100430

Nu är jag på väg ut! Har smitit i overallen och det känns skönt! Den var lite skrynklig och ja, jag vet ju vart den kommer hålla hus i höst.. förmodligen uppe på vinden, efter att mamma har vädrat den i X antal timmar hahah! Den stinker lite!

Så här ser jag iaf ut!





Ha en rolig kväll, för det ska jag ha! (trots regnet!)

Förresten, köpte boyfriendjeans igår och så här sitter de på mig!



Fina vita fötter man har va?! Haha!

Vi hörs säkert senare!

[ida]

100430

Idag är det Valborg! Vad händer ute i landet hos er?

Idag är det grillning och akuten. Blir skoj! Lovade er ett videoinlägg sen, det blir nog av! :)

[ida]

Mumma! Mat på stan!:)

img_6807 (MMS)

Mumma! Mat på stan!:)


100429

Idag åker alla möjliga människor till Uppsala för Kvalborg och Valborg! Ekonomiskt sett hade det inte gått för sig, och därför känner jag att hemma är bäst! Min pojkvän försvinner också uppåt, och jag kommer sova ensam tills på söndag! Kanske blir en bra kick-off i mitt pluggande!

Hade tenta idag i Internationell Politik 2. Det gick framåt, men ändå bakåt! Väldigt förvirrande, jag vet, men samtidigt som jag kände att jag svarade det jag kunde och klurade fram hyfsat bra svar på de tre frågorna är det någonting inom mig som gnager och säger njaa du Ida, blev det där verkligen rätt?! Uscha mig, hatar såna känslor!

Men men, nu är den skriven och jag kan inte känna mig annat än nöjd över vad jag har framfört! Så nu håller ni alla tummarna för mig, och så håller jag mina tummar, så ska vi se att jag fixar det! Vill ju inte bryta mitt flow här nu, det väntar jag med tills Introtentan är fixad haha! Där får vi just se hur det kommer gå!

Nu ska jag fortsätta pysa i soffan, och om tre timmar ska jag hoppa på cykeln och trampa ner till stan för att möta upp Elin och Emeli. Imorgon är det Akuten och overallen på! Längesen nu, så jag kommer känna mig lycklig när jag trär på mig den! Sweet!
(För er som inte pluggar i Linköping eller på högskola över huvudtaget kan overall tyckas knepigt, men jag lovar att imorgon när den åker på kanske jag ska prova med mitt första videoinlägg, så kan ni få en bättre förklaring!)

Yepp, fortsätta pysa i soffan med HIMYM! Super!

Ibland kommer jag blogga från min iPhone, nu när jag äntligen förstått hur man ska göra! Ja, så roligt! :)

[ida]

PS: The Hills säsong 6 har dragit igång på MTV.com, alltså amerikanska MTV. Galet bra, galet mycket drama och jättemycket plastikoperationer! Se det! :)


Ibland måste man vara koncentrerad när man...

img_0151 (MMS)

Ibland måste man vara koncentrerad när man dricker ur termosmuggen! :)  Mobilbloggat från iPhone


Slutat pluggat för den här gången! Det ...

Slutat pluggat för den här gången! Det kommer nog gå bra imorn, men samtidigt känner jag att det beror på frågorna! Men ja, är fortfarande lugn inombords! I helgen blir jag gräsänka ett tag, om det heter så när pojkvännen åker till Uppsala för festligheter och inte dyker upp förrän på söndag! My ladies will keep me company!:)


100427

Det är alltid med ett leende på läpparna som man välkomnar bostadbidraget! Klirr i kassan när man är student och har alldeles för dyr hyra för sitt eget bästa!

Festen i lördags blev alla tiders! Så otroligt glad är jag och allting gick smärtfritt! Så här såg jag och Lina ut!



Tur att vi har attityd i alla fall! Annars kan man se ut så här!



Nu ligger jag i soffan med datorn på magen! Fredrik kollar på CL-semin och äter chibbe! Det är tydligen inte gott med avslagen cola. Gud han skulle leva i min familj! "Men hämta en ny, så kan jag dricka den där! Älskar avslagen cola!" skulle mamma säga! :)
Imorgon är det sista rycket inför tentan på torsdag, top notch! Jag är lugn och har inte riktigt kommit tillrätta med om det är bra eller dåligt att känna så! Tror mer på att det är bra..



Trevlig kväll!

[ida]

100423



Här sitter jag i min ensamhet. Det är toga ikväll på Kårallen, men jag är inte där. Varför? Jo, för att imorgon smäller vår 50-årsferre och jag vill inte må illa. Dessutom ska jag kunna balansera på mina klackar, vilket gör att jag även måste hålla mig nykter kvällen till ära.

Har nu moffat i mig min fryspizza, en påse OLW Stjärnor och nu sitter jag här uppblåst men ändå rätt nöjd i soffhörnet. Halv nio är klockan och jag förväntar mig en tidig kväll. Konstigt, fredag och jag vill lägga mig tidigt. Nå väl, är man trött så är man trött!

Min käresta är ute på galej, D-klassittning på ze Flame ikväll och han är lämpligt nog utklädd till aska. Haha sa jag och tyckte det var en passande utklädnad. Up to date, my man!

Jag funderar på att göra om min blogg lite, vad tror ni? Jag ska försöka pilla lite med den, kommer kanske bli bra men kan inte lova något. Ska så klart fortfarande ha vit bakgrun, även om den ser lite gulaktig ut. Bäst jag kollar upp det! Kanske börjar bli lite smått färgblind?

Idag har det inte blivit mycket pluggande. Dåligt och därför får jag imorgon kliva upp i tid och läsa minst 4 kapitel. Gosh, tentan är nästa vecka, inte en enda orostanke i kroppen! Good sign? Nej! Fast ändå Ja! Det är väl bra att inte oroa sig i onödan. Det kanske är ett tecken på att jag kan det, vilket jag nog känner att jag gör. Mycket från FN-kursen har hjälpt mig i den här kursen. Sweet!

Kanske ska man ta och fixa bort makeup:en och krypa ner i den väldigt lockande bingen för att mysa lite med HIMYM. Klart bästa serien att hålla mig sällskap när my man är ute och svirar runt i sin askdräkt!
Imorn får ni se min partyoutfit. Och mina skor! Galet bra kommer det bli, gaaaalet bra! (hoppas jag)

Good night party animals!



[ida]

100423

Faaaan, jag brände mig på gallret i ugnen! SATAN! Det gör fanimej jävligt ont i fingret nu! Trots att jag spolade kallvatten på det! Nääe, jag är inte happy nu!

Jag som gillar att äta nyttigt..(say what)... har idag kört in en fryspizza i ugnen. Jag tänkte så här, att eftersom jag är själv ikväll, och inte orkar laga mat så får det bli en sån. No biggie, det går bra!
Lina och jag har fixat en massa här hemma, och imorgon är den stora festen. Sweet! Jag ser väldigt mycket fram emot den, kommer bli kalas! Jag är inte alls nervös över skorna heller, det blir inga problem!
Bara vädret är med oss imorgon vid halv sju så är det nemas problemas!

Idag har jag fått använda mina gummistövlar, woopidoo! Älskar mina Hunter, de är perfekta!

Min fryspizza väntar tillsammans med Ramlösa Smultron och How I met your mother s03. Awesome!

[ida]

100422

Tredje inlägget. Haha, men så är det ibland. Jag sitter i soffan, där jag spenderat större delen av dagen. Fredrik förbereder två islandsflaggor inför deras D-klassittning imorgon och jag har surfat runt på nelly.se. Galet mycket snyggt man kan hitta där, men ack så tight ekonomin måste hållas den här månaden.

Men nu är det kväll, så skönt. Vi har duschat, ätit mat, och nu sitter vi och kollar på hockey. Det är en jävla volym, eftersom Fredrik insisterade på att vi skulle koppla TV:n till mina högtalare.

Så nu ska jag mysa ner mig i soffan och fortsätta kolla på hockeyn. Imorgon blir det stan med flickorna, jag och Lina har småärenden inför lördag kvar. Men bara roliga saker! :)

[ida]

100422

Det går segt idag alltså! Läste precis att man egentligen ska skriva 3-4 inlägg om dagen, det är bra, och det skapar läsare. Jaha, men då lägger jag in mitt andra!

NEEEJ! Jag ska inte sitta och läsa om sånt här ovärt, jag ska ju faktiskt grabba en Loka ur kylen och fortsätta plugga till tentan! Galet seg dag, nu får snart min hjärtevän komma hem!

[ida]


På lördag får vi ha roligt! Äntligen! :)

100422

Idag firar vi Lina som blir 25 år! GRATTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS!!!



Jag har precis käkat lunch, ska snart sätta mig tillrätta i soffan och läsa G. John Ikenberrys After Victory. Den verkar spännande, och jag ska inte läsa hela!

Mm, min lunch var supergod. Grillad kyckling, sallad och tzaziki! Mumma! Och bortsett från tzazikin så var det ju en supersmal måltid. Jag har även noterat att jag blivit lite mer utseendefixerad! Varför då? Jag ska inte vara så, men ibland har man perioder. Speciellt vissa tider... Men det går över ganska snabbt!

På lördag smäller det! Då har jag och Lina vår 50-årsfest! Ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot det väldigt mycket. Har ju min outfit klar, och skorna kommer vara pricken över i. Höga, väldigt höga, men jag tackar Kenza för det! Märket heter Wildflower by Kenza och dessa har jag köpt på Nelly.se

Ni får så klart upp bilder på lördag när jag har fixat mig. Jag har just nu ingen som helst aning hur jag ska sminka mig eller fixa håret. Att sminka sig kommer nog inte bli några problem, men för säkerthets skull tänkte jag kolla om det är någon som vill ge tips på hur man ska se ut. Jag kommer ha ett gammelrosa linne/tunika på mig, svarta strumpbyxor och svarta skor med guldspännen som är 12 cm höga.
Förmodligen kommer jag locka håret på något vis, för jag vet att a special someone gillar när jag har det så. Men sminkningen är ju frågetecknet!?!

Nå väl, det löser sig, men kom gärna med tips om hur ni tycker. Sotade ögon, bara eyeliner, guldiga ögonlock, hur ska jag göra tycker ni? För säkerhets skull ska jag gå in på Make Up Store imorgon och höra lite. Allt mitt smink kommer ju därifrån, eftersom det inte finns något bättre!


Spännande bok! Hittade även en Peak Performance-tröja i garderoben som jag inte brukar använda. Vet att syster är intresserad av att ta över den, men icke!

Nu ska ju jag läsa den här boken, så jag blir klar idag. Ikväll är det hockey på min lilla teve, men det blir bra!

[ida]

100419

Först och främst vill jag gratta mina duktiga NEK-tjejer till era VG:n! Jag visste väl det, sluta tvivla, börja lyssna på Ida! :)

Idag har vi äntligen haft föreläsning. Det var ju ett tag sen vi såg till vår föreläsare, och idag fick vi en av de välbehövliga föreläsningarna. Det var intressant och jag hade redan hört allting en gång tidigare, men är ju alltid nyttigt att höra saker och ting en gång till.
Efter det lunchade vi med Martha och Linnea, sen en fika i Baljan. Var så längesen vi var där, så man kände sig nästan lite rädd haha!
Sen cyklade vi ner till bibblan och där satt vi och läste till kl 5. Då åkte jag hem med pojkvän och nu har vi nyss ätit och han sitter och skriker åt TV:n. SM-finalmatch i hockey och Djurgården spelar ju. Så ja, ljudnivån i min lägenhet är ungefär som den är i Globen kan jag tänka mig! :)

Jag har lite konfunderingar. Angående EU-kursen. Fick reda på häromdagen att vi visst ska läsa en till bok till tentan. Boken som sas att vi inte skulle behöva mer än till första delen av kursen och att den inte skulle tenteras. Kom igen, det är typ tre veckor kvar till tentan, och jag har inte tid med det. Vad ska jag göra nu då? Jag funderar lite på att hoppa av, men samtidigt känns det ju lite onödigt. Ungefär lika onödigt som att köpa en till bok nu. Som jag aldrig mer kommer öppna och som jag inte kommer få såld sen. Satan också! Jag måste nog diskutera med mamma sen!

I helgen var Emma här. Det var väldigt trevligt, man ses ju inte så ofta nu för tiden. Som vanligt med min syster, så blev det mycket skratt, prat om allting och mysig hemlängtan. Snart ses vi ju igen, då jag åker hem om typ tre veckor.

Nej, nu har jag viktigare saker för mig, men vi hörs säkert snart igen!

[ida]

100418

I helgen har Emma vart här, så klart supertrevligt!

Vi stod emot blåsten igår och tog oss ner på stan efter en lång sovmorgon och stor frukost! Där nere blev det inte någon shopping för min del, men desto mer för Emma. Sen mötte vi upp Fredrik för en fika/lunch, vilket resulterade i att vi satt på Coffeehouse by George i 1½ timma. Väldigt trevligt!

Sen åkte vi ut till Tornby, handlade grillad kyckling och tzatziki till middag, åkte till IKEA och sen hem. Väldigt trevlig dag!

Nu är det redan söndag och Emma ska snart åka hem. Tråkigt, men om tre veckor träffas vi igen när jag åker hem för SM och födelsedagsfirande!

Nu väntar en hård pluggvecka, då vi har tenta 29/4. Sen är det dags för min och Linas fest på lördag, ser verkligen fram emot det! Det och att få ha mina nya skor från Wildflower by Kenza! Sååå snygga, sååå höga! :)

[ida]

100415

Jag vet, usch usch! Det är så dåligt av mig att inte uppdatera bloggen oftare, men jag har ärligt talat inte haft ork, lust eller någonting att skriva om. Egentligen har jag väl alltid någonting att klämma fram, men jag vet inte. Saknat inspiration!

Nu är dock solen framme, har vart så i flera dagar och vi ska premiärgrilla i Ryd ikväll. Mysigt värre! Men studentigt värre så blir det nog korv, men det kan ju vara gott ibland. Jag som sällan äter korv kan ju försöka klämma en eller två.

Igår var vi i Stockholm med programmet. Besökte Riksdagen och Riksbanken. Ni som läser den här bloggen, om det nu finns folk som gör det, undrar nog lite vilket nördigt program jag går på! Haha, går man Politices kandidat är det framtida arbetsplatser, bara så ni vet!

"Vi som skall regera sveriges land... tralalala"

Annars har jag i mitt huvud funderat mycket över sommaren. Vart får jag jobb någonstans?? Panikkänsla i hela kroppen! Hur kommer det bli i höst? Alla kurser på franska men jag får bo i Paris! Lovely! Dock kommer ju min bättre hälft spendera ett år på andra sidan jordklotet, så det känns mindre häftigt! Skype, blogg, mail, längtan, och sen får jag åka och hälsa på honom på vårsidan! Lovely igen!

Fick en massa papper från Sorbonne igår. Det var en massa papper kan jag säga. Franskan känns lite knackig, men det kommer nog hämta upp sig snart. Hoppas jag! :)

Fick dock info om TCF-test, vilket jag hoppas att jag inte kommer behöva göra. Då är jag screwed! Har ju inte pluggat franska sen 2007, hur ska det bli?! Nå väl, får jag inget jobb i sommar, vet jag ju vad jag kommer göra!

Jag har även listat mina framtida arbetsplatser.. eller platser där jag helst vill jobba när jag är klar och ska ut i människobyn på darriga ben!
Här kommer den:

1. FN:s huvudkontor i New York
2. Utrikesdepartementet
3. Childhood

Det är vad jag har so far! Men inte illa pinkat, och med drömmar och mål kämpar man hårdare och vässar armbågarna ännu mer!

Nu måste jag nog börja fundera lite vad jag ska ha på mig, sen börja cykla iväg och möta upp Linnea.

Imorgon kommer systeryster hit, det ska bli trevligt! :)

[ida]

100412

Jag mår halvbra! Men mina nya skor har kommit, de är verkligen jättehöga!:) Tack för en superbra helg tjejer!

100408

Hockey! Jag håller ju faktiskt egentligen på FBK, men eftersom de blev utslagna i kvarten av SAIK, så håller jag faktiskt lite på DIF. Det var längesen de fick spela SM-final, så det vore ju roligt! Jag sviker min tillfälliga hemstad, och säger Way to go DIF!
Just nu står det 4-0 hemma i Globen och de har spelat 15 min av den andra perioden. Lutar det åt vinst månne? I så fall kommer min kille skrika SM-GULD redan idag!

Imorgon kommer jag få träffa några av mina flickor. Trevligt! Sen ska jag sova ut på lördag, för att sedan åka ner till stan och bli fotograferad. Kan ju bli en rolig upplevelse.. eller?

Tror jag har hittat vad jag ska ha på mig på sittningen. Tema midsommar är ju kanske inte det lättaste när man inte gillar blommigt på sig själv. Därför valde jag att ha min aprikosa/korallfärgade klänning och svarta strumpbyxor till. Menar, det är alltid kallt på midsommar! Tro fan inte att jag tänker dyka upp barbent! Nej nej, nån måtta på galenskapen får det vara!

Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn!

[ida]

100408

Oj oj, jag har inte skrivit här på länge. En vecka lite drygt!

London var supermysigt, hade det alldeles underbart med min älskling. Tänker inte berätta om allting, det är för mycket tjafs, men vi var riktigt turistiga och nu kom jag ju på vad vi gjorde i fredags.. vi var på The Tower of London. Så nu vet ni det, Emeli och Lina!
En hel del shopping blev det också, då punden var lågt.

Sen spenderade vi några dagar hemma i Stockholm, vilket var skönt. I tisdags var jag dock tvungen att återvända till Linköping, men fick skjuts ner så det var toppen!

Igår hade vi inte seminarium och föreläsning, så jag fick tre maskiner tvättade, så det ska jag ta reda på idag. Jag ska börja läsa i boken till nästa seminarium och ska snart kila iväg till Gurkan och hämta ut SM-biljetterna! Det är lite långsamt att vara själv, men på lördag kommer Fredrik ner! Kan ju inte göra annat än att jubla!
Då har vi vårsittning, och jag kom på vad jag ska ha på mig. Har ju en gul klänning i min garderob, så tänkte ha den, med ett par svarta strumpbyxor under och mina gladiatorsandaler. Det blir säkert bra!
På dagen ska några st göra en fotografering. Om folk fortfarande vill?!

Nej, dags att borsta tänderna, sen gå till Gurkan och hämta ut biljetterna! Sen blir det till att plugga lite och fixa småsaker inför festen som är om två veckor på lördag! Crazy!

[ida]

RSS 2.0