You make the world a brighter place!






Jag vet inte vad jag skulle göra utan er!


Today's not a good day.

Jag har inte haft en bra dag idag! Måtte inget hända ikväll som gör att jag verkligen välter ner i sängen och storgråter mig till sömns. Jag orkar inte med sånt, inte idag!
Inte bara för just det där, men till råga på allt så upptäcker jag på förmiddagen att jag blivit utslängd från Facebook! Varför då?! Jag har inte gjort något fel alls. Så kul att starta en ny, eller inte...

Allting är bra på de flesta planen, men jag är bara väldigt utstressad och trött! Allting hopar sig och jag känner mig smått panikslagen. Tror jag måste göra lite meditation så jag lugnar ner mig lite inombords! Det är inte bra för mig, det är inte bra för min kropp. Vilket syns på håret btw! RISBUSKE!

Helgen blir i alla fall rolig, det har jag fått för mig!

Tror jag ska beställa en personlig almanacka till nästa år. Ta en paus med min i skinn. Det låter bra tycker jag!
Jag ska i alla fall försöka få i mig någon slags föda nu, sen måste jag diska. Gammal disk är inte top notch!

Nä, fy fan för den här dagen säger jag! FAN! FAN! FAN!

[ida]

projektarbete

Fullt ös medvetslös!

Det här projektarbetet var inte det roligaste jag och Lina gjort!
Men nu har vi kanske klurat ut vissa saker, så nu kör vi på!

[ida]

fundersam och inställd!

Jag sitter och funderar vad det kan bli för något. Stressen från förra veckan har lagt sig ganska kraftigt och nu är jag mer loj till vad det kan bli! Struntsamma, bara jag får reda på det snart!

Jag har nog aldrig längtat så mycket till efter jul som jag gör nu. Don't get me wrong, det ska bli så skönt att åka hem över jul, vila upp sig, umgås med familjen och så vidare. Även fast jag kommer plugga alla dagar utom julhelgen, så kommer jag ändå känna mig avslappnad.
Fredrik kommer befinna sig i Costa Rica, så mina besök på mailen kommer nog ske rätt frekvent. Men jag är så sjukt trött på den här höstterminen, som faktiskt verkar komma till ett slut. Firar med ett bang - två tentor på samma dag. Två tentor som jag MÅSTE klara!

MÅSTE = om jag gör det så tänker pappa sponsra lite till min snart inköpta iPhone. Awesome morot till att plugga som en dåre. Vilket nog inte ska bli så svårt. December närmar sig och Campus Valla förvandlas till ett myller av tentapluggande studenter - krig om platser i a-huset. Hur tidigt måste man komma den här gången?

Jag kör, med huvudet före, rätt in i kaklet!

Dags att rota i Fredriks frys, vad kan vi tänkas göra till middag?

[ida]

Är jag rädd för det som komma skall?

Jag lever, trots att vi var ute igår och hade så roligt. Dansade hela kvällen, vilket iofs var nödvändigt, då mina klackar är så höga att står man still dör man långsamt.
Men jag säger, det var nog en av de roligaste kvällarna på länge. Tack tjejer, för allt! Ni är så underbara!

Jag är förkyld, jag är seg i kroppen, jag är lite fundersam över min framtid, jag har en knut i magen! Men det löser sig förhoppningsvis snart, och jag vet att det enda som funkar är att borra ner huvudet och köra! Inget annat existerar.

Ikväll ska jag vara solokvist, Fredrik ska leka med sina kompisar. Så antingen hittar jag på något med tjejerna, annars tänker jag nog vara hemma hos mig och kanske läsa klart Lasermannen eller lyssna på min ljudbok. Whatever, så hittar jag på något.

Imorgon blir det Allsång på Flamman, ska bli skoj. På söndag blir det mys hela dagen, och sen bio på kvällen. Äntligen, New Moon! Den kommer nog vara riktigt bra!

Plugg imorgon på dagen, jag har ju en riktig morot nu, så jäklar vad jag ska sätta de tentor som är kvar nu! Nu jävlar!!!

Nej, snart dags att dra sig hemåt, pizza med tjejerna hemma hos mig efter ett. Åh så nödvändigt! :)

[ida]

What to do!?!

Jag planerar min framtid. Det är rätt kul faktiskt. Men samtidigt, åååh vad trött jag blir i huvudet! Ja jösses, snart har jag bara 9 kvar!

Varför är det alltid svårt att komma på vad man ska äta?
Plus att äta själv är nog det tråkigaste som finns har jag kommit på. Verkligen så tråkigt!

[ida]

1 halvår!

Idag har det gått ett halvår! Det är det bästa sex månaderna i mitt liv och det finns ingen som gör mig lyckligare än du!

Kärlek!

[ida]


typiskt.

Förkyld igen! Typiskt mig kanske, visste väl att hostan inte kom in vain so to speak!
Inget mer att göra än att mysa ner sig i soffan med Breaking Dawn och en kopp te!

Tur att man har världens finaste sällskap också!

[ida]


Jag lever faktiskt!

Det är verkligen på tiden att jag laddar upp ett litet inlägg här.
Det har vart mycket senaste tiden, så jag har inte orkat bry mig om bloggen speciellt mycket. Det är ju inte hela mitt liv direkt!

Nu sitter jag här, precis gjort lektionsuppgifter till Regressions-kursen, awesome! Sen får vi se hur pass många rätt jag kan tänkas ha, men det är en annan femma! Man lär sig oavsett!
Ska börja sortera inför tvättningen, ska nämligen lassa in några maskiner imorgon. Förmodligen imorgon, annars på torsdag! Men ja, sortera så att det är redo och står på golvet och skriker åt mig varje gång jag kliver över det, gör ju att jag måste ta tag i det någon gång!

I helgen var jag i Karlstad och hälsade på Malin, tillsammans med Helén och Stina. Så trevligt som vi hade det, riktigt underbar helg och jag har saknat mina tösabitar så sjukt mycket! Görs om snart igen, här i Linkan eller i Jönköping!

Ikväll blir det omelett, sen ska jag bara läsa i Breaking Dawn. Fredrik har kommit så långt så jag måste läsa ifatt så jag förstår hans: Meeeen åååh, det är så sjukt mycket mer som kommer hända juuuee! Guuud det är sååå spännande!

Ja!

[ida]

RSS 2.0