Packa Packa Packa

Jag ska börja packa nu, har verkligen ingen aning om vad jag ska lägga ner. Det kommer bli runt 20 grader i alla tre städer, så inte så att man behöver slänga ner flisjackan direkt. Men några sköna koftor får nog följa med. Och min fina rosarandiga skjorta som jag faktiskt inte har använt än. Galet fin och jag tror det kommer bli fint.

Jag har nått min spendinglimit, så nu är det endast pengar till mat och Starbucks som kommer med! Det ska helst vara kvar pengar när jag kommer tillbaka också! OBS! VIKTIGT!!!

Nej, packa var det, oj oj, packa!

[ida]


Dolly är i min lägenhet!

Jo, det är minsann sant. Jag har ett uppblåsbart får i min lägenhet, ett får som tillverkats för att sjuka människor ska kunna utnyttja det.. mer tänker jag inte gå in på. Men om temat är arabisk bondgård så antar jag att ett får kan vara nödvändigt.

Igår var det vinbrännboll.. och JA! Det var verkligen VINbrännboll. Idag är hela min kropp i försvarsställning mot allt som är jobbigt. Typ som att över huvudtaget röra på sig. Det man kallar bakisskakis är precis vad jag är idag. Not fun!
Det går nog över.

Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara. 3 st laddade jag, så nu blir det minsann tvättat. Var iofs nödvändigt att tvätta vissa kläder, för jag vill ju ha med mig dem på resan.
Vi åker snart. Det ska bli riktigt roligt!

Jag behöver dammsuga egentligen, men tar det nog när jag kommer tillbaka från skolan. Just nu är det bara så jobbigt att behöva tänka på det!

Jag är fortfarande sjukt lycklig för att jag klarade tentan! Så jävla skönt!

1. Hänga tvätt när maskinerna blir klara
2. Åka till skolan och städa Lastaren med Emeli
3. Åka hem och dammsuga
4. Åka ner till stan och shoppa samt möta pojkvän och vara smakråd!
5. Åka hem till Fredrik och ha myskväll med god mat och lite True Blood!


Jag måste bara få säga en sak också. Jag tycker så mycket om er tjejer, ni vet ju vilka ni är. I ur och skur ställer vi upp på varandra och jag är så tacksam för att ni finns!

[ida]


SUPER SUPER SUPER!

JAG KLARADE TENTAN I MIKROEKONOMI!!!


LIVET ÄR JUST NU BARA BRA!!!


Ikväll är det vinbrännboll och sen Le Mans-kravallen! Ett två tre, nu kör vi hårt på dé!

[ida]


Mitten av veckan!

Hjälp mig! Jag blåser bort! Vinden viner runt husknuten och trots att mitt fönster är i mitten av huset, så känns det som att vi lättar när som. Okej med höst, börjar bli mysigt. Men kan det sluta vara kulingvind ut. Jag skulle kunna ta paraplyet och leka Mary Poppins till skolan, skulle fungera alldeles utmärkt med denna orkan!

Jag har haft så mycket för mig senaste veckan så jag har inte ens tänkt tanken att uppdatera här. Dåligt av mig, jag vet. Men jag ansåg att tentaplugg var viktigare än att sitta och pilla på bloggen.
Skrev tenta igår, det gick bra. Såklart dansade jag inte mig igenom tentan, utan knep ihop ögonbrynen och kliade mig på hakan mer än en gång, men det kändes bra när jag lämnade in den och jag hoppas det går vägen.

Vi har gjort klart vår föreläsning i juridiken som vi har den 5 oktober. Känns toppen. Det enda jag ska göra är att sammanfatta ett fall och maila ut. Men det går ju på en kvart.
Jag har tvättat två par lakan, gud så mycket plats det tar och vad tungt och jobbigt det är att hänga lakan när man är tre äpplen hög. Imorgon eller på fredag förmiddag blir det kläder, jag hade visst en hel del.

Igår rensade jag min byrå, det blev jättebra. Nu har jag ordning och reda, fint vikta högar och har tänkt att det inte ska vara så där överdrivet svårt att hålla samma fina ordning framöver heller. Vi får se hur det går med den saken.

I helgen var vi i Linneas stuga i skärgården. Det var supermysigt och härligt väder. Kräftor (som jag inte åt) stod på bordet och så gjorde Hallands fläder. Ack så god den var fryskall. Jag rynkade inte ens på näsan.

Nu är det bara statistikplugg som väntar. Vet absolut inte vad jag ska laga för mat idag. Känns ju helt meningslöst just nu, men ja, någon mat måste man ju äta. Vad ska man göra? Det ekar tomt i hyllorna nämligen!

[ida]


Jag har inte ångest...

...men ingen ork heller!

Gaska upp dig Ida och fortsätt plugga en liten stund till! Sen kan du byta till juridiken, som du egentligen tycker är roligare! JA!

Peppa! Peppa! Peppa!

Fredrik har fått sin systemkamera och får snart sin iPhone. Prylgalen - mais oui! Men jag glädjer mig åt systemkameran! Moi, je voudrais une camera system, eller hur det nu heter på franska!

Fotboll ikväll, Inter - Barcelona.
Jag tror Inter vinner... Eller rättare sagt, jag hoppas att Inter vinner!
Är jag en förädare då? NEJ!

[ida]


Far runt runt, sitter aldrig still!

Sen jag kom hem från skolan vid halv fem, så har jag sysslat med något hela tiden. Pratat i telefon både med mamma, farmor och mormor. Idag är det Ida nämligen, så det var gratulationer och så hade jag fått brev på posten med en massa trevligt! Så trots allt har dagen vart super! Sen har jag tvättat, städat ur badrumsskåpet och möblerat om där, torkat av hyllan i badrummet och kollat på intron.

Fick lite sovmorgon imorse, då Fredrik inte skulle vara i skolan förrän kl 10. Så skönt! Imorgon ska jag upp och gå en promenad, jag gör en Jennie! Men det är skönt att komma upp och gå ut. Då har jag gjort dagens goda gärning och kan känna mig tillfreds efteråt.

Imorgon fyller Linnea 22 år!!! Då blir det fika hos henne. Trevligt!

Nej, dags att sova. Bilder från N0lle-P och Draget finns på Facebook!

[ida]


Ska man, ska man inte?

Jag funderar på om man ska bli orangutang-fadder kanske? Jag kollar ju jämt på Monkey world på Animal Planet, jag älskar ju verkligen de där små hårbollarna!
De är utrotningshotade, eftersom människan skövlar ner deras hem! Varför är människan så elak innerst inne? Hur skulle du reagera om någon kom och skövlade ner ditt hem för virket var tydligen bra att göra drivmedel på!?! Eller det kan bli ett gott smör, så att vi ovänliga kreatur kan äta goda mackor!
Nja, det får nog bli till att sätta in lite power to the orangutangs nu!

Jag är hungrig, god mat vankas - fläskfilé, klyftisar och bea! Mums!

Jag har pluggat huvudet av mig den här veckan, så om ni ser det, kan ni snälla skicka tillbaka det till mig?!


[ida]

Ensam-dag!

Sitter i lägenheten nu. Har inte vart här hemma på ett par dagar. Det är kanske därför det är en otroligt skum doft här inne. Söt, men ändå inte. Jag har inte riktigt lokaliserat den, men jag hoppas det försvinner i och med att jag öppnade balkongdörren. Balkongdörren till balkongen jag inte har, vilket är lite tråkigt! Det hade vart skönt med balkong, men å andra sidan kan man inte kräva för mycket av ett studentboende.

Jag har ju inte gjort annat än pluggat de senaste dagarna, och ska väl fortsätta med det hade jag tänkt. Känns som att jag inte träffar mina vänner någonting, känner mig lite som en främling. Lite ledsamt, men på lördag får vi alla vara tillsammans och ha superskoj! Jag har bestämt min outfit, men har än så länge inte fått tag på en tyllkjol, så det blir jakt på fredag förmiddag tillsammans med Lina. Guns hobbybod here we come!
Fredrik ska vara clown, det han vet att jag verkligen verkligen avskyr, men jag får tänka på personen under sminket och hoppas att han inte ser allt för hemsk ut!

Sitter fortfarande på en riktig dyngförkylning, men den börjar trots allt lätta lite. Känner ju att jag inte är helt frisk, eftersom jag blir dyngsvettig av att typ lyfta en väska. Så än så länge blir det ingen träning. Får nöja mig med små promenader, vilket iofs är väldigt skönt!

Nu ska jag ta tag i lite plugg igen, sen blir det pannkakor till kvällen! Gott gott!


Det vore roligt om folk som läser min blogg kommenterade den, både vad ni gillar och vad ni inte gillar. Så kan jag ju förbättra den eller försämra den.. göra den bättre! Har inte riktigt orkat ta tag i allt än, men ska nog försöka få den fixad!

På söndag ska jag göra om i min byrå och i mina garderober. Det är kaos kaos kaos!!!

[ida]


Vart håller man hus?

Jag sitter för närvarande vid Fredriks dator. Gud, vad jag känner mig asocial!
Jag vet tjejer, ni ser knappt röken av mig men jag pluggar ju som en tok nu, så vi ses väl på lördag en snabbis och sen blir det till att börja på intron igen! Jisses du! Det här bådar stressprickar all over the body!

Jag ska försöka varva ner nu. Maten ligger i magen, makaroner och köttbullar lagade jag till idag. Blev så nedrans sugen på pannkakor, så ska minsann göra mig ett gäng imorgon. Ska bli gott!

På torsdag är det full rulle med föreläsning och lab (vilket jag måste säga gör mig konfunderad, inte riktigt vårt område eller hur?!) Men men, statistik är ju en sabla kurs, så vad göra mer än att gilla läget och hoppas att man förstår!

I morse köade vi för Dra't i Spa't-biljetter, och vi fick. Lina fick nervös magkänsla där ett tag medan jag sa att det var lugnt. Så kl 05:20 klev jag upp idag, känner mig jättepigg ändå. Har fått mycket gjort idag trots rätt tung ögonlock! När sängen lockar, om ett par timmar, så kommer det bli skönt! Gissar på att vi båda kommer somna på momangen!

Prima Ballerina!

[ida]

Är hösten här nu?

Nja, jag vet inte riktigt om den är här riktigt än. Men det känns i luften att den verkligen är på G. Jag tror jag använder min skinnpaj sista veckan för säsongen. Sen blir det till att byta till en annan jacka. Jag är väldigt sugen på att köpa en ny, men har just för tillfället typ 500 spänn att leva på för resten av månaden, så ja. Det ser ju rätt mörkt ut på den fronten!

Nå väl!

Jag har dragit på mig jordens förkylning. Alla är sjuka, så det var väl rätt oundvikligt att flickan med sämst immunförsvar skulle drabbas hon med. Men en sak frågar jag mig: Hur mycket snor kan en människa producera? Är det en fråga för experterna kanske? Jag vet inte, men just nu känner jag att det är litervis! Det tar ALDRIG SLUT!!!

Ikväll blir det falukorv i ugn med potatismos, gott! Lite husmanskost över det hela och så blir man mätt.
Imorgon bitti ska vi köa för Draget-biljett, cirkustema i år. Jag som inte är världens största fan av clowner kommer väl få hjärtstillestånd där inne, då jag har fått för mig att de flesta kommer klä ut sig till det. Inte awesome!
Jag tror jag satsar på ballerina, något fint med knut mitt på huvudet och en vacker sminkning! Oh fick värsta bilden i huvudet! Det här kommer bli jättebra! Förfest hemma hos Iliana, Karin, Danijella och Frida. Kommer bli roligt, och det är nära mig!

Dags att googla på ballerina! :)

[ida]

Fredag igen.

Veckorna går kalasfort verkligen! Jag blir lite undermedvetet stressad om jag ska vara ärlig. Inte lång tid kvar alls med saker och ting.
Det var som igår, då hände detta!

Emeli: På fredag kör vi ost och vin hemma hos mig!
Jag: Åh trevligt! (I tankarna: åh fredag, ja det är ju ett tag kvar)

Vid lunch.

Jag: Men gud, det är ju fredag imorgon!

Ni ser vad som händer! Man blir helt dagvild och det bara susar förbi, precis som att det blåser storm ute. För ja, det gör det. Återigen är det storm ute och jag bävar för min cykeltur till Åbylund och Ryd på eftermiddagen. Men solen skiner och jag hoppas det är lite varmt ute iaf.




Nu ligger jag i soffan.
Har tagit en paus från plugget och chillar i soffan med mini-datorn ett tag. Loves it! Den är så behändig och jag trivs så bra med den i knät. Det sköna med att gå hemma och softa är att jag inte behövde fixa mig. Idag är det slappardag i cheershorts och madonna-tischen. Håret står åt alla håll och kanter. Så är det och min helg kommer vikas åt att plugga, så slappkläder på och inget annat!


Igår gjorde jag pizza. Eller ja, vi åt pizza som jag hade gjort tills Fredrik slutade skolan vid kvart över åtta. Det var gott! Degen är lite salt har jag upptäckt, men det är gott ändå. Ska nog prova att göra helt egen nån gång, mamma har recept på en tomatsås som blir så himla god. Älskar egen pizza!

Nej, dags att ta tag i plugget igen. Frågan är om jag ska göra klart Juridiken först, eller fortsätta med det andra.. though one! Tror jag gör klart juridiken, så är den gjord!

Bilder från NolleP och allt annat som jag lovat kommer dyka upp här idag också. Blir nog fler än ett inlägg idag!

[Ida]



Juridikböckerna redo och det mest nödvändiga när man ska plugga! :)

 

 

 

 


Ny dator!

Nu äntligen har jag fått igång min nya dator och allt sular på fint! Jävlar vad nöjd jag är med den här! Den är super. Liten, smidig och alldeles alldeles underbar! :)

Idag är det Kalasmottagningen och vi i FLiNS ska stå inne i Cloetta center och le stort och bjuda på godis!

Det känns halvkul att cykla dit, det spöregnar nämligen ute. Kanske dags att premiäranvända cykelponchon. Annars blir det regnstället. Inget mer med det! Regnar så det står härliga till gör det iaf!

Jag är förkyld, men mår inte dåligt. Har fått lite rethosta och snoren rinner. Så det ska vara i början av terminen eller vad säger ni?!

Längtar tills det går över, för då ska jag börja träna som en galning. Saknat att träna, för under sommaren blev det inte ens en gnutta träning för lilla Ida. Det är inget annat än sanningen! :D

Nej, dags att käka något, sen off to Cloetta Center!

[ida]


RSS 2.0