100816 - kväll

Men väx upp för fan!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/osakra-man-otrogna-1.1154721

Vad är det frågan om i dagens samhälle? Nu får man som kvinna tydligen inte tjäna mer än sin man/sambo/pojkvän för då ni, då är han otrogen! Vad är det för män som lever ute i Sverige i så fall? Varför har man en partner och påstår att man älskar den personen om man ändå är avundsjuk hela tiden och sedan ska gå och ha sex med någon annan? Vi lever ju faktiskt inte på medeltiden, det här är 2010, ett modernt och utvecklat samhälle där vi lever för varandra, inte för att tjäna pengar. Eller jo, för somliga är det nog mer tjäna pengar än att leva ett gott och älskat liv, men det hör inte hit! Vi lever inte på 1800-talet där det ansågs skamligt om en kvinna gifte sig med en man av lägre rang, lägre inkomst. Vem fan bryr sig om den ena partnern tjänar mer eller mindre pengar, huvudsaken är väl att man kan leva ett bra liv på det man har tillsammans?! Eller har jag fel?
Att det alltid är män också! Har ni svårt att hålla snoppen i styr eller vad är det för fel? Jag kanske inte låter klok, och ni får fan tycka vad ni vill, men tänk efter före nästa gång. Känner du dig hotad av din flickvän/fru för att hon har ett bättre jobb eller tjänar mer pengar, gör slut eller ännu bättre; VÄX UPP OCH INSE VERKLIGHETEN!!!


Ikväll såg vi Inception. Den var faktiskt riktigt bra, rekommenderas av hela familjen! Jag var lite nervös, för mamma och pappa är ju inga jättefans av sci-fi, men det var liksom inte så mycket sådant, eftersom man redan har läst psykologi och vet om att man kan trixa med människor medvetna och undermedvetna. Det blev liksom inte overkligt på något vis. Så ja, se Inception!

Nu ska jag lägga mig tillrätta i sängen och kolla på senaste avsnittet av True blood. Så grymt spännande!

Lägenhet i Paris verkar fortfarande stå på noll, men hoppas på svar imorgon!

[ida]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0