welcome sunshine, the earth says hello!

Det är lördag! Oh så jag har längtat efter helgen!

Gårdagen var ju dock inte så jätterolig. Det började jättebra, och jättemysigt tillsammans med finaste, sen när jag trampade till skolan började jag känna mig så olustig. Illamående och konstig. Tänkte att det går nog över. Icke!
Hade panik sista kvarten på första 45, sen åker jag hem. När jag kom hem strippade jag ner till bara underkläder, tvättade av sminket och kröp ner under täcket. Sen låg jag där och filosoferade, vilket till slut ledde till att jag somnade. Vaknade vid fyra, då Fredrik kom. Då mådde jag faktiskt bättre, så vi kollade klart på True Blood säsong 2, och sen åt vi pizza. Det var väldigt gott! Sen hade vi bara mys hela kvällen!

Btw, NÄR KOMMER SÄSONG 3!????!?!!?!!! Det var ju värsta cliffhanger! Jag blir tokig. Det måste komma en säsong till. Det är en så sjuk(!)t bra serie!

Idag är det lördag, ska snart ner till stan med Linnea m.fl. och fika. Jag har ju strängerligen shoppingförbud eftersom syster stor kommer nästa helg och sen åker jag till Karlstad och hänger med flickorna veckan efter. Sen tänkte jag faktiskt att jag skulle försöka spara lite nu, eftersom det snart är jul, och snart är det december, vilket innebär jättelite pengar, mindre än jag betalar i hyra. Hur tänker CSN i december egentligen? Jag får liksom inte tillräckligt för att ens kunna betala hyran. Och det gäller inte bara mig, det gäller alla som bor i T1, många i Ryd, ja nästan alla som bor i lägenhet hos Studentbostäder betalar väl nästan runt 3800 minst. Och det är väl typ vad vi får i december. NOT COOL CSN, NOT COOL!
Ja, ikväll blir det inflyttningsfest hos Martha och Johan, sen kravall. Det ska bli kul att få festa med tjejerna igen, det var längesen nu. Kanske därför jag spelar så hög musik här hemma så att det skallrar i skåpen! Haaha, right back at you neighbour!

Nu ska jag klä på mig, snart dags att möta upp Linnea!

[ida]

Frappucino?

Enligt rykten ska Starbucks öppna i Sverige, dock ute på Arlanda. Where else? Så man får väl passa på när man flyger, så ofta som man gör det.. :P
Dock har jag listat önskade resmål för våren:
1. Milano
2. London

Till hösten flyttar jag utomlands, eller så är planen i alla fall! Hoppas jag kommer dit jag vill!

Lyssnar på Markus Krunegårds nya album på Spotify. Låter väl ungefär som förra, men inte riktigt samma grymma energi tycker jag.

Har skickat in statistiken också, samt ätit en för stor bit kladdkaka. Nu mår jag illa!

Promenaden gav mig energi på förmiddagen, den försvann i och med att jag tryckte på send-knappen. Nu ska jag nog diska upp allt och sen lägga mig i soffan med en kopp grönt te och Breaking Dawn. Måste läsa, känner suget! Plus att jag ser den från vart jag sitter nu, så det är som att den skriker - TA UT MIG UR BOKHYLLAN OCH BÖRJA LÄS MIG!!!

Dimman lättar, jag ser ladan!

Jag är kärare nu än jag någonsin vart! DU fyller min kropp med liv!

[ida]

jag är vilse...

...i dimman!

I normala fall ser jag ladan klart och tydligt från mitt fönster. Inte idag! Det är jättedimmigt ute, väldigt obehagligt och trots det så har jag vart ute och traskat i kylan. För ja, det var kallt, jag hade underställ men frös ändå. Var dock otippat svettig när jag kom hem.

Nu ska jag försöka plugga lite, tvätta och sen lyssna klart på min ljudbok och läsa lite.
Imorn har Fredrik tenta, så jag spenderar kvällen ensam. Funderar på att kolla på film kanske. Blir nog senaste Harry Potter. I can't deny it, I love Harry P.

På fredag är det mys, på lördag är det fortsatt mys hela dagen, sen fest + kravall på kvällen, sen softa på söndag! Efter det börjar pluggeriet på allvar, nu jävlar är det taggarna utåt!
Alla ni som vill agera forna ledare, så som Hitler, Stalin, Lenin, Mussolini, Mao, Pol Pot.. you just do it! Nu ska jag fanimej fixa det här! Pluggpiska - snärt - märke på ryggen!

(did that make any sense at all?)

Plugga!

[ida]

Apropå...

Gud ska veta att man lever när man får cykla hem i spöregn och snålblåst!
Jag behöver ett par gummistövlar, det är nog en sådan där viktig sak som jag måste äga!



Nu sitter jag vid köksbordet, har diskat sen gårdagens trevliga fika och ska sätta igång med statistikuppgift 2. Lina och jag försökte ge oss på lektionsuppgifterna till fredag men kände väl att det var lite svårt efter bara en föreläsning.
Jag tackar Nicklas som låter mig låna hans bok till den här kursen. 570 spänn insparade! De vill jag göra annat för.

Åker ev. till Karlstad den 7 november. Helén kommer också dit då, vore toppenskoj. Hänger på min ekonomi dock, vill jag säga. Verkligen på min ekonomi.

Nå väl!

Dags att göra klart och skicka in!

Jag har ju designat om min blogg lite, vad tycks? Tacksam för kommentarer, även om ni är de som alltid läser den! :)

[ida]


I'm so alive.

I am on your side
I'm so alive

Här sitter jag och lyssnar på Ryan Adams och andra bra artister. Valt att kalla denna lista för Pepplistan, då jag för ett litet tag sen behövde något som fick fart i mig. Skapade den här, med blandade artister. Och jäklar anåda, jag säger, har aldrig städat så bra eller så snabbt förut. Gjorde en massa saker, samtidigt som jag (så klart) dansade runt som en tokig och sjöng med i alla låtarna! Annars går det liksom inte att lyssna på musik!

Min granne är hemma, och ni vet väl alla vid det här laget hur jag hör det!?! Jo, han verkar tro att alla i 22B och 22A vill lyssna på hans s.k. musik. Aaah, jag hatar techno!!! Det är inte värdigt att kallas musik!

Nå väl. Städning står på schemat. Senare kommer mina flickor hit och smakar på blåbärspaj och snackar. Det ska bli mycket trevligt. Älskar verkligen mina tjejer, de är helt underbara!


(saknar Sara och Lina på den här bilden)

Himlen är blå.
Solen skiner.
Jag vill ha en ny telefon.
Jag vill ha en toaster!

[ida]


funderingar.

Jag har lite att fundera på idag. Tänker inte delge det här, för de som jag vill berätta för, berättar jag för personligen. Vissa saker lägger man inte upp här.
Jag gick en promenad i solen idag, eftersom jag kände att jag behövde få tänka på lite annat.

Sen kom jag hem, satte mig med mina riskakor och kollade på 1 avsnitt av Gossip Girl och två av Grey's Anatomy. Så nu är jag i fas.



Har fortfarande samma oroliga känsla i magen, som jag hoppas försvinner senare. Den är inte en trevlig upplevelse!

Även fast det inte är någon tenta nu inom närmaste tiden, så känner jag mig ändå stressad. Det är nog mest för att jag vill få vissa saker klara. Det är en hel del att fixa med just nu! Vet inte vart all tid tar vägen, men swoosch så är det framme vid deadline! Satan!

Plitar ner några stolpar till ett personligt brev. Eller snarare blir det typ 10 personliga brev. Har pratat med Södda idag också, det var roligt. Man får lite mer insikt när man pratar med någon via msn, än att läsa på bloggen ibland. Så passade på att fråga lite och fick en massa bra tips. Det kommer väl till pass!

Nu ska jag plocka in tvätt, sen städa min lägenhet. Jag måste göra något för att stimulera tankarna lite. Har satt på kent på högsta volym, då min granne så klart spelar techno på högsta volym, vilket han verkar tro ingen annan hör! Well...

Imorgon blir det blåbärspaj hos mig, vilket ska bli trevligt!

[ida]


många tankar kommer fram när man får tid för dem!


Officiella videon. Det kan inte bli mer kent!

överraskning.

Jag förbereder en överraskning åt världens finaste människa..
Jag berättar allt på fredag, så får vi se vad ni säger om det.
Jag hoppas så klart att personen som det är riktat mot kommer gilla det!

Ikväll ska jag till Emeli, hon har tydligen lite news till mig, awesome. Nyfikenheten slår högt nu!

Peace out for now!

[ida]


what's with the attitude?

Tenta idag, statistik. Jag säger ingenting nu, jag säger ingenting efteråt.
Jag åker hem och lägger mig, vaknar till en ny lördag och ännu ett veckoslut.

Just nu är jag bara så trött så trött! På söndag ska jag verkligen njuta av att inte göra någonting! INGENTING ALLS ska jag göra!

Idag skulle det faktiskt snöa sa SMHI. Ljög dom? Eller kommer det lagom till vi cyklar hem från tentan? Med min tur kommer det imorgon halv åtta!

Fokus - statistiktenta - fokus!

[ida]


Träning + statistik.

Har pluggat hela dagen i skolan, det är verkligen tentaP nu. Jag verkar inte syssla med så mycket mer än att just skriva tentor, plugga till tentor, skriva tentor.. Men, låt oss säga att jag börjar ju få in tempot ganska bra.
Två tentor i helgen, dvs ingen tentafest för mig på fredag. Bara ta det lugnt!
På lördag ska jag till Emeli och käka pizza och kolla på kent-dokumentären. Vi ska ju på kent i mars. Woho!

Om en si så där 30-35 min ska jag bege mig mot campushallen, möta upp Martha och köra lite Core. Mitt kort har vart avaktiverat, men nu har jag betalt. Det funkade ändå inte att boka, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väl prata med dem.
Men skönt ska det bli i alla fall.

Sen cyklar jag mot Åbylund och lagar Spaghetti och köttfärssås till mig och Fredrik.

Trots tenta är livet faktiskt ganska trivsamt just nu! Men kallt!

[ida]



Just nu, grym låt som får en på topp!
La Roux - In for the kill

Statistik.

Jag måste säga att statistiken tråkar inte ut mig alltför mycket. Känns ganska kul, fast bara när man förstår och lyckas bra med ett tal.

På fredag är det tenta, då kör vi hårt. Eftermiddagstentor uppskattas inte, men vad kan vi göra åt det? Bara gilla läget och trampa ner till G-huset!

Jag kan inte undvika detta, men Jennie! SNÄLLA! Jämför aldrig ett band som Takida med storheter som Rolling Stones! Aldrig mer!

Det är kallt ute!

[ida]



Everything ends.

"Let our bodies interwine
But always understand
That everything ends."

Death Cab for Cutie - Meet me on the Equinox


Det är inte alls långt kvar - den kommer bli så jävla bra!
Att Death Cab har med en låt på soundtracket betyder ju inget annat än att det också kommer vara super!

Åter till statistiken, drömma får jag göra senare!

[ida]


On the road again.

Hemma från Resan, som var awesome! Vad annars kan den bli när vi alla följde med, minus Lina och Sara, vilket sög såklart! Men annars var den skitkul!
Bilder kommer senare, då jag ska sno åt mig några från mina vackra vänner!

Annars har jag inte så mycket att skriva. Intro-tentan sög, statistiktentan nalkas och suger inte alls lika hårt, och jag får vila lite i en vecka efter det!

En allmän undran: Varför har ekonomkillar så tighta byxor och så slemmigt hår? Är det för att så fort antagningsbeskedet kommer, så börjar transformeringen från normal till en slempropp? Och varför har alla ekonomtjejer så STORT hår och är så översminkade? Jag förstår ingenting!
(Drar inte alla ekonomer över en kant här, men många bör får nog känna sig lite träffade)

Dags att fortsätta lite med statistiken. Sen vankas dusch, matlagning och cykeltur till älsklingen i Åbylund.

[ida]


RSS 2.0