Hej på er! Sitter än så länge själv ...

Hej på er! Sitter än så länge själv i skolan. Bara en massa teknologer runt omkring mig! Läskigt!:) hoppas de andra kommer snart, så det blir någon slags jämvikt här i c-huset. Igår var det ESC-middag hos Linnea med alla flickorna, väldigt trevligt! God mat, god paj, trevligt umgänge! Men dock väntade hårt plugg idag, så åkte hem vid elva! Idag skiner solen, hoppas det förblir så resten av dagen! :)


Slit med projektet! Idag sitter vi nere i ...

img_0204 (MMS)

Slit med projektet! Idag sitter vi nere i B-huset, lite småläskigt måste jag säga, väldigt många speciella datamänniskor här nere! :) nu ska jag fortsätta hjälpa till! Det går segt! Ikväll ska vi springa Blodomloppet, eller jag ska väl inte springa så mycket, mer traska raskt!:) hoppas att det går bra!:) [ida]


Lyxmat, så här på en onsdag!:) lövbiff och...

img_0202 (MMS)

Lyxmat, så här på en onsdag!:) lövbiff och potatisgratäng! Mums! Det enda som saknas är min bästa här bredvid, men istället tröstar jag mig med Marley & me, en av världens bästa filmer!:)  [ida]


100526

Bloggtorka!

Snarare beror det nog på att jag inte haft tid med bloggen. Det är så mycket nu med skolan så jag vet varken ut eller in. Vi sliter med vårt projekt i kursen Utredningskunskap. Sen har vi tenta på det och sen har jag omtenta i statistik 16 juni. Crazy!

Nästa onsdag har vi satt som deadline för projektet, så jag hoppas vi kan hålla det. Men när vi väl har redit ut alla konfidensintervall och hypotesprövningar så borde det inte ta så lång tid. Jag tror det går finfint!

Igår spelade vi Laserdome, det var sjukt roligt att göra det igen! Jag blev genomsvettig så nästa gång blir det full träningsmundering istället. Vi tjejer var bra, men när man står emot tio killar som på något vis samarbetar trots att de är två lag, har man inte jättestor chans! Men vi var bra!
Ikväll ska jag se till att lägga mig tidigt, har blivit rätt sent de senaste dagarna och det känner jag av. Koncentrationen är inte på topp, men efter lite mat hoppas jag att eftermiddagen ska gå bättre!

Nu ska jag engagera mig lite...

[ida]

100521

Väldigt längesen jag bloggade, men gud vad mycket jag haft att göra. Så tyvärr blir ju bloggen lidande!

Först och främst, jag klarade IP-tentan! Så skönt, kan jag lägga den kursen bakom mig! Sweet!

Ska börja skriva klart mitt arbete i FN-kursen. Det ska in på tisdag, så dags att göra grovarbetet just nu! 2500 ord, here I come!

Ville mest meddela att jag mår toppen, vädret är varmt och klibbigt, jag är kärare än någonsin och livet rullar på som vanligt!

Imorgon far jag till Irrblossets Italien.. Ska bli mycket trevligt! :)

[ida]

SMS-inlägg

img_0188 (MMS)


Födelsedagsfirande över! Nu har vi fira...

Födelsedagsfirande över! Nu har vi firat min födelsedag hemma i Kolsva. Eller rättare sagt, inne hos Emma! Men det har vart jättetrevligt, ätit god mat och god tårta! Fick pengar från mormor och Morfar samt farmor. Från Emma fick jag biljett till Peace&Love i sommar, så hon och jag ska åka dit! Svinkul! Från mamma och pappa fick jag ett halsband från Efva Attling, en glob som jag önskat mig i flera år, men som har vart slut och så där. Jättenöjd är jag!:) pengarna ska sparas till en systemkamera! Imorgon blir det att hjälpa till med diverse hemma och på lördag åker mamma och jag till Uppsala och hejjar på KGF SPARKS i SM i cheerleading! Hoppas ni har en bra helg, vart ni än befinner er!:) [ida]


100512

Hej då Linköping! Ses på söndag!

Nu åker jag hem till Kolsva ett par dagar, firar födelsedag, hjälper till med rusten, åker på SM i cheerleading på lördag med mama pear! GO SPARKS!

Hoppas ni får en bra helg nu, och så ses vi nästa vecka!

[ida]

100510

Idag började vi nya kursen. Utredningskunskap heter den. Låter väl spännande? En massa statistik nu igen, så dags att trycka fram de förträngda kunskaperna om konfidensintervall och dylikt. Kommer dock känna mig nyttig fram till 16 juni, eftersom jag då har omtenta i Grundläggande statistik, och då redan har pluggat och tentat av kurser i detta! Sweet! Nu är det bara att tuta och köra hörrni brudar! Mycket står på spel!

Skönt var det i alla fall att vi fick sluta en timma tidigare, och när vi traskade nerför Märkesbacken så var solen varm och härlig. Solen som skulle ha skinit ensam och ståtlig på en alldeles klarblå himmel idag fick minsann sällskapa med ack så många gråa moln. Trist att det aldrig ska kunna vara fint och varmt på samma gång!

Snart kommer my man hem, då ska vi nog äta hoppas jag. Blir kyckling i ugn med potatis och bea. Mmm, smarrigt! Sen ska jag försöka locka med något avsnitt av Vampire Diaries, det var ett tag sen. Annars känner jag bara för att mysa... är på ett sjukt myshumör och jag tror det har lite att göra med att jag försöker ta igen det vi missar i helgen när jag är hemma i Kolsva. Men på måndag firar vi 1 år tillsammans, så då blir det mys på hög nivå, efter skola och hela köret!

Det står för övrigt en cykel i Fredriks hall. Ni som läser bloggen och vart här vet hur smal hans hall är. Det är en lång historia men en fin cykel, så why not liksom! :)

Nu ska jag byta om och börja med maten. Hungern gör sig påmind!

[ida]

100509

Söndag! Det är så härligt att det är söndag och jag har inga måsten alls. Egentligen borde jag väl börja skriva på FN-arbetet, men jag känner att det kan vänta till imorgon då jag ska syssla med tvätt. Då kan jag börja skriva det.
Idag ska jag inte göra någonting. Förutom att läsa bok, kolla på film och bara njuta av att den enda lediga dagen jag fick på de här 10 dagarna vi hade ledigt.

Igår skrev jag tenta. Det kändes ok, men jag har en ruskig känsla inuti som säger: nej, den här gången gick det inte heller...
Vi får se helt enkelt, men jag räknar inte med några mirakel direkt. Då är det som det är, och jag får fixa kursen nästa år när jag kommer tillbaka från Paris.

Igår åt jag mer kladdkaka efter att jag kom till Fredrik. Hade ungefär halva med mig till honom efter att tjejerna var hos mig, och jag åt väl ungefär hälften av det! Kunde inte hjälpa det, var sjukt sugen! Sockerbehover var på topp!

Film alltså.. Idag ska det nog bli någon gammal klassiker. Antingen min all time top favourite Breakfast at Tiffany's med Audrey Hepburn eller Some like it hot med Marilyn Monroe. Förstnämnda är ju jag, till viss del. En del av Holly Golightly finns i mig. Underbart! Men det var så sjukt längesen jag såg Some like it hot. Får se vad det blir.

Hoppas ni har en bra söndag!

[ida]

100507

GRATTIS BÄSTA SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!



Nåväl.
Ikväll är det UK och jag sitter hemma i min lilla lya och filosoferar på MC-kurvor och vad som händer om kapitalintensiteten minskar! Det ni. Jag har tenta imorgon, och eftersom omtentor bara går på lördagar, så är det smällen jag får ta. Ensam hemma, medan hela jävla studentLinköping roar sig borta på Campus Valla till dansanta toner. Ja inte riktigt än dock, men om ett par timmar.
Jag är inte bitter över det faktiskt. Nog hade det vart roligt att festa tillsammans med mina vänner en kväll som denna, men samtidigt. Fester kommer och går, nu är det min chans att verkligen ta den här tentan! Men även tankarna om att jag kanske inte har pluggat tillräckligt dyker upp, tillsammans med dem som säger att jag innerst inne kan det och bara måste hitta tron i mig själv. Det är den som är svår.

Jag är i behov av en dusch också. Det kommer jag inte orka med imorgon bitti. Så ska hoppa in i duschen lite snabbt, och sen krypa ner under täcket och se det senaste avsnittet av Grey's anatomy. Imorgon ska jag vara fokuserad i fem timmar, för att senare få träffa mina fina tjejer och ännu lite senare träffa min underbara pojkvän! (Alla kommer vara bakis och jag kommer bara vara trött i huvudet)

När jag kommer hem efter tentan imorgon ska jag städa och försöka hinna fixa en hemlig sak... :) Me too can have secrets!

Hoppas alla som är på UK har svinkul, och inte fryser för mycket. Själv har jag haft en lagom trevlig kväll med bra serier som sällskap!

[ida]

Älskling fick diska ikväll! Jag har plugga...

img_0182 (MMS)

Älskling fick diska ikväll! Jag har pluggat hemma idag, gick segt till en början. Men efter några väl valda ord från Fredrik så kom jag igång och på eftermiddagen gick det hyfsat bra! Det är en jävla skitkurs, och jag förbannar den som kom på den!:(   Igår hade jag en superbra dag och nu känns planerna för hösten verkligen på g!:) Jag och Fredrik var på bio, Shutter Island, på kvällen och den var läskig! Nu blir det film och pizza med Hanna och Marie! Imorgon är det sista rycket!  [ida] Bloggar från iPhone


IT'S MY BIRTHDAY!

Jag kan inte hjälpa det, men idag är det faktiskt min dag! 5 maj strikes again, och den här gången smällde man till och blev 25! Shit vad tiden går fort! Jag blir nästan lite rädd! Men det gör inget, jag är så glad och nöjd ändå! Det värsta är väl att man bara har ett år kvar att kalla sig ungdom enligt SJ... tusan!

Nu har vi lunchpaus i plugget och dagen har hittills vart toppen!

Hoppas er dag är lika bra som min, oavsett om ni fyller år eller inte! :)

[ida]

100505 Vad är det för en dag? Är det en v...

100505 Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är min 25-årsdag! Hurra! Hurra! Hurra!:)


100501

1 maj!

Jag har håret uppsatt i en slarvig tofs, jag är blek i ansiktet, jag småsvettas lite (usch), jag har mörka ringar under ögonen, jag har spenderat största tiden av idag i min säng tillsammans med HIMYM, jag har vart till Ladan och handlat, jag har legat och tittat på molnen som har växlat färg och form i ryslig takt... jag.. är... BAKIS!

Det var inte min plan igår, men som så ofta med planer så går de i stöpet! Man tycker och tänker och planerar och presenterar, men likt fan så blir allt som oftast inte som man tänkte att det skulle bli från början!
Jag behövde dock den här dagen, en dag att slå om, ladda batterierna, äta glass, vindruvor, fryspizza och dricka Fanta citron. Imorgon mina vänner, så accepterar jag min kommande vecka, en vecka full av stenhårt tentaplugg! Nu är tiden inne, nu är det dags att ta sig an... Introduktion till nationalekonomi!
(för ungefär 170-elfte gången i ordningen och jag vill gärna klara den så.. wish me luck!)

Det regnar ute nu, men solen skiner i nordväst och jag kan se hur regnat har slagit på fönsterrutorna på andra sidan gatan. Det luktar gott ute, det luktar våt asfalt, det luktar värme, vår, sommartider.. Det är vackert, och jag hoppas att eran första maj slutar lika vackert som för mig!

Ikväll kan jag somna med ett leende på läpparna, och ett hopp om en ljus framtid. Till hösten väntar Sorbonne på mig, mitt livs dröm. Min bästa vän och den person jag älskar så mycket kommer finnas där, kanske inte i kött och blod, men han kommer vara där, precis som att jag kommer vara i Singapore med honom. Nej, jag kan nog inte säga annat än att livet är på topp just nu, och allt tack vare lite sol och alldeles svarta moln som omringar det!

[ida]

RSS 2.0