till? Men allting används ju, det är ju det som är så skumt!

Nåväl, ikväll blir det The Imaginarium of Doctor Parnassus, Heath Ledgers sista film. Igår tittade jag på en film som heter Remember Me, med Robert Pattinson från Twilight-serien. Den var riktigt bra, precis som jag trodde!

Hade gärna sett Dear John men eftersom min hårddisk har valt att strejka, så får jag se den i sommar någon gång.

Nej, tvätten kallar!

[ida]

100614



Sweet!

Den här dagen blir nog inte bättre! VG på tentan, och så släpper kent nytt album 30 juni!
Jag lever idag, det gör jag verkligen!

[ida]

VG i Utredningskunskap!!! Life is sweet ju...

VG i Utredningskunskap!!! Life is sweet just nu! Trodde, efter att jag kikade på lösningsförslagen, att jag var beans on toast på den här tentan men uppenbarligen inte!:) Gav mig motivation till onsdagens tenta, sååå skönt att fixa ett G där! Nu kör vi!:)


100613 - 2

Min sommarlista

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Jag har inget speciellt ställe som jag favoriserar på sommaren, men att bara få vara hemma och njuta av att inte behöva göra en massa saker, är mitt perfekta ställe!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Genom att gå upp tidigt, gå ut en på en långpromenad och bara njuta av tystnaden och det fina landskapet. Sen komma tillbaka hem och äta en lååång frukost och sedan bara ta dagen som den kommer.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
En saftig köttbit utan senor men gärna med ben som man kan gnaga av sen! :)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jag har massa planer inför sommaren. Peace & Love med syster, Skåne med pojkvän + hans familj, roadtrip till Sandviken med flickorna, besök hemma av pojkvännen.. you name it!

5. Dina bästa sommarfärger?
Citrongult när man är riktigt brun, annars har jag inga speciella färger på sommaren. Man är fin i allt!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Jordgubbar, färsk potatis, mysiga ljumma sommarkvällar, bara ben, sandaler och jävligt modemedvetna människor! (inte majoriteten men många)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Jag har bara bra minnen från mina somrar som barn. Så det är allt från husvagnssemestrar på Öland och i Danmark, till fotbollscuper och charterresor.

8. Havet, sjön eller poolen?
Jag har ju ett agg mot bräckt/saltvatten. Men trots allt får jag nog välja det, så mysigt med havet!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Definitivt väljer jag choklad och melon!

10. Vart går din drömsemester?
Oj, jag har nog inte riktigt tänkt så långt, men om det bara gäller sommaren så hyr jag nog en hus i skärgården på någon liten ö, eller ett hus nere på Österlen.. Annars går min drömsemester faktiskt till Maldiverna, paradiset!

Hoppas ni också kan fylla i den här, så jag får reda på era sommarplaner. Kopiera och kommentera! :)

[ida]

100613

Jag har ingen motivation idag. Känner bara att jag vill lägga mig under täcket och försvinna! Så här illa har det inte varit på länge, men det blir förhoppningsvis bättre imorgon när jag pluggar i skolan. Lite folk omkring sig gör alltid gott.

Har räknat en hel del idag, gick ju upp tidigt för att jag skulle kunna njuta av frukost tillsammans med lite SATC. Men nej, min externa hårddisk har visst bestämt sig för att inte fungera. Eller den fungerar, men ändå inte. Det går inte att öppna den, det går att hitta den på datorn däremot.. Jag vet inte, får försöka fixa det när jag kommer hem. Det suger dock, eftersom att jag på kvällstid är rätt ensam, och känner mig rätt ensam. Så mitt sällskap har liksom övergett mig litegrann. Typiskt!

Teknik ska bara fungera!

Nej, borde återvända till plugget några timmar. Kände att jag var tvungen att skriva av mig!

[ida]

100613

Okej, jag är officiellt väldigt glad idag! Igår fick vi till en lyckad redovisning och trots tre skeptiker och en optimist i vår grupp, fick optimisten rätt och vi behövde inte komplettera en enda sak på vårt arbete! Wiihoooo! Nu är det bara att hålla tummarna hårt för att tentan går vägen, så har jag bara några skitkurser kvar sen!

När jag kom gluttade jag in på Studentportalen för att se om det fanns någon chans i världen att FN-uppsatsen också gick bra, och se där! 7,5 hp in på kontot och kursen är färdig! Jag är glad, och nu gillar jag att logga in på studentportalen och se att jag faktiskt inte ligger så mycket efter poängen man ska ha. Fixar jag statistiken på onsdag och tisdagens tenta i Utredningskunskap har jag fixat alla kurser jag läst i år! Jäklar vad jag kommer vara nöjd då! NEK:en fixar jag senare, och då menar jag fixar det verkligen!

Har precis plockat fram böckerna. Kände att jag behövde ta en liten skön morgon idag, var helt slutkörd igår kväll, men lyckades ändå se hela Valentines Day. Jag kan nu förstå den massiva kritiken filmen fick, men den var lagom intelligensbefriad för att tycka om den. Nog för att Taylor Swift enbart ska hålla sig till musik, Bradley Cooper är gay (WHYYYYY???) och Ashton Kutcher är ekorrgos, så var den ändå helt okej!

Ikväll tänkte jag ta mig an Dear John eller The Ugly Truth. Beror på om jag vill gråta hysteriskt mycket (Jennie förvarnade mig om Dear John, och om hon gråter, vad kommer jag göra då???), eller om jag vill njuta av Katherine Heigl och Gerard Butler i samma rulle! Oj oj. Vi får se vad det blir, men nu ska jag först och främst försöka erinra kunskaperna jag en gång besatt om standardavvikelser och varians... Den här gången ska det funka!

Jag kan inte få nog av Salem Al Fakir! Han har kvalificerat sig in i mitt musikliv och det är svårt att göra det! Lyssna på Brooklyn Sun, snälla ni! Jag lovar, ni kommer älska den!

[ida]

100610

Som alla vet så har jag väl inte direkt en slät modeblogg. Jag har nog ingen speciell kategori på min blogg, men det kan nog riktas in på fyra st kategorier: All about me, musik, mode, foto (ska bli bättre i sommar).
Första videobloggen kommer här också! Pinsamt? Nja, inte ett endaste dugg faktiskt, ni vet ju hur jag låter hahaha!






Jacka - H&M förra året
Sjal - Lars Wallin for Make Up Store
Kofta - Gina Tricot
Klänning - Vila
Wellies - Hunter, köpta i London
Glasögon - Christian Dior/Synsam
I öronen - Salem Al Fakir

Förresten, är på jakt efter en maxiklänning till sommaren. Hittade en riktigt fin på Indiska, men även en på H&M som så klart var slutsåld! Varför? Jag får leta vidare, dra med syster till Sthlm när jag kommer hem!
Tips på snygga - kommentera gärna i så fall!

[ida]

100609 - 2

Saknar!


100609

God almighty! Vart sjutton tog min motivation vägen? Jag kom hem från skolan strax efter tre och här har jag suttit. Inte ens orkat gått till Ladan och handlat. Nog för att jag inte behövde det, men vad sjutton! Näe, skärpning nu!
Imorgon har vi redovisning, jag måste skriva ut en massa tills dess. Jag är stört sugen på choklad, men eftersom det regnar och jag inte orkar resa mig och sätta på mig skorna osv., så fick det vara. Får ta igen det imorgon istället. I helgen är jag ju solokvist på riktigt, så då blir det nog till att tröstäta lite. Illa illa, men det blir så. Substitut tror jag vi kallade det, jag och Emeli.

Jag är dock väldigt glad för Marthas skull! Hon har fått lägenhet här i T1, så nästa år när jag kommer tillbaka bor hon ju alldeles runt knuten! :) Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Båda kommer ju vara gräsänkor so to speak!

Apropå djur, så var det rena rama Skansen när jag åkte hem idag. En hare satt och tryckte i buskarna utanför C-huset och änderna har flyttat in i diket bredvid cykelbanan, också nedanför C-huset. Galet, men mycket trevligt att se att vi människor inte har förstört så mycket på vår planet att de också snart kommer bli fridlysta och så sällsynta att man blir lycklig av att bara se dem på vykort!

Nej, man borde kanske ta tag i kvällen. Fixa allt inför imorgon, sen bara mysa ner under täcket och njuta av lite Sex and the city.

Tänkte förgylla er vardag med lite fina bilder.. Blandat, men vad gör det? Bilder är ju alltid bilder!




Enjoy to the tunes of Salem Al Fakir så klart! :)
Jag rekommenderar Virgin Mary, 4 O'clock och Brooklyn Sun!

[ida]

100608

Skrivit tenta idag. Tyckte det kändes bra, men jag såg lösningsförslagen och upptäckte en del fel jag gjort. Men men, har använt rätt formel, rätt siffror, bara fått fram fel svar. Så får hoppas på det bästa - 12 p och ett G.

Nu ikväll har vi vart nere på stan och ätit glass på Bosses, sen vin på NH. Ett glas räckte för mig, cyklade hemåt vid 21. Nu ligger jag i sängen, pratar med älskling och lyssnar på Salem så klart.

Vill ha ledigt nu, men har en tenta kvar nästa vecka, som jag verkligen ska plugga stenhårt till. Vill verkligen klara den, så har jag fixat årets kurser. Om jag nu fixar dagens tenta dvs.. men vi får hoppas på det bästa och förvänta oss det värsta så ska det nog gå vägen.

Sommar alltså! Jag har så mycket inbokat nu så jag vet inte om jag vill ha något jobb. Kommer knappt hinna jobba något alls i sommar och eftersom de inte hör av sig så känner jag nu att det kanske är sak samma. Det är ju inte sak samma med den uteblivna lönen, men vad ska man göra? Det är ju som det är utifall det blir så. Pappa har erbjudit 50 kr i veckan för gräsklippning och annat hushållsarbete. Det är än så länge mitt bästa erbjudande! Vad sjutton är det här?? Varför hör de inte av sig? Nästa år ska jag fan inte söka dit, det här är tamefan sista året! JAG ÄR HELLRE ARBETSLÖS!!!

Nej, sommarlov nu, så jag kan vandra runt och softa så här:



Solglasögon - Monki
Bikini - H&M
Linne - Gina Tricot

Jag längtar efter världens bästa person... Men nu verkar det bli lite semesterdagar i Skåne tillsammans, låter ju inte helt fel!

[ida]

100607 - 2


100607

Jag undrar om det har undgått någon att jag har blivit helt frälst av Salem Al Fakir! Det finns nog ingen hejd på hans låtar. Hjälpt mig under dagen har han gjort (och Martha som lånade ut hörlurar då jag glömt mina i villervallan som råder här). Imorgon är det tenta och jag förbannar den som kom på att man inte får lyssna på musik på tentor. Det skulle göra att saker och ting blir mycket bättre då, går lättare, blir mer avslappnat och ja, jag skulle nog klara den iaf!

Idag fick jag min cykel lagad, tur det. Han sprutade i lite dåligt med luft så det ska jag fixa imorgon. Eller om jag alls gör det, huvudsaken är att cykeln rullar framåt på ett helt däck!
Sen köpte jag batterier till miniräknaren, och sen var det full rulle hela dagen. Känns tomt att vara i skolan nu, det är knappt några människor där, finns knappt några möbler kvar (var nu de tar vägen..) och alla fik stänger på fredag. Kommer ju inte bli så mycket plugg i skolan i helgen kan jag lova! Då får jag rota mig på platsen som fick mig att klara regressionen och FN-tentan - soffan!

Jag längtar hem! Men om en dryg vecka kommer mamma och pappa päron ner och hämtar mig. SUPER! Jag har nog världens bästa föräldrar faktiskt, kan inte säga annat! Visst, man kan bli lite trött på dem ibland, men innerst inne vet man ju att de bara vill väl och att man behöver tjatas på from time to time... så inget annat kan sägas än att jag faktiskt har världens bästa föräldrar!

Om jag sen hade ett sommarjobb i år vore det också toppen! Just nu vet jag ingenting, står helt maktlös och bävar inför att ringa och fråga. Man vill ju inte bli nekad liksom. Det är ju det jag är rädd för faktiskt. Annars är det väl inte farligt att ringa heller.. men det är ju besvikelsen över att inte få jobba, tjäna pengar, och att ha något att göra som känns jobbigt liksom. Men men, blir det så så kommer jag kräva en sjuhelvetes förklaring till varför jag inte kommer få jobba där efter 5 somrar.

Nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the city och invänta samtal från min älskling! Sen är det sovtajm, så man är pigg och fokuserad imorgon! Får inte breaka streaken nu! Peppar peppar!

[ida]

100606

Grattis Sverige!

Idag har jag mest ägnat mig åt plugg! Tentan närmar sig med stormsteg och min miniräknare dog idag! Panik panik panik kände jag då och cyklade hem istället för att åka vägen förbi Statoil direkt och köpa batterier. Jag orkade inte helt enkelt utan kände att det kan jag ta imorgon innan jag cyklar till skolan... eller cyklar.. min cykel har fått punka upptäckte jag nu ikväll när jag kommer hem från bion. WTF!?!?!?! Jävla studentjävlar som kastar glas överallt så man inte kan cykla, och får punka så här 1 ½ vecka innan man ska åka hem! Onödigt, jävligt onödigt, men jag tänker lämna in den imorgon bitti, be dem fixa det fort som fan och sen trampa iväg till skolan. Detta var inte a part of my plan for tomorrow!

Alltid ska det jävlas, jag som hade en sån bra känsla inför morgondagen nu när jag faktiskt bara behövde åka och köpa batterier. Meeen nej, då måste man fixa en jävla punktering också. SATAN!

Har fått prata med min underbara pojkvän också, han som har fått sommarlov och börjar jobba imorgon. Avis? Nej inte alls. Vem vill vara hemma och kunna njuta av ledigheten? Inte jag inte.. tok heller. Låter ju alldeles galet tråkigt! Eller?
Han är i alla fall den bästa som finns och jag är lycklig varje sekund av varje minut av varje timma av varje dag av varje vecka av varje månad som jag får vara hans! Så är det förstår ni! Det kallas kärlek och jag kan inte säga annat än så!

Ikväll var vi på bio. SATC 2 - äntligen! Den var faktiskt mycket bättre än jag trodde, man fick en härlig känsla i magen (som senare kom att krossas av ett pajat bakdäck) och ja. Man mådde toppen helt enkelt! Fint att göra något sånt här trevligt, och ute var det varmt och härligt! Synd bara att det nu ska typ regna och bli 15 grader varmt bara. Men men, vad gör det när jag måste plugga!

Nu ska jag kika på ett avsnitt av SATC och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt och utföra icke inplanerade sysslor som någon tattig student här vid mig borde göra åt mig istället! Jävla studenter, städa upp efter er och kasta in glas på asfalt!

[ida]

100605

http://www.dn.se/kultur-noje/fritt-fram-i-sverige-men-brottsligt-i-frankrike-1.1115968


Det är tur att jag ska till ett hyggligt land i höst! Så slipper jag oroa mig utifall någon lärare är elak mot mig och förnedrar mina svenska drag.. varför de nu ska göra det?! Till skillnad från ungrare som inte verkar ta seden dit man kommer, så gör jag det och förfranskar de delar av mig som måste förfranskas.. i ett par månader!

Läs artikeln, och inse att det inte är så konstigt att folk klagar på Försäkringskassan!

[ida]

100605

Gårdagen slutade inte alls som jag ville att den skulle sluta. Allting började jättebra, supertrevligt att grilla, trevligt i Kollektivet.. Men sen. Jag vet inte vad som hände, men om man är nära bristningsgränsen en hel kväll, skulle man stannat hemma istället.
Men eftersom jag har världens finaste pojkvän som finns där när jag behöver honom, så känns det bättre idag! All I have to do is deal with it and hang on for the last week!
Just nu verkar det som att jag inte kommer jobba i sommar, men ska ringa på måndag. Det är en av många orsaker till att jag kanske är lite nere, om det nu märks.

Jag har genom åren lärt mig att dölja om det är något som är fel, men det senaste året har jag haft en som har kunnat se igenom den barriären. Någon som kan se om det är något som inte stämmer, någon jag kan gråta hos, någon jag kan klaga hos, någon jag gett hela mitt hjärta, och som tagit hand om det på det ödmjukaste sätt!
Finns inga ord som kan förklara hur det känns! Men han vet allt det här och lite till, så jag behöver inte säga mer.

Idag ska jag plugga i skolan, men först Donken med Lina. Tänkte till och med slå till med en efterrätt idag! Jag tröstäter, I know! Hur ska det bli nästa helg när jag är ensam kvar här...

[ida]

Solsken och klarblå himmel!:) Sitter på ...

Solsken och klarblå himmel!:) Sitter på skolan idag igen, har ju tenta på tisdag så det är bara att köra på! Har räknat alla uppgifter, så nu räknar jag om alla som jag inte förstått. Igår var jag nere på stan, det var galet! Internationella matveckan, hela gatan från trädgårdstorget ner till stadium, fyllt med mat och utländska människor! Haha! Var sugen på den engelska fudgen, men hade inga pengar uttagna! Idag åkte Fredrik tillbaka till sthlm. Kändes ju sådär måste jag säga, men snart ses vi igen! Hösten kommer gå på ett litet kick, och sen sitter jag på planet till Singapore!:) nu ska jag försöka fortsätta! Hoppas ni har en lika solig dag som jag har!


RSS 2.0