Snart!

Snart är du hemma igen!
Saknat dig, världens bästa pojkvän!

Snart, snart, snart!



(Hur kan man längta så mycket efter en person? Det måste bara finnas ett svar, eller?!)

[ida]

Check!

Ansökan till utlandsstudier färdigställd?
Check!

Alla 10 personliga brev färdigställda och ivägskickade?
NOT CHECK!



Imorgon har jag att göra alltså! Fasen också!

Nu ska jag poppa popcorn och lägga mig i sängen för en två timmars avkoppling med Huset Fullt!



Fredrik, kom hem nu! Jag saknar dig!
Imorgon bejby, imorgon!




Tänk vad roligt man kan ha med en webcam ibland!

[ida]


Planering!

Just nu, inte min starka sida men wtf! Jag planerar det som är viktigt, dvs skolan.

Just nu sitter jag och kollar runt på böckerna men såg att man inte kunde beställa med faktura, så får lugna mig till imorgon då CSN kommer, så kan jag betala av med kortet direkt. Galet, det blir dyrt det här. Men det är väl värt det i slutändan antar jag!
När de kommer är det bara att sätta fart, plugg plugg plugg!

Ska börja fila klart på de personliga brev som jag har skjutit upp nu i ett par veckor. Sen ska jag skriva mitt motiveringsbrev till utlandsstudierna så jag får iväg det. Jag känner bara (och jag ber om ursäkt till dig Linnea, men det här är så jag känner), att jag måste ha en buffert för hösten, eftersom jag inte vill vara kvar här. Att söka både praktik och utlandsstudier gör jag för att få säkerhet. Nu kanske jag inte kommer någonstans, än ska vi inte packa väskan, men det jag säger är att jag måste ha en buffert och i det här fallet ger jag blanka fan i, om man får uttrycka sig på ren svenska, om jag slår ut någon annan. Universitetet går inte ut på att tänka på andra, det går ut på att sätta sig själv i första hand och spela ett tufft spel! That's life!

Nu ska jag sätta fart här så jag får det här avklarat!

Statsvetenskap är underbart!

[ida]

Sscchh!

HÅLL KÄFTEN GRANNHELVETESJÄVEL!!!

JAG FÖRSÖKER SOVA!

Man alive!

Det här kommer bli dyrt!

Att köpa böcker till tre kurser kommer totalt kosta mig (om Ronnie säger att vi ska ha den billiga FN-boken, hoppas hoppas hoppas): 2299 kr!!!

MAN ALIVE! Det är inte billigt att läsa stats. Sen i typ mars köper vi böckerna till Internationell politik på 1020 kr. Whoopaa! Life is not fair!

Yes, där rök min chans att spara undan 1500 spänn till telefonen! Satans CSN!

Nu ska jag ställa mig i duschen, grunna över varför studentlitteratur ska vara så nedrans dyrt, sms:a pappa och fråga om de kan pitcha in med några buck och sedan börja fila på resterande ansökningar till hösten! Det är inte en sak, det är tusen saker och alla ska jag hålla reda på!
I'm telling you, growing up is hard to do!




Har lyssnat en hel del på Imogen Heap - Hide and Seek..
Den är bra, men för er rix fm-iga personer kanske det tar mer än en lyssning!

Den får mig att känna mig både lycklig och alldeles tom inuti.

[ida]

Öh maj gaad!

Je suis morte!

Idag kommer det inte bli många knop gjorda, det känner jag på mig! Kanske får ett ryck och tar reda på alla kläder som ligger överallt och disken som skriker på mig i diskhon. Sen kanske jag får för mig att gå till Ladan och handla något att äta. Sen kanske jag lägger mig i soffan och kollar på sjunde säsongen av Huset fullt!

Annars, som jag sa. Inte många knop gjorda idag inte!
Men fan va roligt vi hade det igår!











Fler bilder finns att njuta av på Facebook!

Enjoy!

Nu säger mitt huvud åt mig att jag måste lägga mig ner en stund.. verkar ju sansat!
Konstigt nog är det inte så mycket bakis, som det är förkylningen. Trots den mängden vi fick i oss igår! Jösses!

[ida]

Bildkavalkad!

Press play and enjoy the show!



Så här roligt kan man ha under en torsdagskväll i sin ensamhet!


Min outfit till på lördag är klar! Sweet life, det kommer bli så roligt!


Jag läser 15 hp extra den här terminen! Vad annars än en FN-kurs?! hahaha!


Ibland måste man få göra roliga miner inne på toaletten, särskilt när
man är själv och bara har John Mayer som sällskap!


Tur att man återgår till sin ordinarie pose efter ett tag!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig under täcket och titta på den trevliga gamla TV-serien Huset Fullt!

Hope you enjoyed the show!

Btw, lyssna in John Mayers nya skiva Battle Studies på Spotify, riktigt riktigt bra!

[ida]

Is it over?

Ja det är över!

Tre veckor av tentaplugg har gjort mig psykiskt instabil känns det som! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på över helgen. Nog för att jag har att göra, men vad sjutton. Man ska ju komma igång och göra det också.
Idag skulle jag till exempel diska direkt jag kom hem. Det var vid 13:15. Tror ni att jag har börjat diska än? Nej!
Men det jag faktiskt har gjort är att fixa affischen till PolAr-dagen. Så nu är den kirrad och så får vi se om Jennie väljer att godkänna den! Hoppas det, var sjukt mycket pill med den.

Sen har jag kollat upp litteraturen för Statsvetenskapen. Shit, kommer bli dyrt det här. Tur att man inte behöver köpa alla böcker nu. Sen har jag pratat med SysterYster i en timma. Det var roligt!
Annars, nej ingenting!

Nu ska jag nog ta tag i disken. Det är jättelite upptäckte jag. Men det gör det inte bättre för det. Ska ju göras liksom. Så jag får det gjort och kan laga lite mat.

Nu är det helg och jag känner en STOR lättnad! På lördag är det fest och jag är heltaggad, så det kommer gå som det går. Troligtvis hela vägen ner i snöhögen haha!
Jag kommer bli en blandning av det här:



Typ.

Kommer bli skitkul att göra sig i ordning i alla fall!

Nu ska jag diska!

[ida]

Varför kommer det nu?!

Jag orkar inte med det här just nu. Att bli förkyld så det värker i hela övre delen av kroppen är ingenting jag hade lust med just nu! Jag har inte tid, för vi har tenta på torsdag. En stor tenta! På lördag är det fest, så då har jag inte heller tid att bli sjuk.

Så nu låter vi alla baciller vila till på söndag, sen kan ni sätta igång!

Annars kör jag på som vanligt. Känns som att jag knappt vet hur det är att leva när man inte har tentaplugg. Ska bli en intressant upplevelse :)

Nu ska jag snart krypa ner under täcket och sova tills imorgon bitti, då jag ska vakna och må bättre än nu.

Annars har jag bara en fråga: Varför har inte Linköpings kommun plogat gatorna ordentligt när det är så många som cyklar?! Det är ju totalt omöjligt!

[ida]

Paus please!

Nu har jag gett upp statistikplugget för den här gången. Har plugget effektivt hela eftermiddagen, så nu känner jag att det inte finns något mer att lära sig. Man får som sagt inte grilla hjärnan alltför mycket dagen innan en tenta!
Annars har det flytit på bra måste jag säga. Hade gott sällskap i skolan hela förmiddagen, och det fick mig att må bra och pluggandet gick bra. Sen kom jag hem och då fick jag någon slags chock och satte fart på pennan. Det var jävlar mig ett riktigt energiknippe som satt där vid köksbordet! Sista krafttagen inför tentan imorgon förmodligen...

Nu är det ingen återvändo! Imorgon är det dags och jag känner att om jag bara tar det lugnt, tar hjälp av boken, även om Chrille säger att det är "falsk tilltro" or whatever, så säger jag att det nog visst kan hjälpa till en del. Annars har jag pluggat så bra att jag faktiskt inte behöver titta i boken alls! HAHAHAHA, den kunde man ju dra en gång till! Finns väl ingen chans att det kommer gå så bra? VG på en tenta? Jag??? No way!

I alla fall.

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, laga mat och kolla på På spåret med Fredrik, sen somna lugn och sansad och vakna upp imorgon till en brand new day with new and great expectations. Oh yeah so I say!

Tänkte, har ju inte haft så mycket bilder uppe på bloggen på länge, så slänger upp några nu när jag ändå är i farten. Ni får se lite från julen hemma i Kolsva.

[ida]

PS: har ni sett att Leighton Meester har gått och blivit artist? Vilket skämt hörrni! En ursäkt för att visa upp sig och vara lite mer "blair:ig" so to speak, fast i en musikvideo. Nej, jag säger: Håll dig till Gossip girl och skådespel, det är där vi vill ha dig!


Sixten var tvungen att prova tomteluvan.


Färdigklädd gran = mysfaktor hög!


Jag och bästa vännen!


Sixten provar min nyinköpta slalomhjälm.


Mycket snö, riktigt härligt jullov!

Jag önskar jag kunde...

...bara plugga juridik! Det vore så roligt att bara få ägna sig åt något man verkligen förstår och tycker om! Jag tycker inte om statistik och jag trodde aldrig jag skulle säga det här men: Jag gillar faktiskt nationalekonomi bättre!
Men jag älskar statsvetenskapen, och jag längtar verkligen efter att få börja plugga på, vad jag anser, på riktigt!
Men eloge till er som verkligen gillar nationalekonomi och annat, jag är imponerad, önskade verkligen att jag hade fallenhet för både ock, men för sjutton, man kan inte vara bäst i allt eller hur?!

Ikväll blir det lasagne och Morden i Midsomer med älsklingen. Nu är det två dagar kvar till statistiktentan, och då kommer jag kunna andas lite lättare. Men det är inte över än, då är det bara att ta tag i juridikböckerna och köra hela vägen hem! Nu jäklar anåda ska jag få in 15 hp på kontot som om jag vore Leif Silbersky! Yes!

Dags att börja förbereda maten kanske, eller ta en lång, skön, varm dusch!
Så frusen som jag är nu, har jag aldrig vart mer tacksam för att Fredrik är som ett mänskligt element!

Tentaplugg, ja det är just vad det är!

[ida]

You got it dude!

Ja, tro det eller ej men jag är själv lite chockad!
Va? Skrivs det i den här bloggen? Det trodde väl ingen!

Ber om ursäkt, för jag vet inte vilken gång i ordningen, men i alla fall! Jag har ju som de flesta av er vet lite omtentor att styra, och en massiv juridiktenta, så nej.. det är inte bloggen jag har prioriterat. Har inte ens suttit vid datorn sen jag kom tillbaka till Linköping. Har bara vart plugg och umgås med Fredrik.
Det lär det väl bli fram till 21 januari, då kan jag andas ut. Ett litet tag i alla fall, innan det är dags att styra inför nästa tenta, vilket är den 6 februari. Men sen har jag inte så många fler salstentor i vår! Sweet life, det säger jag! Efter att ha gjort ett par stycken nu under hösten, så känner jag väl att det ska bli skönt att slippa Terra ett tag!

Jullovet var alldeles underbart! Skönt att vara hemma i Kolsva och bara bli ompysslad. Mycket snö, riktigt kalla dagar och mys med familj och bästa vännen.
Längtade dock en aning efter Fredrik, men idogt mailande och några sms så kom man på andra tankar.

Nu är det tillbaka till allvaret. Ikväll kommer tjejerna hit, så ska snart hoppa in i duschen. Känner mig halvfräsh so to speak. Imorgon börjar mitt liv i A-huset, det livet kommer pågå till 21 januari antar jag. All in in tha kakel som jag brukar säga!
Nej men nu sätter vi den här boys and girls!

Uppskattar kylan faktiskt, så mer dagar som igår med -27 grader! Wopiidoo!

[ida]

RSS 2.0