101010

Oh idag är det alltså ett sådant datum. Ett datum många väljer att gifta sig på, ett datum folk lägger på minnet. En vanlig söndag för min del!
Vaknade för ca 42 minuter sedan, eftersom jag inte somnade förrän någon gång runt halv tre - tre, så känns det legitimt att få chilla så länge.
Ännu en fin dag idag, men denna dag kommer dock ägnas åt lite plugg, lite slumrande, skype:anda med både världens bästa pojkvän och världens bästa familj! Yepp Yepp! :)

Gårdagen bjöd på en mycket rolig aktivitet. Jag mötte upp några av mina vänner i Jardin de Luxembourg, i 25-gradig värme kunde jag ha tunna tights, ett vitt linne och min randiga långa t-shirt från H&M = väldigt sommarklädd. På fötterna fick det bli Converse, som mer och mer minskar i den vita färgen. Jag tog inte med någon kofta, vilket jag senare kom att ångra. Anyway!
Vi satt där vid dammen, kryllade av folk, barn med långa bambupinnar och segelbåtar i dammen och annat. Vi bestämde oss för att åka upp till Montmartre vid fyra, för att kolla in den årliga vin-öl-korv-diverse-festivalen som pågick där uppe. Med konditionen på topp tog vi oss ann de väldiga trapporna innan  vi nådde toppen. Puh säger jag bara!


Solen sken, massor med folk uppe i Montmartre


Ett försök att ta kort på utsikten!


En trevlig stund på gräsmattan.


Matt och Will lyckades hitta oss efter min absolut i världsklass vägbeskrivning till var vi var!

Väl uppe var det miljoner människor där. Vi fick alltså tränga oss och helst skulle vi haft ett rep som band oss alla samman. Vi lyckades i alla fall köpa lite champagne, öl (väldigt god, inte så öl:ig i smaken), och rosevin som smakade saft. Vi hittade en plats på grässlänten nedanför Sacre Coeur där vi satte oss och hade allmänt trevligt. Det spelades musik och det var mängder med folk. Bajamajorna rockade även här, då det gav lite mer festivalkänsla. Dock förstår inte fransmän att man låser dörren när man är där inne, väldigt obehagligt!
Det är nu jag även börjar ångra att jag inte tog med någon tröja!

När vinet var uppdrucket, kvällen blev kylig och jag med flera blev påminda om att det faktiskt inte är jättebra att dricka på i princip fastande mage, dock lite sent påtänkt, gick vi mot Pigalle och McDonalds. Jag hade enorma cravings efter en Big Mac. Tänk er, en gång en Big Mac och sen är man fast. Det är ju mest för att McFeast inte finns i Frankrike, eller någon annanstans heller för den delen, vilket ger mig alternativen: Big Mac, Royal Cheese, eller en Double Cheese. Men Big Mac är ju faktiskt himla gott säger jag! :)


Resultatet av sju hungriga själar på McDo.

Efter denna måltid var klockan inte direkt mycket och vi kände oss som att klockan var två på natten. Dock var klockan nu ungefär 22. Vi vandrade upp och ner för Paris svar på Red Light District, runt Moulin Rouge. Dock är ju inte Moulin Rouge något sexställe nu för tiden. Det är dyyyrt att äta supé där och kolla på föreställningar. Roligt vore det ju dock, då man vet att det en gång var ett syndens hus som säkert många av nunnorna jag sett här skulle kallat det.
Vi hittade en bar där vi drack varsin öl, sen började vi gå igen. När klockan var 00:20 satte jag och Ilaria oss själva på metron och åkte hem. Jag var trött på att inte hitta något ställe att gå till och sen kände jag mig trött i fötterna och lite frusen. Det var ett bra alternativ!

Jag är väldigt godissugen. Det jag dock inte har är energi, även om jag inte är bakis idag. Får försöka ta mig energi, pallra mig iväg till supermarketen och handla lite. Först ska jag nog kolla på Vampire Diaries bara.

[ida]


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Sjukt att du vaknade för 42 minuter sedan när du skrev inlägget. 101010 (dagens datum) är nämligen 42 på binärt talspråk.



Ett öga för detaljer!

2010-10-10 @ 17:04:58
Postat av: sani

den där matt var ju riktigt het haha

2010-10-12 @ 15:05:36
URL: http://surasani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0