telefonkö!

Här sitter jag i telefonkö till SAS och solen skiner ute! Ingen tvekan om vart jag hade befunnit mig utifall det hade vart mer än 15 grader ute!
Nå väl!
Imorgon lämnar jag Sverige för en sejour i Espania. Ska bli sjukt härligt, och jag ska ladda om batterierna ordentligt!
Så Martha tycker att jag ska klippa lugg.. jag som nyss börjat spara den ordentligt. Men samtidigt, det är ju faktiskt riktigt coolt med lugg och jag trivs ju jättebra i det. Får se hur jag gör i augusti när jag ska tillbaka och klippa mig!
Jag tycker det är supertråkigt att jag inte kan komma till glorious Lotorp, men det är enda helgen jag jobbar, och vill verkligen inte byta bort den. För det är ingen annan helg som passar. Helgen innan befinner jag mig högst troligt i Sthlm! Det är som det är, vad ska man göra åt det liksom? Jag har inga andra helger där jag jobbar, om jag inte byter till mig lite tider dvs. Men det är lättare sagt än gjort!
Ni kommer få superroligt ändå, jag lovar! Även om jag vet att min plats i gänget kommer vara som en stor tom bubbla, and I will miss you guys supermycket! Ska tänka på er och ni får skicka många SMS och MMS den helgen. Hoppas ni tänker på mig med, där jag sitter på kontoret med ingenting att göra!

Alltså, den här SAS-killen kunde ju ingenting om det jag hade att fråga om. Han skulle ringa tillbaka. Jag har fått skavsår i örat! Om SAS säger att de ska ta hand om allting, varför får man inte en bekräftelse på det då? Tröttsamt!
Han lät förresten som Sverker i Plus. Komiskt!

Packningslista? Nja, inte den här gången. Vet i princip vad som ska med och så vidare. Inte så mycket krävs när man ska på solsemester!

Åter igen 29 juni, då blir det säkerligen ett litet inlägg!

Ta det mañana!

Bisous!

/Ida

Rainy days.

Jag undrar hur mycket regn det finns här i världen? Det var visst varning för höga flöden här i Svealand. Haha, höga flöden my ass! Det kommer ju stiga över huset om det ska fortsätta på det här viset! Inte populärt hos den unga damen på mossvägen, icke!

Idag har jag rört mig från sängen kl 11 imorse till soffan, samt ätit frukost med föräldrarna. Sen har jag degat i soffan hela dagen med datorn i knät och Änglar och Demoner i öronen. Sjukt spännande och nu är jag klar! Så vi ska kila till biografen när vi kommer hem från Spanien för att se filmen. Tänk, det hade jag inte kunnat lista ut i början. Vilka vändningar en bok kan ha! Därför jag älskar dem!

Annars lever jag på hoppet om att sommaren kommer bli bättre på alla plan. Vädermässigt mest, vilket jag antar att det kommer bli, kärleksmässigt vet jag absolut att det kommer bli! Om bara ett par veckor får jag krama om min prins på Centralen i Sthlm! Oh bananas, I miss him like crazy!
Vänskapsmässigt kommer det inte kunna bli bättre! Satan i gatan att jag inte kan ta bilen ner till Lotorp den helg vi bestämde, eftersom jag jobbar då. Känns inte så bra, och nu vet jag inte när vi ska ses! Kan väl förbereda er på att jag kommer krama er superduperbananascrazy hårt i augusti när vi ses igen! Räkna med det bruds!!!

Nu ska jag lägga mig ner och fortsätta läsa Twilight. Galet spännande! Haha, jag vet ju vad som kommer hända, men ack så annorlunda boken är i jämförelse med filmen. Stämmer ju inte alls på vissa plan. Såklart är det svårt att göra vissa scener kan jag tänka mig. Tur att filmen blev så bra ändå! Och tur att man hela tiden ser och hör Robert Pattinson när man läser Edwards repliker. Nörd? Yes yes, maybe so!

På onsdag säger jag hej då Sverige! Hola Espania!

Bisous!

/Ida



Vad ska jag göra med mitt hår? Klippa tjock lugg igen? Eller fortsätta spara ut den?
Säg ni vad ni tycker verkar passande så jag har något att fundera på!


They bring me to you.

My thoughts gather themselves
They bring me to you
As light shines through the window
I'll think of you
My sweet, my love, my everything


Här sitter man. Lite dåligt uppdaterat på sistone, jag vet. Men vart finner man inspirationen när det regnar ute, man klipper gräsmattan och sover!?! Inte finns den någonstans.
Men nu tjingade det till inne hos mig och idag förärades ni med hela tre inlägg. Galet roligt eller hur?!

Kanske måste berätta att min nya förälskelse har gått till singer/songwritern Joshua Radin, så underbar. Hans förra platta ligger på Spotify, plus en EP. Så om ni får chansen, och kommer ihåg, ta och lyssna på honom. Ni kommer gilla honom, jag lovar!

Annars är allt som vanligt hos mig. Saknaden kväver mina lungor till små små skrynkliga ballonger, ni vet såna där jättesmå som inte går att blåsa upp! My sweethearts, I miss you girls and boys (om några boys läser denna förutom den boy jag verkligen verkligen saknar!)

Snart är det Spanien. Känns härligt att komma bort lite, särskilt eftersom vädret i Sverige just nu är tristare än öknen i Sahara! Sen blir det till att jobba och åka till Sthlm och Göteborg. Sen är sommaren över och jag kommer vara så glad över att återvända till Linköping. Inte menat så, jag älskar att vara hemma i Kolsva, det är lugnt och stilla, jag behöver inte använda hjärnan till så djupa funderingar vilket är sjukt skönt, men samtidigt har jag ju mitt liv i Linköping nu.
Får göra det bästa av min situation här, för vips så är det augusti!

Kanske dags att släcka lampan nu, imorgon är det söndag och jag ska fortsätta läsa som en besatt i Twilight!

Bisous!

/Ida

När man inte har bättre saker för sig...

...sysslar man med sånt här!



Hyffsat nöjd!


Joshua Radin - I'll rather be with you

 Jag längtar, saknar, hjärtar dig, min sötaste!

Bisous!

/Ida

Everything will be alright.




First. he sweeps me of my feet like no other ever did
Second. he makes my stomach flip
Third. I think I'm in love with him



 Yeah, yeah I'd rather be with you
Say you want the same thing too

 You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

You are lovely tonight
You dear, will guide me into the morninglight
Lay here beside me
For the rest of my life
With you

Uttråkad?

Nej inte speciellt!

Här hemma finns det alltid saker att göra. Idag har jag bakat en kladdkaka, tittat på säsong ett av Allo Allo, pillat med datorn, hjälper just nu pappa och mamma att föra över lite ljudböcker till deras telefoner. Vad gjorde de innan jag kom hem? Ingen aning, men nu är jag här och då löser sig alla tekniska problem!

Själv lyssnar jag just nu klart på Änglar och Demoner. Det har tagit lite tid, men nu lyssnar jag som en tok. Det är sjukt spännande, men det är svårt. Speciellt när folk skriver i örat och ber en att göra det ena och det andra så man tappar fokus på vad Robert Langdon just då hittade på!

Om en vecka åker jag till Spanien.. håller på att mista förståndet pga saknad av min Mr Right! Yes, I miss you baby!

Solen har gått a-wall och jag hade visst jävligt mycket tvätt med mig hem!

Bisous!

/Ida

Sommarlov...

... ja nu är det sannerligen sommarlov!
Sitter här hemma i soffan och tittar på när mamma städar min garderob och byrå. Varför jag själv inte gör det är en fråga, men det är frivilligt från hennes sida. Jag är bara smakråd och säger släng eller spara. Kan tyckas bortskämd, och jag hade tänkt göra det själv, men då hade det inte blivit gjort idag. Det vet vi alla!

Ett år har gått i Linköping. Jag har träffat de underbaraste flickorna, lärt känna så många olika människor från olika program och träffat personer som fått min värld att skaka, på både gott och ont.
Jag har haft tentor som har gått åt pipsvängen, jag har haft tentor som var a piece of cake! Detta året har vart riktigt roligt och jag längtar redan till augusti!

I fredags var det sista tentan och sedan Sommar-X. Det var en riktigt rolig fest och så mycket folk på så liten yta hemma hos Elin har nog aldrig skådats. Bra avslut på året och jag hoppas nästa år kommer bli lika rolig som föregående!

Här kommer lite bilder, och så får ni ha en trevlig sommar. Såg nyss att jag inte kan komma till Linnea den helgen vi bestämde! Så tråkigt, men det är enda helgen jag jobbar, så tyvärr. Känns supertråkigt, men inget jag kan göra!
Vi ses i augusti!

Bisous!

/Ida















Man blir rädd.

Gå in på svt.se och kolla in Dokument Utifrån. Dokumentären heter Det våras för extremhögern och är skrämmande fakta om vad som sker runt om i Europa!

Man blir rädd för hur vårt samhälle kommer kunna se ut om några år!

På torsdag...

... kommer Mamma och Pappa och Emma rocka loss på Stadion i Sthlm till bossarnas boss - The Boss!
Jag måste säga att det är mycket roligare att behöva sitta inne i A-huset och plugga mikro! Mycket roligare!



Det här var helt sanslöst! När de filmar bakom honom kan ni kanske se en liten liten prick på höger läktare.. Det är i så fall jag! Dock står jag med armarna i luften och sjunger med för full hals!!!
4 juli 2008 Ullevi Göteborg! Aaah!
Jag vill OCKSÅ på Bruce Springsteen i år! (igen)

Nu är det dags för skolan!

Bisous!

/Ida

Wow!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



Oh my god! Den kommer bli kalas!

Nu ska jag fortsätta skriva KoK. Fan att man inte har lite popcorn hemma. Hade suttit fint!
Det är inte varmt ute, det är svinkallt! Ett jävla skitväder faktiskt!

Imorgon onsdag och på torsdag blir det lååånga dagar i skolan. På fredag kör vi!

Bisous!

/Ida

Solbränna eller rödflammiga axlar?

Jag vet att det kommer övergå i det förstnämnda men just nu svider det fan bara av att jag har väskan över axeln. Nåväl, några dagars regn så kommer det lugna ner sig. Sen är det bara på't igen, nästa vecka! Man vill ju inte vara blekfis när man kommer ner till España.
Vad gör vi hela dagarna? Mikroplugg, mikroplugg, mikroplugg!
Jösses amalia, det är bara substitutionseffekter och budgetkurvor i huvudet på mig. Dags att försöka skrida till verket och slå till bonden Aron så att han tjänar lite pengar på sin äng. Eller vad säger ni?

Solen har stått som en glödlampa hela dagen, igår också, och i förrgår. Yes, därav min svidande bränna. Inte bara jag dock, fler med mig. Har fått mig en trevlig rand på ryggen, så halva är solbränd eller halvrödbrun.. den andra halvan är ljusbrun. Här måste man ju jämna ut! Nehej, vi skulle vara instängda i a-huset resten av veckan.. okej. Då förstår jag! Mikrotenta på fredag var det ja!

Nu är terminen snart över. Känns ju inte fy skam med lite semester, och vad ska jag göra veckan innan jag åker till Spanien? Jo, jag ska fixa till lite besök för vår FLiNS-resa. Och en massa annat som måste fixas.
Men nu ska jag njuta av sista tiden här i Linköping, det gäller att ta vara på umgänget när man har tillfälle. Sen kommer det dröja tio veckor tills vi ses igen. Hur ska det gå?

Mitt sällskap för kvällen har somnat i sängen. Tvivlar på att jag får liv i honom, men kanske.
Imorgon är det fullt ös med möten till höger och vänster. Samt inklämning av lite plugg där emellan. Kött fy fan! hahahaha!

Adressändring samt maila SSR står på schemat nu!

Bisous!

/Ida

RSS 2.0